Oglen corba icmistim simdi sadece salata yiyebildim limonlu baska yok
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Eveeet canim buyuk ki ne buyuk heyecan ve korkudan kasiklarimi agriyor zannediyorum gercekten bixim hormonlar degismeye basladi hissediyorumyarin insallah iyi haberlerle geliriz canim hayirlisiyla. Bi sabah olsaydi keske:18::18::18: bu arada ben clexan kullaniyorum kan pihtilasmam var da canim
selam hanımlar,ben de sanırım mart annesi adayıyımbugün test yaptım biri silik olmakla beraber çift çizgiyi gördüm henüz adette geçmedi 2 günü vardı. Orucuma devam edip etmemekte kararsızım,bundan önce bir düşük yaşadım.Ne yapsam fikir verin
İyi akşamlar kızlar progestan 200 mg kullananlar var mı aranızda.bugün bana yazdılar sabah 2 akşam 2 demiş. Sizin dozlarınız nasıl...günlük 800 mg olcak benimki.olmadı yarın arayıp tekrar sorayım mı.
200 mg lık mı canım seninki. Hemşire sabah 1 akşam 1 demişti alttan fitil olarak.eczanede kağıda sabah 2 akşam 2 yazmışlar doktor diye not düşmüşler. Ben sabah 1 akşam 1 yarına başlarım.kan pıhtılaşma için de bebe aspirin dedi doktorum.folic asit dedi bide.Canim fitil dimi? Bende sabah aksam kullaniyorum. Bencede dr sor, gunluk 4 tane nasil olur bilemedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yiyebiliyorsan domates tuzla ye canım
ya da salatalığı boydan uzunlamasına ikiye böl tuzla kütür kütür ooooh afiyet olsun
nasıl iştahla anlattım
Esracim ne zamandir var mide bulantin?
200 mg lık mı canım seninki. Hemşire sabah 1 akşam 1 demişti alttan fitil olarak.eczanede kağıda sabah 2 akşam 2 yazmışlar doktor diye not düşmüşler. Ben sabah 1 akşam 1 yarına başlarım.kan pıhtılaşma için de bebe aspirin dedi doktorum.folic asit dedi bide.
Canim 6. Haftaya girdigim gun basladi bulantim ondan once hic yoktu
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
İgneyi ben eşime yaptırıyorum yoksa dedigin gibi zor giriyor.aynı ilaçlar ignenin adı farklı bide bunlara ek haftada bir proluton depot vurduruyorum
fatmacım bu prolutonu niye vuruluyosun bende kendim vuramıyorum eşim yapıyo korkağım ben ecem seninle aynı iilaçları vuruluyom bende
Aynen benimkide 200mg. Pihtilasma icin ignem var benim her sabah. Folic 1 iciyorum bide. Bence eczane yanlis yazmistir, sen yine sor
canım benim clexane iğne crione jel elevit folicplusKizlar benimde akintim geliyo renkli degil su gibi neden olabilir sizce ?? Bide ben hala kan sulandirici ilac iciyorum vr crione jel % 8 jel vermisti doktorum onlari kullanmaya devam ediyorum aranizda tup bebek olupta herhangi ilac kullanmaya devam edenler varmi ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
banada 12ye kadar kullan dedimuhtemelen onları 12.haftaya kadar kullanacağız cnm.geçen gidişimizde dr. bir dahaki randevuda ilaçlara karar vereceğiz demişti
jelden bıktım ama
adet ağrısı benim hamileliğimdede oldu inşallah hamilesindirtest yapmak istiyorum evet :) ama korkuyorum galiba eşim biraz daha bekle dior :) bilemedim. dün akşamda regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu dedim tmm minik gitti :) ne gelen var ne giden inşş hamileyimdir.
estorfemi beniki hemen kesmiştiCanim benimki de tup. Aynen bende de oluyo akinti. Ben de fitil kan sulandirici ve estrofem iciyorum
alemsin vallageri sayım yapıyorumsoooooooon 5 bardak sssson 4 3 2 ...
arkadaşım şimdi hamileliğinin 7.ayında.ona sordum ilk 2ay normal sonra geçiyor ama 3.aydan sonra şişkinlik hiç geçmiyor dedi
vücut değişmeye başlıyorya artık
hayır canım konserveler yasakGüzel anneler hayırlı akşamlar ben balık yemiyorum yani balık çokseviyorım ama mevsimi geçmiş dardanel ton yiyebilirmiyiz
sağol canım çok iyi oldu buaynen..ceviz ve semizotu
internette yaptığım yoğun araştırmalara görebir çok maddeye ihtiyacımız var (magnezyum potasyum kalsiyum..........)
bunlarım hemen hemen çoğunun var olduğu besinleri kendime çıkardım sizle de paylaşmak istiyorum
-1 avuç fındık
-1 avuç kabak çekirdeği
-1 avuç badem
-1çay kaşığı susam
- fasülye(özellikle tazesi)
-mercimek
su ve süt tabiki
ben fındık, kabak çekirdeği, bademi 1 çerez kasesine koyuyorum tüüüüm gün sıkıldıkça yiyorum bitiyor (genelde)
bunlar dışında kuru meyveler de var da ben hepsini her gün yiyemiyrm
folbiol ve kafam kadar elevit var ya vitamin,ondan içiyorum..
jel sabah akşam..
sabah bitanede iğne clexane...bazen iğne zorla giriyor ama yapıyorum,iyice mazoşist oldum...
bu arada gebelik takvimini okudumda bizim minnoşun bütün zerzevatı bu hafta oluşuyomuş; gidip dopingli şeyler yiyeyim,güzel güzel oluşsunlar
temeli sağlam tutayım da,anası gibi tüpçü olmasın yavrum
Saol canım yarın sorarım.bende pıhtılaşma var ama iğne vermedi doktor coraspin yada bebe aspirini kullanılan. Herkese ayrı ayrı valla bu doktorların işine akıl sır ermez.acayip yorgunum annemlerle geldik şimdi yokuş çıktım birde merdiven kalbim sanki fırça gibi atıyorum dinledim biraz iyiyim şimdilik sizlerden var mı bu halsizlik.cuma kese gözükür dediler ama işyerinden nasıl izin alayım haftalık iznim bugünkü onada doktoraya ama o da cuma dedi.zaten geçen cuma 2 saat geç gittim işe.bu pazartesiye 2 saat geç kaldım.nasıl yapsam bilemedim akıl verin lütfen nasıl izin alırım bu cuma için.
canım benim clexane iğne crione jel elevit folicplus
banada 12ye kadar kullan dedi
adet ağrısı benim hamileliğimdede oldu inşallah hamilesindir
estorfemi beniki hemen kesmişti
alemsin valla
hayır canım konserveler yasak
sağol canım çok iyi oldu bu
Benimde bat tarihinin ertesi günü 137.24 çıkmıştı.şimdi 800 küsürlerde cuma kese görünür dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?