2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canimm korkmaya gerek yok hic ben korkmuyorum rabbimin izniyle yanliz cok heycanliyim :) bian once sabah olsuuuunnn :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam hanımlar,ben de sanırım mart annesi adayıyım bugün test yaptım biri silik olmakla beraber çift çizgiyi gördüm henüz adette geçmedi 2 günü vardı. Orucuma devam edip etmemekte kararsızım,bundan önce bir düşük yaşadım.Ne yapsam fikir verin

İyi akşamlar kızlar progestan 200 mg kullananlar var mı aranızda.bugün bana yazdılar sabah 2 akşam 2 demiş. Sizin dozlarınız nasıl...günlük 800 mg olcak benimki.olmadı yarın arayıp tekrar sorayım mı.

ben şimdilik tutyorum canım yarın doktora gideceğim ona sorar buraya yazarım neler söylediğini. sağlık problemi yok şimdilik bende. ne mşde bulantısı ne kusma o yüzden biraz rahatım tutuyorum. dur bakalım yarın olsun yazıcam gelişmeleri.

Canim fitil dimi? Bende sabah aksam kullaniyorum. Bencede dr sor, gunluk 4 tane nasil olur bilemedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim fitil dimi? Bende sabah aksam kullaniyorum. Bencede dr sor, gunluk 4 tane nasil olur bilemedim

200 mg lık mı canım seninki. Hemşire sabah 1 akşam 1 demişti alttan fitil olarak.eczanede kağıda sabah 2 akşam 2 yazmışlar doktor diye not düşmüşler. Ben sabah 1 akşam 1 yarına başlarım.kan pıhtılaşma için de bebe aspirin dedi doktorum.folic asit dedi bide.

yiyebiliyorsan domates tuzla ye canım

ya da salatalığı boydan uzunlamasına ikiye böl tuzla kütür kütür ooooh afiyet olsun

nasıl iştahla anlattım

Salatalik yiyorum hemde kendi bahcemizden koparip onda sıkıntı yok Allah a şükür

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Aynen benimkide 200mg. Pihtilasma icin ignem var benim her sabah. Folic 1 iciyorum bide. Bence eczane yanlis yazmistir, sen yine sor

ya bugün bir sosyete pazarına gideyim dedim halim kalmadı yoruldum 2 saat gidip gelme toplam eskiden gezme işi oldumu hiç yorulmazdım

İgneyi ben eşime yaptırıyorum yoksa dedigin gibi zor giriyor.aynı ilaçlar ignenin adı farklı bide bunlara ek haftada bir proluton depot vurduruyorum

fatmacım bu prolutonu niye vuruluyosun bende kendim vuramıyorum eşim yapıyo korkağım ben ecem seninle aynı iilaçları vuruluyom bende

Aynen benimkide 200mg. Pihtilasma icin ignem var benim her sabah. Folic 1 iciyorum bide. Bence eczane yanlis yazmistir, sen yine sor

Saol canım yarın sorarım.bende pıhtılaşma var ama iğne vermedi doktor coraspin yada bebe aspirini kullanılan. Herkese ayrı ayrı valla bu doktorların işine akıl sır ermez.acayip yorgunum annemlerle geldik şimdi yokuş çıktım birde merdiven kalbim sanki fırlıcak gibi atıyorum dinledim biraz iyiyim şimdilik sizlerden var mı bu halsizlik.cuma kese gözükür dediler ama işyerinden nasıl izin alayım haftalık iznim bugünkü onada doktoraya ama o da cuma dedi.zaten geçen cuma 2 saat geç gittim işe.bu pazartesiye 2 saat geç kaldım.nasıl yapsam bilemedim akıl verin lütfen nasıl izin alırım bu cuma için.

Son düzenleme:
canım benim clexane iğne crione jel elevit folicplus
muhtemelen onları 12.haftaya kadar kullanacağız cnm.geçen gidişimizde dr. bir dahaki randevuda ilaçlara karar vereceğiz demişti

jelden bıktım ama
banada 12ye kadar kullan dedi
test yapmak istiyorum evet :) ama korkuyorum galiba eşim biraz daha bekle dior :) bilemedim. dün akşamda regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu dedim tmm minik gitti :) ne gelen var ne giden inşş hamileyimdir.
adet ağrısı benim hamileliğimdede oldu inşallah hamilesindir
Canim benimki de tup. Aynen bende de oluyo akinti. Ben de fitil kan sulandirici ve estrofem iciyorum

estorfemi beniki hemen kesmişti
alemsin valla
Güzel anneler hayırlı akşamlar ben balık yemiyorum yani balık çokseviyorım ama mevsimi geçmiş dardanel ton yiyebilirmiyiz

hayır canım konserveler yasak
sağol canım çok iyi oldu bu

Ogle arana denk getirsen olmazmi? Bende cok yorgunum ya, uykum var hep. Bende de pihtilasma var, daha once dusuk yapmadim Allah korusun ama yine de korkuyorum

Her doktorun tedavi sekli farkli galiba, 12. Haftaya kdr kullaniliyomus bende anlamadm

Bana progestan 100 verdi agizdan alınıyor gunde uc kere sabah ogle.fitili de mi var

Benimde bat tarihinin ertesi günü 137.24 çıkmıştı.şimdi 800 küsürlerde cuma kese görünür dedi doktor.

Canım yani adetten kaç gün sonra kese görünüyor ben ona göre gidiyım cumartesı gıtmek ıstıorum ozamanda battan beş gün sonra oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…