2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende kaşıntı yok cnm .benim göbüş felaket zaten ilk doğumdan kalan çatlaklar ve iğnelerin morluk ve yerleri.daha dün eşime dedim doğuma kadar heralde karnımda boş yer kalmayacak

bu bıo oıl catlakları yok edıyomus. doktor arkadasıma onermıs ordan duydum bende. belkı senın de ısıne yarar

hayır adet zamanım değil canım

1gün suya çok yüklenmedim bu kadar şiş değildim. su dan mı acaba diye düşündüm bakalım hayırlısı

neden fazla su ıcıyosun kı

fazla içmiyorum ama dr en az 12 bardk su iç dedi

ben normalde de çok su içerim hele şimdi havalar sıcak

kendim günde ortalama 8-9 bardak içiyorum

gün içinde su için kendini zorlamadığında, su içtiğin zamanların dağılımı daha normal oluyor sanırım.

ben şuan kendimi su içmeye zorluyrm.sık sık ve çok içmiş oluyorum heralde. öyle bir mantık yürüttüm

bak uyudum uyandım şimdi. normalim. su içeyim. duba gibi olurum yine

Canim benimki de tup. Aynen bende de oluyo akinti. Ben de fitil kan sulandirici ve estrofem iciyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o zaman senın kı sudan kaynaklı bı sısme surahıye kendı suyunu koy o da mutfakta dursun gıt gel ıc. daha raat olur senın ıcın. suyu gozunun onunce sureklı gorunce az ıcmısım dersın hep :)

o zaman senın kı sudan kaynaklı bı sısme surahıye kendı suyunu koy o da mutfakta dursun gıt gel ıc. daha raat olur senın ıcın. suyu gozunun onunce sureklı gorunce az ıcmısım dersın hep :)

geri sayım yapıyorum soooooooon 5 bardak sssson 4 3 2 ...

arkadaşım şimdi hamileliğinin 7.ayında.ona sordum ilk 2ay normal sonra geçiyor ama 3.aydan sonra şişkinlik hiç geçmiyor dedi

vücut değişmeye başlıyorya artık

benim tüp bebek değil canım ama ben hem bebek asprını hem oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ,folik asit, progestan cabası..

muhtemelen onları 12.haftaya kadar kullanacağız cnm.geçen gidişimizde dr. bir dahaki randevuda ilaçlara karar vereceğiz demişti

jelden bıktım ama

Canim benimki de tup. Aynen bende de oluyo akinti. Ben de fitil kan sulandirici ve estrofem iciyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladim canlarim yaa endise etmeme gerek yok o zaman ilaclar ve jelden bende biktim inanin ama bebegim icin herseye deger herseye katlanirim diyorum cunku cok zor sartlarda kavustum bebegime rabbim kucagimiza da almayi nasip etsin insallahhh :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

heheheh ay olsun yaa ben ondan gelecek herseye razıyım yeter kı sag salım kucagıma alabıleyım ,:)

test yapmak istiyorum evet :) ama korkuyorum galiba eşim biraz daha bekle dior :) bilemedim. dün akşamda regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu dedim tmm minik gitti :) ne gelen var ne giden inşş hamileyimdir.

Ayni benim boyle olmustu iste icime doguyo sende bisiler var :) adet olcam sanmistim ama bi turlu olamamistim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

test yapmak istiyorum evet :) ama korkuyorum galiba eşim biraz daha bekle dior :) bilemedim. dün akşamda regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu dedim tmm minik gitti :) ne gelen var ne giden inşş hamileyimdir.

bende ayn şeyleri yaşadım hatta regl oldum olacağım diye 7-8 gün bekledim baktım gelen giden yok test yaptım hemen çıktı sonuç. inşalah olumludur sonucun :)

heheheh ay olsun yaa ben ondan gelecek herseye razıyım yeter kı sag salım kucagıma alabıleyım ,:)

tabi kiiii

amin canım

hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Allahım isteyenleri de tez vakitte bebişlerine kavuştursun innnnşallah (amin)

Canim bende de ara ara aliyor sanirim bu jel bize boyle yapiyor tup bebişlerimiz hep biximle olsun insallah ben su an jel disinda estrofem elevit kullaniyorum canim

keseyi görmene cok sevindim bende haftaya bugün gidicem belki o zamn görürüm

Selam kizlaaarr :) ben tarihimi falan yazmamisim heycandan 4 mart tahmini dogum tarihimiz 22 yasinda ilk cocugum Allahin izniyle . Cuma gunu keseyi gormeye gidicm

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam güzel annisler dün giremedim ne güzel kaynatmissiniz iyiki varsınız yazılanları okudum bizde cuma gideceğiz kalp atışlarını duyabilmek için inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…