bende kaşıntı yok cnm .benim göbüş felaket zaten ilk doğumdan kalan çatlaklar ve iğnelerin morluk ve yerleri.daha dün eşime dedim doğuma kadar heralde karnımda boş yer kalmayacak
bugunler normalde senın adet gunlerıne denk gelıyodur ondan sısmıs olabılır mı ? benım de gecen hafta karnım sıstı, dun ındır sıslıgım. adet donemıme denk geldgı ıcın sıstıgını anladım ben.
hayır adet zamanım değil canım
1gün suya çok yüklenmedim bu kadar şiş değildim. su dan mı acaba diye düşündüm bakalım hayırlısı
neden fazla su ıcıyosun kı
Kizlar benimde akintim geliyo renkli degil su gibi neden olabilir sizce ?? Bide ben hala kan sulandirici ilac iciyorum vr crione jel % 8 jel vermisti doktorum onlari kullanmaya devam ediyorum aranizda tup bebek olupta herhangi ilac kullanmaya devam edenler varmi ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
fazla içmiyorum ama dr en az 12 bardk su iç dedi
ben normalde de çok su içerim hele şimdi havalar sıcak
kendim günde ortalama 8-9 bardak içiyorum
gün içinde su için kendini zorlamadığında, su içtiğin zamanların dağılımı daha normal oluyor sanırım.
ben şuan kendimi su içmeye zorluyrm.sık sık ve çok içmiş oluyorum heralde. öyle bir mantık yürüttüm
bak uyudum uyandım şimdi. normalim. su içeyim. duba gibi olurum yine
o zaman senın kı sudan kaynaklı bı sısmesurahıye kendı suyunu koy o da mutfakta dursun gıt gel ıc. daha raat olur senın ıcın. suyu gozunun onunce sureklı gorunce az ıcmısım dersın hep :)
benim tüp bebek değil canım ama ben hem bebek asprını hem oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ,folik asit, progestan cabası..
muhtemelen onları 12.haftaya kadar kullanacağız cnm.geçen gidişimizde dr. bir dahaki randevuda ilaçlara karar vereceğiz demişti
jelden bıktım ama
Canim benimki de tup. Aynen bende de oluyo akinti. Ben de fitil kan sulandirici ve estrofem iciyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geri sayım yapıyorumsoooooooon 5 bardak sssson 4 3 2 ...
arkadaşım şimdi hamileliğinin 7.ayında.ona sordum ilk 2ay normal sonra geçiyor ama 3.aydan sonra şişkinlik hiç geçmiyor dedi
vücut değişmeye başlıyorya artık
test yapmak istiyorum evet :) ama korkuyorum galiba eşim biraz daha bekle dior :) bilemedim. dün akşamda regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu dedim tmm minik gitti :) ne gelen var ne giden inşş hamileyimdir.
test yapmak istiyorum evet :) ama korkuyorum galiba eşim biraz daha bekle dior :) bilemedim. dün akşamda regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu dedim tmm minik gitti :) ne gelen var ne giden inşş hamileyimdir.
kızlar aranıza yeni katıldım yardıma ihtiyacım var.. reglim 6 gün gecikti 3 gün önce akşam test yaptım negatif... hamile olma olasılığım var mı sizce ???
heheheh ay olsun yaa ben ondan gelecek herseye razıyım yeter kı sag salım kucagıma alabıleyım ,:)
Anladim canlarim yaa endise etmeme gerek yok o zaman ilaclar ve jelden bende biktim inanin ama bebegim icin herseye deger herseye katlanirim diyorum cunku cok zor sartlarda kavustum bebegime rabbim kucagimiza da almayi nasip etsin insallahhh :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ben geldim doktordan..1,5 cm kesemiz göründü çok şükürama bebeği göremiyoruz, muhtemelen daha 1,5 mm filan dedi..10 gün sonra anca görürmüşüz..Yani kalp atımı filan da yok henüz..sizce endişelenecek bişey var mı?? ikinci olmasına rağmen acemi anne gibi unuttum tüm bildiklerimi :26:
ayyy inşallah ağızdan bal damlıyor :)Ayni benim boyle olmustu iste icime doguyo sende bisiler var :) adet olcam sanmistim ama bi turlu olamamistim
canım geç döllenme olabilir bence kan testi yaptır kesin olur
Ayni benim boyle olmustu iste icime doguyo sende bisiler var :) adet olcam sanmistim ama bi turlu olamamistim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?