• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nerelerdesinnn sen yaaa ;)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

canım sorma yaa hiçbişey yapamıyorum öyle zor geçiyorki mide bulantım ve herşeyden tiksinmem beni öldürecek.bu hormonlarda beni yedi zaten değişe değişe mahfoldum xD yemek mecburen ben yapıyoırum yaparkende tiksinip yiyemiyorum meyveden baska bişey yok ayran sütten tiksindim pff ne zormuş inşallh cmtesi dra gtcem canm aynıydı bizim zamanlar sen naptın herşey yolunda dimi:49:

Canim bende de ara ara aliyor sanirim bu jel bize boyle yapiyor tup bebişlerimiz hep biximle olsun insallah ben su an jel disinda estrofem elevit kullaniyorum canim

Evet canim herhalde :) folik asit olarak folbiol kullaniyorum bide coraspin kullaniyorum iste :) amin canim insallah yarin yine bir buyuk gunumuz cok az kaldi bebislerimizi gormeye :) insallahh :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi cnm eğer regli geçtiği halde 15 20 gibi bir şey çıkıyorsa çoğunlukla kimyasal oluyor .bazen onlar bile yükseliyor.inşallah değerlerin güzel güzel artar 10 gün sonraya da keseni görürsün

bu deger adet günümün ertesi günü tşk ederm içim rahatladı ay ne zor işlermiş keseyide kalbide görürrüs inş :nazar:

İnşallah canm..bi de kendisinin sağlık Haberlerini alalim da hayırlısiyla :)

Hepimizde bir kese telaşı :) Rabbim hayırlısıyla görmeyi nasip etsin...

Kızlarrrrr acil yorummlarınızı bekliyorum ben kan tahlilimi dün yaptırdım yeni bat ın heman ertesi günü degerim 137 çıkmış eşim aradı şimdi normalmi sizce degerım
Benimde bat tarihinin ertesi günü 137.24 çıkmıştı.şimdi 800 küsürlerde cuma kese görünür dedi doktor.

Canim bende de ara ara aliyor sanirim bu jel bize boyle yapiyor tup bebişlerimiz hep biximle olsun insallah ben su an jel disinda estrofem elevit kullaniyorum canim

estrofem i bana gebe olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktırdılar,demek ki her doktor farklı...

bu arada yarın doktora gidiyoruz kızlar
bakalım ne yapmış bizim kerata:emir_bebek:

Güzel anneler hayırlı akşamlar ben balık yemiyorum yani balık çokseviyorım ama mevsimi geçmiş dardanel ton yiyebilirmiyiz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güzel anneler hayırlı akşamlar ben balık yemiyorum yani balık çokseviyorım ama mevsimi geçmiş dardanel ton yiyebilirmiyiz

hayır canım yiyemiyoruz :20:

hatta tüm konserveler yasak

dr a sordum gerek görürsek balık yağı hapı kullanacağız mevsimi değil yeme dedi

Ton balıgi yuksek oranda kursun icerdigi icin yok konserve de yok balik cikana kadar ceviz semizotu ile tamamlayabilirsin:35:

evet canım yenebiliyor,hatta bende tüp bebekte transferden sonrada tavsiye ettiler,bol protein varmış ton balığında,tutunmayı kolaylaştırırmış

konservelerde bir bakteri varmış

o yüzden bana yeme dedi dr um

demekki dr dan dr a farklılık var bunda da

hayır canım yiyemiyoruz :20:

hatta tüm konserveler yasak

dr a sordum gerek görürsek balık yağı hapı kullanacağız mevsimi değil yeme dedi
benim doktormu bi garip,anlamadım,yenebilr demişti:44:
şimdi baktımda netten,bir diyetisyen cevay yazmış,,diğer yorumumu sileyim yanlış anlayan olmasın;;
merhaba. gebelikte asla ton balığı yada diğer konserve balıklar tüketilmemeli.ciddi boyutta ağır metal içerirler ve bunlar direk bebeğinizin beyin gelişimini olumsuz etkiler. gebelikte ne kadar çok ağır metal ve katkı maddesine maruz kalırsanız bunlar aynen bebeğinize geçer. hatta gebelikte ton balığı dışında diğer derin su balıklarını da önermem. bu süreçte solgar yada GNC balık yağı kullanın. bunlar ağır metallerden arındırma isleminden geçirilir.

Son düzenleme:
Evet canim herhalde :) folik asit olarak folbiol kullaniyorum bide coraspin kullaniyorum iste :) amin canim insallah yarin yine bir buyuk gunumuz cok az kaldi bebislerimizi gormeye :) insallahh :)

Eveeet canim buyuk ki ne buyuk heyecan ve korkudan kasiklarimi agriyor zannediyorum gercekten bixim hormonlar degismeye basladi hissediyorum :1::1: yarin insallah iyi haberlerle geliriz canim hayirlisiyla. Bi sabah olsaydi keske:18::18::18::emir_bebek: bu arada ben clexan kullaniyorum kan pihtilasmam var da canim

estrofem i bana gebe olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktırdılar,demek ki her doktor farklı...

bu arada yarın doktora gidiyoruz kızlar
bakalım ne yapmış bizim kerata:emir_bebek:

Senin tup bebek mi canim belki o yuzden farkli olabilir doktorum kontrole kadar hepsini aynen kullan dedi yarin da ilk kontrolumuz olacak insallah kesemizi gorecegiz insallah:1::emir_bebek:

Ton balıgi yuksek oranda kursun icerdigi icin yok konserve de yok balik cikana kadar ceviz semizotu ile tamamlayabilirsin:35:

aynen..ceviz ve semizotu :34:

internette yaptığım yoğun araştırmalara göre :1: bir çok maddeye ihtiyacımız var (magnezyum potasyum kalsiyum..........)

bunlarım hemen hemen çoğunun var olduğu besinleri kendime çıkardım sizle de paylaşmak istiyorum

-1 avuç fındık

-1 avuç kabak çekirdeği

-1 avuç badem

-1çay kaşığı susam

- fasülye(özellikle tazesi)

-mercimek

su ve süt tabiki :1:

ben fındık, kabak çekirdeği, bademi 1 çerez kasesine koyuyorum tüüüüm gün sıkıldıkça yiyorum bitiyor (genelde:10:)

bunlar dışında kuru meyveler de var da ben hepsini her gün yiyemiyrm :27:

Back
X