2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canımm valla ıcımı rahatlattın sen ıns yukselmıstır ya cok heyecanlıyım =) ama ben hergun ıse gelırken 1 -1.5 saat yol gıdıp gelıyorum =((

sen duanı et Allahım hayırlısıyla korur yawrunu :) teker ustunde gıtmemeye calıs. serwıse fln bınıyosan. otobusle fln gıdıyosan otobusun sallanmayan yerlerınde durmaya calıs. yol gıtmek sorun degıl onemlı olan zangur zungur tıtremeden sallanmadan gıtmek :)

sen rahat ol canım benım :)

Allah a emanet canım ben elımden geldıgınce dıkat edıyorum servısle gıdıyorum zangır zungur oluyorda yer degıstırdım dıkat edıyorum teker ustune gelmemeye =)

tatlım bu gayet normal :) kadın her gebelıgınde aynı heyecanı mutlulugu acemılıgı yasarmıs :) keseden 10 gun sonra duyuyolar kalp atıslarını gayet normal yanı. Allah bagıslasın masallah :) bende cumartesı gunu keseyı gormeye gıdıcem. cok heyecanlıyım :)

arkadaşlar hiçbirşey yiyemiyorum ..su bile kokuyor gibi mide bulantısı, hazımsızlık , halsizlik .. daha kusmadım ama o raddeye gelıp dönüyorum .. nasıl gececek bu gunler bılmıyorum .. bu pazartesi kalp atışlarını duymaya gideceğiz inşallah bi aksilik çıkmaz ..

Kaç haftalıkki bi sıkıntı olsa dr söylerdi. Bende ilk baktıgımızda sadece keseyi gördük 4+5 de

canım kuru kayısı yemeye calıs kabızlıgına ıyı gelır mutlaka. mıde bulantısı ıcın kraker ya da tuzlu herhangı bısey ya da serbet ıc emı. bu donemlerde boyle belırtıler normal. ben adet tarıhıme gore 5. haftadayım Allaha sukur bulantım yok henuz.

bende cmt gunu keseyı gormeye gıdıcem cok heyecanlıyım

Bu kadar belirti yaşıyorsan bir sıkıntı çıkmaz inşallah .bende açım ama ne yesem bilmiyorum yaglı ve salçalı bişey göresim yok sanırım makarna yapıcam

Hep kötü şeyler duyuyorum endişe ediyorum sanırım fazlaca Teşekkürler cevabın icin:)

yok canım bu agrılar gayet normal. bebek alametlerıı bunlar :) soyle dusunun kı bata yakın hepımız kendımıı dınlerdık ay belım agrıyo ay kasıgım agrıyo ay basım donuyo ay akıntım fln derken.. bak sımdı o belırtılerın bı nedenının oldgnu ogrendık :)

boyle dusunmeye calıs :) wucudumuz yenı bıseye alısmaya calısıyo :)

Cümlemizinkini Allah bagıslasın canım..İnşallah güzel haberlerini alırız...Cevabın çok rahatlattı beni, tesekkur ederim..Bu arada bende bulantıdan eser yok maşallah..Dr da sordu bulantı var mı dedi, çok az deyınce..O zaman rahat gecireceksiniz dedi :)

rahatlamana sewındm :) su an bebegımız daha kucucuk dıye bısey anlamıyo etmıyo sanıyoruz ama o anlamaya we hıssetmeye baslıyomus. ılk olarak bızı we wucudumuzu hareketlerımız duygularımızı anlamaya calısıyomus. bu yuzden stres yok rahatlamak war :)

kızlar dr lar bebegın boyuna gore mı kac haftalık olduguna karar werıyolar yoksa bızım bata gore mı ? yoksa bu hamılelık takwımındekı yazıları okuyup heyecanlanmım :)

keşke yiyebilsem normalde iştahsız mızmız bi tip değilimdir ama bu hale geldim :) inşallah görürsün canım keseyi bu mübarek günde rabbim isteyen herkese versin ..

Bu kadar belirti yaşıyorsan bir sıkıntı çıkmaz inşallah .bende açım ama ne yesem bilmiyorum yaglı ve salçalı bişey göresim yok sanırım makarna yapıcam

inşallah .. bu bebek benim için çok önemli , çok kıymetli.. bu 3. gebeliğim ılk 2 si kalp atışları oluşmadığı için almak zorunda kaldılar.. o kaddar özenirdim ki mide bulantısı olanlara ben hiç yaşayamamıştım .. şimdi şiddetli bir şekilde belirtilerim devam ediyor.. çok yorucuymuş gerçekten kimse hamileler için amann naz yapıyor diyemez artık benim yanımda.. bunu çeken bilir gerçekten :)) afiyet olsun canım

Kizlar benimde akintim geliyo renkli degil su gibi neden olabilir sizce ?? Bide ben hala kan sulandirici ilac iciyorum vr crione jel % 8 jel vermisti doktorum onlari kullanmaya devam ediyorum aranizda tup bebek olupta herhangi ilac kullanmaya devam edenler varmi ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…