2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı durumda mıyız belirsizlik çok zor
Ayni durumdayiz bi artim kandan baktirdim :)))
Aynen benimde kafam ondan karıştı bide 30 haziranda 0.1 olan hcg 6 temmuzda 17 oldu en iyisi ben yarin doktora kosayim meraktan olecegime insallah artar degerler

Bugun adet oldum cok mutluyum şükürler olsun
Size guzel gebelikler dilerim Allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senin bir de 30 haziranda 0 sonucun var dimi.
o zaman canım senin geç yumurtlama olabilir gerçekten.
çünkü Allah korusun kimyasal gebelik olsa daha önce de yüksek olup şimdi düşerek 17 olması gerek ve daha düşecek demek olur.
ama önce düşük sonra yükseldiyse inşallah daha da yükselecek gibi duruyor canım.

Insallah oyledir ya cunku herkese soyledik bende alismaya basladim uzulurum yoksa

inşallah canım ya ,senin durumuna ben kesin gözüyle bakıyordum inan ki.
bu kan sonucu biraz düşündürdü bizi.
ama yarın Allah ın izniyle alacaksın iyi sonucu.
Cok dusuk ya adet gününde bile 200-300 olan varken bu ne simdi yani ?
Off ya randevum yok ama sonuc gostermeye alir insallah doktor bakalim artik (

canım normal adet gününe göre tabiki düşük ama,
sen eğer geç yumurtladıysan o zaman beklenen adet zamanı da geç oluyor.
yani bazı kişiler beklediği adet zamanı yumurtlayabiliyor,adetleri düzenli olsa da tamamaen o aya özgü geç yumurtlama olabiliyor.
beklediği adet gününde yumurtlayınca da tam 14 gün sonrası beklenen adet günü oluyor.
yani sen adetim 14 gün geçti dediğinde aslında tam da beklediği adet günün o gün oluyor.
umarım anlatabilmişimdir.
ve tabiki döllenme yeni olduğu için de hcg düşük çıkıyor,sonra artıyor.
burda önemli olan aslında hcg nin günü değil de 2 günde bir artıp artmadığı.

Kızlar benide aranıza kabul edermisiniz 22 yaşındayım 1 tane kızım var 2.5 yaşında bugün doktora gittiim kesemizi gördük şükür istanbulda yaşıyorum 6 haftalık olmuşuz 2 günüm geçerken 30.8 kan testim 5 gün sonra 529.33 oldu çok şükür doğum nasipse 3 mart Fatmaipek benide listeye eklermisin

canım için rahat olsun bence kk de kan değerleri gibi bazı şeyler okuyup benim gibi canını sıkma bak kesemizi gördük bugün inşallah sende görürsün rabbim evlat sahibi olmak isteyen kardeşlerime yardım etsin çok dua ediyorum

canm benim kız kardeşim adetliyen hamileymiş..
yani bu yumurtlaması döllenmesi illa bizim hesapladığımız gibi olmayabilir..sen hemen hemen 2 haftalık falan hamilesindir belki..değerin güzel artar inşallah..

Ya benim kaşıntım var mantar oluyorum sürekli ne yapmam lazım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iç çamaşırını sık değiştir , günlük ped kullanma onun yerine peçete koy sık değiştir..
ıslaklıkla durma,kuru tutman lazım..
en yakın zamanda doktra git canım, iltihap falan olmasın ilerleyip..

kızlar amma kaynatmışınız oku oku bitiremedim valla
benide ekle fatma ipek kese göründü bende ikiz olabilir dedi bakalım hayırlısı
pamuuk sende turgut beye tedavi olmuştun dimi?
demek iki kese ne güzel bir taşla iki kuş olur:))
inşallah diğeride gelişir
benimde iki transfer oldu,1 tane tam yuvarlak olmayan kese gördük,ama 1 tane belli belirsiz bişey daha var ama şimdilik kese diyemem dedi..
muallaktayız her türlü

canm benim kız kardeşim adetliyen hamileymiş..
yani bu yumurtlaması döllenmesi illa bizim hesapladığımız gibi olmayabilir..sen hemen hemen 2 haftalık falan hamilesindir belki..değerin güzel artar inşallah..
Hepinize cok tesekkurler kizlar yarin hastaneye gidiyim durumu netlestireyim :) allahtan umit kesilmez dediginiz gibidir insallah :)

Niye oyle dedin cnm tam yuvarlak.olmasa ne oluyor ki insallah digeride bi daha ki gittigindeiyice gelismis olur bende 2 tane transfer yaptirfim persembe kese gormeye gidecegiz bu arada sen bu baktirmada ne kadarliksin

Niye oyle dedin cnm tam yuvarlak.olmasa ne oluyor ki insallah digeride bi daha ki gittigindeiyice gelismis olur bende 2 tane transfer yaptirfim persembe kese gormeye gidecegiz bu arada sen bu baktirmada ne kadarliksin
benim gittiğim doktor yuvarlak yada oval olurmuş kese öyle dedi..sağlıksız diyemem ama hcg ye bakalım yinede dedi..o zaman 4+2 di sanırım..hcg 6500 çıkınca ssorun yok dedi...
kendi tüp bebek doktoruumu aradım söyledim, kesenin şekli hakkında yorummu yapılırmış bu haftalarda dedi, bidahada hcg falan baktırma..hamilesin ve tek düşüneceğin kalp atışları dedi..fırçaladı,benimde içim rahatladı
bu arada iyice sıkışıp git,benimkini zorla görebildi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…