2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar..eski üyeyim ve yeni katılıyorum sayfaya...doğum tarihimiz mart görünüyor ama ben ilk çocugumda 15 gun erken kucagıma aldıgım ıcın şubat annelerıne de kaydoldum..buraya da kaydederseniz sevinirim...herkese sağlıkla ve hayırlısıyla bebeğine kavuşmalar diliyorum...hayırlı yolculuklar

merhaba arkadaşlar sayfaları okuyamadan size bir soru sormak istiyorum
devlet hastanesine gittim bugün ve kanda hcgnin artışına bakılacaktı.
doktor FSH,LH,PROLAKTİN,ESTRADİOL de istemiş ama sanırım gebelik olduğunu anlamamış da gebe kalmaya çalışıyorum sanarak bu testleri istemiş.
sonuçları aldım da doktora gösteremedim.
fsh ve lh düşük görünüyor.
bir sitede gebelikte FSH düzeyi düşer yazıyor fakat LH da FSH ile uyumlu oluyormuş.
yani o zaman gebelikte FSH ve LH düşük olamsı gerek benim de sonuç düşük ama,
burda idrarda hamileyken yapılan yumurtlama testlerinin pozitif yani yüksek çıktığını okuyup ben de yumurtlama testi yapmıştım idrarda ve yüksek yani çift çizgi çıkmıştı.
şimdi de yaptım kontrol çizgisinden çok daha koyu çıktı yumurtlama testi,
anlamadığım şu:
elimdeki tahlilde kanda LH:0,39 yazıyor ama idrarda çok koyu çizgi çıkıyor yani 20 üzeri olunca çıkıyormuş çizgi
bu konuda bilgisi olan var mı
hamilelikte FSH:1,6
LH:0,39
normal mi arkadaşlar baya korktum keşke bekleyip doktora sorsaydım.
ben hcg düzeyini görüp başka bişey sormadan çıktım.

Merhaba kızlar:)
Nasipse ben de mart annesiyim.
Ikinci bebeğim olacak inşallah.Bİr kızım var 2,5 yaşında.
Son adet tarihim 28 Mart.
Listeye beni de eklerseniz sevinirim.
Keseyi gördük 10 gün önce.
Haftaya eski dr uma gideceğim Pazartesi kalp atışları için.
Selamlar muhabbetler:)

Ya benim kaşıntım var mantar oluyorum sürekli ne yapmam lazım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar ben herkese uzun uzun bildiklerimi yazıyorum
yok mu bu konuda bir fikri olan

Cnm hiç araştırma yapmadımki bhcg ya baktılarmı arttıysa gerisini takma kafaya .dr.da niye onları istemiş anlamadım

Son adet 28 mayısdır heralde :) 5 martmı çıkıyor d.tarihi

Cnm belki yumurtlama testi bhcg ye karşıda duyarlıdır ondan olabilirmi

Hoşgeldin cnm bende p.tesi gidecegim pıtpıtlar ićin

hormon testi onlar ya bende çok kafama takmıştım ama fazla düşünme bide orada referans degerleri yokmu senin ki çokmu düşük çıkmış

canım bu değerlerin ne demek istedğini en doğru doktorlar bilir. ama özel doktora gittiysen ara bir sor için rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…