2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anladim.
Suan 6+1 olduk bugun itibariyle. Carsamba gunu idrar testiyle ogrenmistim. Sat 25 mayis.
:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

İyi akşamlar annişler

Biz tatildeyiz,bugün ilk kusmamı yaptım
ama sanırım araba ve sıcak sarstı

C inşallah hamilesindir.benimde böyleydi ikinci çizgim.hadiii aramiza hoşgeldin

Kese gorundumu canim? Bence gerek yok degerin gayet guzel. Zaten isterdi kendi gerek olsaydi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende hamileyim sanırım bugün adet günüm eger dogruysa mart annişi olucam bende en kısa zamanda kan testı yaptırıcan ama çalışıyorum nasıl izin alcam bılmıorum off

Ben hic sevmezdim uykuyu, sagolsun hamilelik sevdirdi bana 😊 insallah baslamaz diyeyim ben cunku beni araba bile tutarr, virajli yolda helak olurum 😣

offfsss kız buneee??? çıldırık böle şeylere takılma sonucun güzel çok ince detaylara inmişsin yahuuu boşver hamişliğinin tadını çıkar bırak bunları takma kafana :)))
canım ya yumurtlama testleri hcg yi taklit ettiği için gebelikte idrarda pozitif çıkıyormuş.
yani aslında gebelikte LH yüksek olması gerekmiyormuş,benim bugün LH :0,39 çıkınca korktum niye böyle düşmüş diye.
ama sorun yok inşallah

Kese gorundumu canim? Bence gerek yok degerin gayet guzel. Zaten isterdi kendi gerek olsaydi

Hmm isterdi demi? :)
Bu nasil biseymis yaa. Insan herseyi vesvese yapiyor. Ben bayramdan sonra gitmeyi dusunuyorum doktora insallah.
Bugun kara kara onu dusunuyorum. Ya hata mi yaparim gitmemekle diye?? Kurdum da kurdum... hic gerek yok biliyorum ama iste:) beni anlar heralde burdaki herkes
Neyse ki yine baska bir basliktaki arkadas beni rahatlatti. Hicbir sikntn yoksa bayramda. Snra olmasi normal dedi. Bende kanaat getrdm.
Gercekten de sukurler olsun iyiyim. Herhangi bir olumsuzluk hissetmiyorum. Cok rahat orucumuda tutabiliyorum hala. En azindan bulantilar falan baslayana kadar niyetleneyim dedim. Hayirlisi olur insallah:)

Hayirli olsun canim 😊 benimde idrar testim boyle cok silikti

Ben hic sevmezdim uykuyu, sagolsun hamilelik sevdirdi bana 😊 insallah baslamaz diyeyim ben cunku beni araba bile tutarr, virajli yolda helak olurum 😣

inşaallah olmaz canım
ama hormonlarda bu kadar değişiklik olunca tabiki biraz bulantı oluyor .
benim adet dönemimde bile midem bulanır.
önceki hamileliğimde 3 ay nerdeyse her sabah öğürerek uyandım.
bakalım şimdi artık kısmet ne olacak.

Canim cok takiliyosan git haftaya gorurursun insallah keseyi zaten. Ben bugun gordum cookk minik 4+6 Allahima sukur

Canim cok takiliyosan git haftaya gorurursun insallah keseyi zaten. Ben bugun gordum cookk minik 4+6 Allahima sukur

Masallah.
Ebeye sormustum. Bir hafta sonra giderseniz hem keseniz gozukur hemde kalp atisini duyarsiniz demisti.
Bakalim hayirlisi olsun.

Ben ilk ogrendigimde midem cok kotu oldu. Kahve icmistim o gun. Anladim ki bikac yiyecek icecek dokunuyo bana, onlardan uzak duruyorum suan iyiyim Allaha sukur. Her hamilelik ayni olmuyo insallah fahat gecirirsin

arkadaşlar size iyi sohbetler
ilk bebeği olanlar bebişler gelene kadar istediğiniz saate kadar oturun bakalım şimdi:))
ben yatıyorum,gözlerim çok ağrıdı.
inşallah herkes hayırlı haberlerle gelir buraya.

ayyy sen bnm nasıl içimi rahatlattın anlatamam bnm ki tüp bbk kendi dr 2 kere değer baktı sonra 15 gün sonrasına rabdevu verdi bende duramadım 4+5 den iken geçen salı başka dr gttm dr karından baktı keseyi tam göremedi ama gebesin korkma dedi beta baktı değerim 3000 di . çarşamba kendi dr mun verdiği randevu tarihi gelio inşallah görürüm...bana dua eder misin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar son bir soru:)
Hepiniz folik asite baslamis miydiniz gebelikten once?
Yada ne zaman basladiniz?
Vve hangi markayi kullaniyorsunuz?

Ben cuma gunu basladim. Folik plus kullaniyorum.

canım benim tabi ki.Allah en kısa sürede bebeğinin hayırlı sağlık haberini almayı nasib eylesin.
bütün hamilelere de bana da inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…