- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
canım o sana kalmış,normalde 2 günde bir hcg değerinin kendisi kadar artması gerek.
ama tahmini olarak 2 gün içinde vajinal,1 hafta içinde de karından ultrasonla keseyi görebilirsin inşaallah.
çünkü değer 1500 lerdeyken vajinal,6000 civarındayken de karından ancak görülüyor kese.
C inşallah hamilesindir.benimde böyleydi ikinci çizgim.hadiii aramiza hoşgeldinSelam arkadaşlar dün gece bütün sayfalarınızı okudum nerdeyse bütün hamileleri tebrik ediyorum... Bu hevesle sabah adete 2 gün olmasına rağmen test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı yarın kan testi yaptırıcam kısmetse... İnşallah bu test beni yanıltmıyordur... Beni de aranıza alın sanırım hamileyimmmm :)Eki Görüntüle 1180972
Bugun bende baya halsizdim. Uyudum uyandim:)
Aklima geldi arkadaslar birsey sormak istiyorum
Simdi ben adetim on gun gecikince kan tahlili yaptirmistim 549.100 cikmisti. Doktor sadece gebelik var dedi ve bes haftalik olduginu ogrendim o zaman.
Sizce yine kan verip artisi kontrol etmeli miyim? Yoksa artik direk doktor yolu mu gozukur?
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Anladim.
Suan 6+1 olduk bugun itibariyle. Carsamba gunu idrar testiyle ogrenmistim. Sat 25 mayis.
:)
canım genellikle 6. haftada yani 5+ larda başlıyor.
ama 5. haftada veya 7. ya da 8 haftada başlayan da var.
hiç olmayan da var .
ben de yatıcam şimdi inşallah.sabah 6 da uyandım bir daha uyuyamadım.
aslında uykuyu severim ama heyecandan mı nedir bir kaç gündür az uyku yetmeye başladı
canım ya yumurtlama testleri hcg yi taklit ettiği için gebelikte idrarda pozitif çıkıyormuş.offfsss kız buneee??? çıldırık böle şeylere takılma sonucun güzel çok ince detaylara inmişsin yahuuu boşver hamişliğinin tadını çıkar bırak bunları takma kafana :)))
evet canım sıkışık ol öle daha iyi görünüyomuş
Kese gorundumu canim? Bence gerek yok degerin gayet guzel. Zaten isterdi kendi gerek olsaydi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende hamileyim sanırım bugün adet günüm eger dogruysa mart annişi olucam bende en kısa zamanda kan testı yaptırıcan ama çalışıyorum nasıl izin alcam bılmıorum off Eki Görüntüle 1181248
Ben hic sevmezdim uykuyu, sagolsun hamilelik sevdirdi bana 😊 insallah baslamaz diyeyim ben cunku beni araba bile tutarr, virajli yolda helak olurum 😣
Benimde 25 Mayıs doğumumuz yakın olacak herhal de
Hmm isterdi demi? :)
Bu nasil biseymis yaa. Insan herseyi vesvese yapiyor. Ben bayramdan sonra gitmeyi dusunuyorum doktora insallah.
Bugun kara kara onu dusunuyorum. Ya hata mi yaparim gitmemekle diye?? Kurdum da kurdum... hic gerek yok biliyorum ama iste:) beni anlar heralde burdaki herkes
Neyse ki yine baska bir basliktaki arkadas beni rahatlatti. Hicbir sikntn yoksa bayramda. Snra olmasi normal dedi. Bende kanaat getrdm.
Gercekten de sukurler olsun iyiyim. Herhangi bir olumsuzluk hissetmiyorum. Cok rahat orucumuda tutabiliyorum hala. En azindan bulantilar falan baslayana kadar niyetleneyim dedim. Hayirlisi olur insallah:)
Canim cok takiliyosan git haftaya gorurursun insallah keseyi zaten. Ben bugun gordum cookk minik 4+6 Allahima sukur
inşaallah olmaz canım
ama hormonlarda bu kadar değişiklik olunca tabiki biraz bulantı oluyor .
benim adet dönemimde bile midem bulanır.
önceki hamileliğimde 3 ay nerdeyse her sabah öğürerek uyandım.
bakalım şimdi artık kısmet ne olacak.
canım o sana kalmış,normalde 2 günde bir hcg değerinin kendisi kadar artması gerek.
ama tahmini olarak 2 gün içinde vajinal,1 hafta içinde de karından ultrasonla keseyi görebilirsin inşaallah.
çünkü değer 1500 lerdeyken vajinal,6000 civarındayken de karından ancak görülüyor kese.
ayyy sen bnm nasıl içimi rahatlattın anlatamam bnm ki tüp bbk kendi dr 2 kere değer baktı sonra 15 gün sonrasına rabdevu verdi bende duramadım 4+5 den iken geçen salı başka dr gttm dr karından baktı keseyi tam göremedi ama gebesin korkma dedi beta baktı değerim 3000 di . çarşamba kendi dr mun verdiği randevu tarihi gelio inşallah görürüm...bana dua eder misin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?