Cnm hiç araştırma yapmadımki bhcg ya baktılarmı arttıysa gerisini takma kafaya .dr.da niye onları istemiş anlamadım
Hamile olmasan sirkeli suyun iyi geldigini duymuştum.dr.una sor cnm krem verecektir
Cnm belki yumurtlama testi bhcg ye karşıda duyarlıdır ondan olabilirmi
hormon testi onlar ya bende çok kafama takmıştım ama fazla düşünme bide orada referans degerleri yokmu senin ki çokmu düşük çıkmış
Bence onemseme artik hamile olduguna gore yumurtlama bilmrm nesini ne yapcan ki :) doktor hazir kan aliniyoken hepsine bakalim demistir belkide :))canım hamilelere böyle bir test isteniyor mu ki
yani gebeliğin gidişatını gösteriyor mu
benim hcg Allah a şükür 443,3 çıktı
diğerlerini önemsemiyim mi acaba
Gel gel hayirli olsun bendensin :)))Selam arkadaşlar dün gece bütün sayfalarınızı okudum nerdeyse bütün hamileleri tebrik ediyorum... Bu hevesle sabah adete 2 gün olmasına rağmen test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı yarın kan testi yaptırıcam kısmetse... İnşallah bu test beni yanıltmıyordur... Beni de aranıza alın sanırım hamileyimmmm :)Eki Görüntüle 1180972
Selam arkadaşlar dün gece bütün sayfalarınızı okudum nerdeyse bütün hamileleri tebrik ediyorum... Bu hevesle sabah adete 2 gün olmasına rağmen test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı yarın kan testi yaptırıcam kısmetse... İnşallah bu test beni yanıltmıyordur... Beni de aranıza alın sanırım hamileyimmmm :)Eki Görüntüle 1180972
Bence onemseme artik hamile olduguna gore yumurtlama bilmrm nesini ne yapcan ki :) doktor hazir kan aliniyoken hepsine bakalim demistir belkide :))
Aklina kalacagina goster doktora icin rahat etsin :) ben bisi sorucam ya dun bhcg yaptirdim 17 cikti bugunde test yaptım gene silik cikti bu bi sorun mu??ne bileyim canım
bilsem bunları istediğini sıraya girip sonuçları göstermiyim hiç.
hcg sonucunu nasıl olsa ben de anlarım deyip çıktım işte.
Kızlar bende bugün keseyi görenlerdenim. Çok şükür bir sıkıntı yok. Haftaya tekrar çağırdı. Bebeklerimizi Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
canım adetin 32. günü hcg 443,3
ben de zaten sadece buna bakacak doktor diye aldım sonucu çıktım
nasıl olsa okur anlarım dedim hiç sıra beklemiyim dedim
bir baktım ki birçok şey istemiş
en çok kafama şu takıldı canım
idrarda lh testi 20 üzeri yani pozitif çıkarken ,kanda 0,39 çıkmış
bunu anlamadım
ve ben hamileliğimi önce evde LH hormonunun yüksekliğiyle anladım ya ,
yani hamilelerde yüksek olması gerek diye sanıyorum.
şimdi bu 0,39 sonuç çıkınca acaba gebelikle ilgili ters giden bir şey mi var diye endişelendim
ayrıca evde yine yaptım LH gösteren idrar testini çok koyu çizgi yani 20 üzeri çıkıyor.
hiç bir şey anlamadım.
Aslında geçen akşam sirke ve suyu pamukla sürdüm bişi olmaz herhal de bide travacort krem sürdüm hehal de kötü olmam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aklina kalacagina goster doktora icin rahat etsin :) ben bisi sorucam ya dun bhcg yaptirdim 17 cikti bugunde test yaptım gene silik cikti bu bi sorun mu??
Selam arkadaşlar dün gece bütün sayfalarınızı okudum nerdeyse bütün hamileleri tebrik ediyorum... Bu hevesle sabah adete 2 gün olmasına rağmen test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı yarın kan testi yaptırıcam kısmetse... İnşallah bu test beni yanıltmıyordur... Beni de aranıza alın sanırım hamileyimmmm :)Eki Görüntüle 1180972
Gel gel hayirli olsun bendensin :)))
Cnm bence bu hormonun hamilelikte düşük çıkması normal çünkü yumurtlamıyorsunki testte ki yanılmada bhcg nin yüksek olmasından.benim mantıgıma göre.degerinde gayet güzel hiç strese sokma kendini
Aklina kalacagina goster doktora icin rahat etsin :) ben bisi sorucam ya dun bhcg yaptirdim 17 cikti bugunde test yaptım gene silik cikti bu bi sorun mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?