2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

offfsss kız buneee??? çıldırık böle şeylere takılma sonucun güzel çok ince detaylara inmişsin yahuuu boşver hamişliğinin tadını çıkar bırak bunları takma kafana :)))

Soyledigin iyi oldu canim iyice su iceyim ben ben persembeye kadar 5+3 olacagim o zaman kesin gorunur insallah dimi heyecandan sinirlerim geriliyor vallahi bi gorseydim yavrularimi

Kızlarrrr sizler kutunuzda ne hissediyosunuz insanın içine doğar kuzular ben kızımda kız oğlumda oğlan hissetmiştim bunda çok karmaşığım ama kızım anne benim bir kız kardeşim ve bir erkek kardeşim olcak diyor hamişliğimi bilmiyor daha sadece ağzını yokluyorum :)))

Soyledigin iyi oldu canim iyice su iceyim ben ben persembeye kadar 5+3 olacagim o zaman kesin gorunur insallah dimi heyecandan sinirlerim geriliyor vallahi bi gorseydim yavrularimi
görürsün inşallah,iç suyunu bol bol,ikiside tutunmuşsa süper olur....

KIZZ KIZ
hatta az önce içimden dedimki şuraya yazayım kızlar benim kesin kızım olacak diye
yamuk prensesim diye seviyorum ultrason kağıdını,kesesi yamuk diye

kızlar çok tatlıdır beee inşş şipşirin bi kızın olur canım takma keseye büyüdükçe düzelir inşş bende hissedebilsem keşke :)) ama rüyamda bir oğlan çocuğunu emziriyordum pipisi vardı yerimmm ben pipişkosunu

ee listede yokmuşsun ya sen ??? bilgilerini yazda buraya fatma senide eklesin uzak kalma :))

ee listede yokmuşsun ya sen ??? bilgilerini yazda buraya fatma senide eklesin uzak kalma :))
benim daha önce kayıplarım var,
bu yüzden kalp atışı da olsunda öyle söyleyeyim dedim fatmaya..
hamilelik takvimini bile yapmak istemiyordum ilerleyene kadar..
inşallah sağlıkla devam eder

benim daha önce kayıplarım var,
bu yüzden kalp atışı da olsunda öyle söyleyeyim dedim fatmaya..
hamilelik takvimini bile yapmak istemiyordum ilerleyene kadar..
inşallah sağlıkla devam eder

öyle düşünme canım hangi birimizin garantisi varki burda ???? inş bu sefer sağlıkla doğurursun canım :)

Napiyosuz hamisler? Ben sersem gibiyim uyuyup kaliyorum heep. Dr bugun 4+6 dedi bebisime. Bulantilar ne zaman basliyo, insallah baslamaz da

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Napiyosuz hamisler? Ben sersem gibiyim uyuyup kaliyorum heep. Dr bugun 4+6 dedi bebisime. Bulantilar ne zaman basliyo, insallah baslamaz da

Bugun bende baya halsizdim. Uyudum uyandim:)

Aklima geldi arkadaslar birsey sormak istiyorum
Simdi ben adetim on gun gecikince kan tahlili yaptirmistim 549.100 cikmisti. Doktor sadece gebelik var dedi ve bes haftalik olduginu ogrendim o zaman.
Sizce yine kan verip artisi kontrol etmeli miyim? Yoksa artik direk doktor yolu mu gozukur?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

canım genellikle 6. haftada yani 5+ larda başlıyor.
ama 5. haftada veya 7. ya da 8 haftada başlayan da var.
hiç olmayan da var .
ben de yatıcam şimdi inşallah.sabah 6 da uyandım bir daha uyuyamadım.
aslında uykuyu severim ama heyecandan mı nedir bir kaç gündür az uyku yetmeye başladı

canım o sana kalmış,normalde 2 günde bir hcg değerinin kendisi kadar artması gerek.
ama tahmini olarak 2 gün içinde vajinal,1 hafta içinde de karından ultrasonla keseyi görebilirsin inşaallah.
çünkü değer 1500 lerdeyken vajinal,6000 civarındayken de karından ancak görülüyor kese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…