benim ultrason kağıdımda 4+1 bakmıştı 9.0mm yazıyormaşallah inş hep böle güzel devam eder inşşş
merhaba arkadaşlar sayfaları okuyamadan size bir soru sormak istiyorum
devlet hastanesine gittim bugün ve kanda hcgnin artışına bakılacaktı.
doktor FSH,LH,PROLAKTİN,ESTRADİOL de istemiş ama sanırım gebelik olduğunu anlamamış da gebe kalmaya çalışıyorum sanarak bu testleri istemiş.
sonuçları aldım da doktora gösteremedim.
fsh ve lh düşük görünüyor.
bir sitede gebelikte FSH düzeyi düşer yazıyor fakat LH da FSH ile uyumlu oluyormuş.
yani o zaman gebelikte FSH ve LH düşük olamsı gerek benim de sonuç düşük ama,
burda idrarda hamileyken yapılan yumurtlama testlerinin pozitif yani yüksek çıktığını okuyup ben de yumurtlama testi yapmıştım idrarda ve yüksek yani çift çizgi çıkmıştı.
şimdi de yaptım kontrol çizgisinden çok daha koyu çıktı yumurtlama testi,
anlamadığım şu:
elimdeki tahlilde kanda LH:0,39 yazıyor ama idrarda çok koyu çizgi çıkıyor yani 20 üzeri olunca çıkıyormuş çizgi
bu konuda bilgisi olan var mı
hamilelikte FSH:1,6
LH:0,39
normal mi arkadaşlar baya korktum keşke bekleyip doktora sorsaydım.
ben hcg düzeyini görüp başka bişey sormadan çıktım.
Masallahh insallah kalp atislarini sagsaglim duyarizda rahatlariz
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
aminn kuzum inşş inşşş senin kaç mm idi kesoşun :))))) daha ne isimler bulucaz bu yavrucaklara bıkacaklar bizden :))
Benim 4+5 ken 9.2 mm idi cnm kesoşum
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
benim gittiğim doktor yuvarlak yada oval olurmuş kese öyle dedi..sağlıksız diyemem ama hcg ye bakalım yinede dedi..o zaman 4+2 di sanırım..hcg 6500 çıkınca ssorun yok dedi...
kendi tüp bebek doktoruumu aradım söyledim, kesenin şekli hakkında yorummu yapılırmış bu haftalarda dedi, bidahada hcg falan baktırma..hamilesin ve tek düşüneceğin kalp atışları dedi..fırçaladı,benimde içim rahatladı
bu arada iyice sıkışıp git,benimkini zorla görebildi..
Üsttende görünür kimi dr.karını tercih ederken kimi vajinal tercih ediyor bence alttan bakılmasına gerek yok
slm hayırlı olsun bende kesemi bugün gördüm benide dr. haftaya çağırdı hangi dr. gidiyorsun
görürsün inşallah,iç suyunu bol bol,ikiside tutunmuşsa süper olur....Soyledigin iyi oldu canim iyice su iceyim benben persembeye kadar 5+3 olacagim o zaman kesin gorunur insallah dimi heyecandan sinirlerim geriliyor vallahi bi gorseydim yavrularimi
KIZZ KIZKızlarrrr sizler kutunuzda ne hissediyosunuz insanın içine doğar kuzular ben kızımda kız oğlumda oğlan hissetmiştim bunda çok karmaşığım ama kızım anne benim bir kız kardeşim ve bir erkek kardeşim olcak diyor hamişliğimi bilmiyor daha sadece ağzını yokluyorum :)))
görürsün inşallah,iç suyunu bol bol,ikiside tutunmuşsa süper olur....
KIZZ KIZ
hatta az önce içimden dedimki şuraya yazayım kızlar benim kesin kızım olacak diye
yamuk prensesim diye seviyorum ultrason kağıdını,kesesi yamuk diye
görürsün inşallah,iç suyunu bol bol,ikiside tutunmuşsa süper olur....
KIZZ KIZ
hatta az önce içimden dedimki şuraya yazayım kızlar benim kesin kızım olacak diye
yamuk prensesim diye seviyorum ultrason kağıdını,kesesi yamuk diye
benim daha önce kayıplarım var,ee listede yokmuşsun ya sen ??? bilgilerini yazda buraya fatma senide eklesin uzak kalma :))
benim daha önce kayıplarım var,
bu yüzden kalp atışı da olsunda öyle söyleyeyim dedim fatmaya..
hamilelik takvimini bile yapmak istemiyordum ilerleyene kadar..
inşallah sağlıkla devam eder
aminn aminnnn hepimiz için:))öyle düşünme canım hangi birimizin garantisi varki burda ???? inş bu sefer sağlıkla doğurursun canım :)
Napiyosuz hamisler? Ben sersem gibiyim uyuyup kaliyorum heep. Dr bugun 4+6 dedi bebisime. Bulantilar ne zaman basliyo, insallah baslamaz da
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım genellikle 6. haftada yani 5+ larda başlıyor.Napiyosuz hamisler? Ben sersem gibiyim uyuyup kaliyorum heep. Dr bugun 4+6 dedi bebisime. Bulantilar ne zaman basliyo, insallah baslamaz da
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugun bende baya halsizdim. Uyudum uyandim:)
Aklima geldi arkadaslar birsey sormak istiyorum
Simdi ben adetim on gun gecikince kan tahlili yaptirmistim 549.100 cikmisti. Doktor sadece gebelik var dedi ve bes haftalik olduginu ogrendim o zaman.
Sizce yine kan verip artisi kontrol etmeli miyim? Yoksa artik direk doktor yolu mu gozukur?
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?