• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm hiç araştırma yapmadımki bhcg ya baktılarmı arttıysa gerisini takma kafaya .dr.da niye onları istemiş anlamadım

canım adetin 32. günü hcg 443,3
ben de zaten sadece buna bakacak doktor diye aldım sonucu çıktım
nasıl olsa okur anlarım dedim hiç sıra beklemiyim dedim
bir baktım ki birçok şey istemiş
en çok kafama şu takıldı canım
idrarda lh testi 20 üzeri yani pozitif çıkarken ,kanda 0,39 çıkmış
bunu anlamadım
ve ben hamileliğimi önce evde LH hormonunun yüksekliğiyle anladım ya ,
yani hamilelerde yüksek olması gerek diye sanıyorum.
şimdi bu 0,39 sonuç çıkınca acaba gebelikle ilgili ters giden bir şey mi var diye endişelendim
ayrıca evde yine yaptım LH gösteren idrar testini çok koyu çizgi yani 20 üzeri çıkıyor.
hiç bir şey anlamadım.

Son düzenleme:
Hamile olmasan sirkeli suyun iyi geldigini duymuştum.dr.una sor cnm krem verecektir

Aslında geçen akşam sirke ve suyu pamukla sürdüm bişi olmaz herhal de bide travacort krem sürdüm hehal de kötü olmam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm belki yumurtlama testi bhcg ye karşıda duyarlıdır ondan olabilirmi

canım dediğim gibi kafamı en çok karıştıran şu
evde yaptığımız yumurtlama testleri idrarda LH hormonuna bakıyor ve benim pozitif çıkıyor yani 20 üzeri olunca pozitif oluyormuş
kanda ise değer:0,39
idrarda nasıl yüksek de kanda düşük

hormon testi onlar ya bende çok kafama takmıştım ama fazla düşünme bide orada referans degerleri yokmu senin ki çokmu düşük çıkmış

canım hamilelere böyle bir test isteniyor mu ki
yani gebeliğin gidişatını gösteriyor mu
benim hcg Allah a şükür 443,3 çıktı
diğerlerini önemsemiyim mi acaba

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar dün gece bütün sayfalarınızı okudum nerdeyse bütün hamileleri tebrik ediyorum... Bu hevesle sabah adete 2 gün olmasına rağmen test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı yarın kan testi yaptırıcam kısmetse... İnşallah bu test beni yanıltmıyordur... Beni de aranıza alın sanırım hamileyimmmm :)Eki Görüntüle 1180972

canım hamilelere böyle bir test isteniyor mu ki
yani gebeliğin gidişatını gösteriyor mu
benim hcg Allah a şükür 443,3 çıktı
diğerlerini önemsemiyim mi acaba
Bence onemseme artik hamile olduguna gore yumurtlama bilmrm nesini ne yapcan ki :) doktor hazir kan aliniyoken hepsine bakalim demistir belkide :))

Selam arkadaşlar dün gece bütün sayfalarınızı okudum nerdeyse bütün hamileleri tebrik ediyorum... Bu hevesle sabah adete 2 gün olmasına rağmen test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı yarın kan testi yaptırıcam kısmetse... İnşallah bu test beni yanıltmıyordur... Beni de aranıza alın sanırım hamileyimmmm :)Eki Görüntüle 1180972
Gel gel hayirli olsun bendensin :)))

hayırlı olsun canım

Bence onemseme artik hamile olduguna gore yumurtlama bilmrm nesini ne yapcan ki :) doktor hazir kan aliniyoken hepsine bakalim demistir belkide :))

ne bileyim canım
bilsem bunları istediğini sıraya girip sonuçları göstermiyim hiç.
hcg sonucunu nasıl olsa ben de anlarım deyip çıktım işte.

ne bileyim canım
bilsem bunları istediğini sıraya girip sonuçları göstermiyim hiç.
hcg sonucunu nasıl olsa ben de anlarım deyip çıktım işte.
Aklina kalacagina goster doktora icin rahat etsin :) ben bisi sorucam ya dun bhcg yaptirdim 17 cikti bugunde test yaptım gene silik cikti bu bi sorun mu??

Kızlar bende bugün keseyi görenlerdenim. Çok şükür bir sıkıntı yok. Haftaya tekrar çağırdı. Bebeklerimizi Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

slm hayırlı olsun bende kesemi bugün gördüm benide dr. haftaya çağırdı hangi dr. gidiyorsun

canım adetin 32. günü hcg 443,3
ben de zaten sadece buna bakacak doktor diye aldım sonucu çıktım
nasıl olsa okur anlarım dedim hiç sıra beklemiyim dedim
bir baktım ki birçok şey istemiş
en çok kafama şu takıldı canım
idrarda lh testi 20 üzeri yani pozitif çıkarken ,kanda 0,39 çıkmış
bunu anlamadım
ve ben hamileliğimi önce evde LH hormonunun yüksekliğiyle anladım ya ,
yani hamilelerde yüksek olması gerek diye sanıyorum.
şimdi bu 0,39 sonuç çıkınca acaba gebelikle ilgili ters giden bir şey mi var diye endişelendim
ayrıca evde yine yaptım LH gösteren idrar testini çok koyu çizgi yani 20 üzeri çıkıyor.
hiç bir şey anlamadım.

Cnm bence bu hormonun hamilelikte düşük çıkması normal çünkü yumurtlamıyorsunki testte ki yanılmada bhcg nin yüksek olmasından.benim mantıgıma göre.degerinde gayet güzel hiç strese sokma kendini

Aslında geçen akşam sirke ve suyu pamukla sürdüm bişi olmaz herhal de bide travacort krem sürdüm hehal de kötü olmam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dr.a danışsaydınya cnm kremin içerigine baktınmı hamileler kullanabiliyormu

Aklina kalacagina goster doktora icin rahat etsin :) ben bisi sorucam ya dun bhcg yaptirdim 17 cikti bugunde test yaptım gene silik cikti bu bi sorun mu??

Silik çıkması normal cnm degerin düşük bide hergün artmayabilir deger 2 güne katlanıyor
ben 2000 li degerlerde gördüm koyu çift çizgiyi idrarda

Bugün niye yaptırmadın artık senide yarın ekleriz listeye :)

Cnm bence bu hormonun hamilelikte düşük çıkması normal çünkü yumurtlamıyorsunki testte ki yanılmada bhcg nin yüksek olmasından.benim mantıgıma göre.degerinde gayet güzel hiç strese sokma kendini

canım Allah razı olsun.
cevabın beni çok rahatlattı.
ben de yine okudum yumurtlama testinin kağıdını,hamilelikte yüksek hcg seviyesi sebebiyle yanlış yüksek sonuç çıkabilir yazıyor.
ve östrojen yüksekliğinde bu FSH ve LH hormonları düşüyormuş.
gebelikte de zaten östrojen yükseliyor.
yani normal galiba .
öyle korktum ki akrabamız var doktor onu aradım tatildeymiş ama yarın gidip muayenehanesine sorucam inşallah.

Son düzenleme:

canım 17 sonuçla aslında nasıl idrarda çıkıyor o ilginç.
idrar testleri 20 ve üzeri değere duyarlıymış.yazıyor testlerin açıklamasında.
benim 25 çıktığı gün çok hafif ikinci çizgi çıkmıştı.
yarın yaptır bakalım inşallah geç döllenme olmuştur da değerin artar.

kızlar amma kaynatmışınız oku oku bitiremedim valla
benide ekle fatma ipek kese göründü bende ikiz olabilir dedi bakalım hayırlısı:nazar::emir_bebek:

Back
X