2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin kizlar gelemiyorum hic oglusum birakmiyo :) bugun 7. gunumuz ve ben hala banyo yapmadim dikislerimden korkuyorum daha erken yapan var mi korkmama gerek varmi kizlar??

Canim ben bir gun sonra banyo yaptim bandaj besinci gunde cikarildi hergun yapiyorum basta suyu direk oraya tutma bir skinti olmaz hatta cok rahatlarsin

Canim gen persembe spinal oldum 9vsaat sanci sonrasinda sezeryana alindim ve spinal yapacaz dediler ben kendimden gecmistim farketmez dedim, cok sukur rahat hecti igneden korkuyordum ana hic problem olmadi direk uyusmaya basladim ve hersey bir anda olup bitti. Ciktiktan sonra asiri titreme girdi bana belden yukaridini sabit tutamiyordum baya orttuler ustumu yavas yavas oda gecti. Birde hemen su icmeye basladim cok sukur ne bel agrim nede bas agrim olmadi. Her isimi kendim gorebiliyorum, Allah herkesin yardimcisi olsun insallah sende hayirlisiyla kavusursun yavruna

benim bugun 40+3 oldu. pazartesi günü suyu ve plesantası iyi dedi. bi hafta daha rahat beklerim dedi. bilmiyorum böyle beklemekte çok zor. çevremdeki her kafadan ayrı bi ses çıkıyo, yok kakasını yer, yok suyu biter, herkes doktor sanki :) yarın tekrar değerlendirecek artık. pazartesi hiç açılmam yoktu bu şekilde suni sancı da tutmaz demişti bana.

gunaydin kizlar gelemiyorum hic oglusum birakmiyo :) bugun 7. gunumuz ve ben hala banyo yapmadim dikislerimden korkuyorum daha erken yapan var mi korkmama gerek varmi kizlar??
Ben Yaptım ama su Geçirmeyen bant ile canım .. 10. Günümüz Dr bantı çıkar banyo yapabilirsin dedi bantı çıkardım ve Dikiş yerim şişti Dr a gittim normal dedi şimdi bantı çıkarmaya ve açık banyo yapmaya korkuyorum ..

benimki estetik dikis canim ama dr bir hafta boyunca pansuman yapin dedi esimde her gun yapiyor. 1 haftam doluncada kontrolum var yani yarin bakalim bant takmaya devam edicek miyim. bugunde eczaneden su gecirmz bant aldik dus aldim sukur. ve onu cikarip normal pansuman yaptik

canim benim normalde alerjim var ve cok korkuyodum sezeryandan sonra oksurup hapsiricam diye sirf bu yuzden spinal oldum cok cok rahatti ve hic hapsirmiyorum cok sukur kendimi daha sicak tutuyorum bide genelde uyaninca sersem oluyormus insan bogazi tutuluyormus cevremdekiler boyle diyor en iyidi spinal

Slmlar .. ben de doğum yapanlardanim bebeğim 10 günlük oldu bile. İnanılmaz tatlı bi oğlum var . Bakmalara kiyamiyorum . Şükür ne oglumda ne bende sıkıntı yok sadece göğüs ucum berbat bi yara oldu aglayarak emziriyorum . Sezeryan oldum ilk iki gün inanılmaz acı cektim ertesi gün ayaktaydim diyenlerden degilim . Üç dört gün cok zor gecti ama su an iyiyim şükür.

Estetik dikisi olanlara sorum var. Ben 4. Gün bantı çıkardım pansuman felan da olmadım bi daha sorun olur mu acaba dikiş yerim de acıyor ara ara doktora da gitmedim

Estetik dikisi olanlara sorum var. Ben 4. Gün bantı çıkardım pansuman felan da olmadım bi daha sorun olur mu acaba dikiş yerim de acıyor ara ara doktora da gitmedim
Valla benimde 10. Günün Dr artık bant takmana gerek yok dedi .. Dün gece çıkardım bandı şişme oldu Dr a sordum normsl dedi.. Bantı çıkarsam mı çıkarmasam mı diyorum acı Ağrı hala var yarım insan gibiyim hala ..

Aynen canım benim akrabalar bekliyo benim elimde olan bisey degil iyice stres yaptim pazartesi Dr gittik 1 cm açılman var dedi hastaneden gelince kahverengi akıntım geldi 3 çamaşır değiştirdim bugün de böyle jel gidi kahverengi yoğun bi akıntım geliyo ara ara alttan sanki batmalar oluyo

Merhaba kizlar belirti yok diye diye getirttim. Aksam suyum geldi. Simdi yatisi yaptik hastandeyiz. Henuz acilma yok. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen.Allah'ım hepimizi sağlıkla kavustursun bebeklerine.
Cnm Allah bi avazda kurtarsın inş.cok güzel bir duygu lohusa yatağımda dualarım sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…