- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
gunaydin kizlar gelemiyorum hic oglusum birakmiyo :) bugun 7. gunumuz ve ben hala banyo yapmadim dikislerimden korkuyorum daha erken yapan var mi korkmama gerek varmi kizlar??
Kızlar merhaba herkese geçmiş olsun darısı bana diyorum :) Sizlere bir sorum olacak özellikle Sezeryan yapan arkadaşlarım sezeryanınız hangi anesteziyle oldu? Genel mi Epidural mi, Spinal mi? Genel anestezi olanlarda öksürük krizi yaşanıyormuş bildiğim kadarıyla. Epidural ya da spinal olanlar böyle bir durum yaşadınız mı?? Şimdiden çook teşekkür ederimm.
Benim de öyle. Dün gittik nst'de kıpırdanma var dedi inşallah harekete geçerler artık. Yarın yine nst var. Suyunda,plesentada sıkıntı yoksa cumaya kadar bekleyecek. Yarın bir sıkıntı görürse suni sancıyla doğumu başlatacak. En geç cuma doğum yani. Senin beklenen doğum ne zamandı? Benim bugün tam 40. Pazartesiye riske atamam su azalıyor dedi.
Ben Yaptım ama su Geçirmeyen bant ile canım .. 10. Günümüz Dr bantı çıkar banyo yapabilirsin dedi bantı çıkardım ve Dikiş yerim şişti Dr a gittim normal dedi şimdi bantı çıkarmaya ve açık banyo yapmaya korkuyorum ..gunaydin kizlar gelemiyorum hic oglusum birakmiyo :) bugun 7. gunumuz ve ben hala banyo yapmadim dikislerimden korkuyorum daha erken yapan var mi korkmama gerek varmi kizlar??
benimki estetik dikis canim ama dr bir hafta boyunca pansuman yapin dedi esimde her gun yapiyor. 1 haftam doluncada kontrolum var yani yarin bakalim bant takmaya devam edicek miyim. bugunde eczaneden su gecirmz bant aldik dus aldim sukur. ve onu cikarip normal pansuman yaptikBAna sezeryanin ertesi gün şu geçirmez bant yapıştırildi Dr akşam banyo yapabilirsin ertesi gün çıkar dedi ben çıkardım ve hergün banyo yapıyorum bir sorun olmadı. Bence bu dikiş ın şekliyle alakali.Dr unuz ne diyorsa onu yapin
canim benim normalde alerjim var ve cok korkuyodum sezeryandan sonra oksurup hapsiricam diye sirf bu yuzden spinal oldum cok cok rahatti ve hic hapsirmiyorum cok sukur kendimi daha sicak tutuyorum bide genelde uyaninca sersem oluyormus insan bogazi tutuluyormus cevremdekiler boyle diyor en iyidi spinalKızlar merhaba herkese geçmiş olsun darısı bana diyorum :) Sizlere bir sorum olacak özellikle Sezeryan yapan arkadaşlarım sezeryanınız hangi anesteziyle oldu? Genel mi Epidural mi, Spinal mi? Genel anestezi olanlarda öksürük krizi yaşanıyormuş bildiğim kadarıyla. Epidural ya da spinal olanlar böyle bir durum yaşadınız mı?? Şimdiden çook teşekkür ederimm.
iyi akşamlar beklemedeyiz her gun on on beş kişi arıyo doğurmak zor doğuramamak daha zormuş :))Herkese hayırlı akşamlar nasılsınız anneler ve hala benim gibi bekleyenler
Aynı benide :) telefonu biraz gec açsam onlar panik oluyoriyi akşamlar beklemedeyiz her gun on on beş kişi arıyo doğurmak zor doğuramamak daha zormuş :))
Valla benimde 10. Günün Dr artık bant takmana gerek yok dedi .. Dün gece çıkardım bandı şişme oldu Dr a sordum normsl dedi.. Bantı çıkarsam mı çıkarmasam mı diyorum acı Ağrı hala var yarım insan gibiyim hala ..Estetik dikisi olanlara sorum var. Ben 4. Gün bantı çıkardım pansuman felan da olmadım bi daha sorun olur mu acaba dikiş yerim de acıyor ara ara doktora da gitmedim
Aynı benide :) telefonu biraz gec açsam onlar panik oluyor
Aynen canım benim akrabalar bekliyo benim elimde olan bisey degil iyice stres yaptim pazartesi Dr gittik 1 cm açılman var dedi hastaneden gelince kahverengi akıntım geldi 3 çamaşır değiştirdim bugün de böyle jel gidi kahverengi yoğun bi akıntım geliyo ara ara alttan sanki batmalar oluyoBuraya yazdım mi hatırlamıyorum bile
dün kontrolde 2cm açıklık Vardı Gel çıkalım yukarı suniyle alalım bebeği dedi Dr ben istemedim kendi sancimin gelmesini bekledim aksama gelirsiniz nasıl olsa saatte bir cm açılır dedi ama dünden Beri Herkes başımda aman şansın varmı diye bekliyor iyice stres oldum
envai çeşit akrabayla konuştum herkes yasin okumak için tetikte beni bekliyor sanki sancı benim elimde
dün hafif kahverengi akıntı vardı bugün o da yok arada ani baskılar oluyor ama sancı kasılma hissetmiyorum
Hayırlı olsun canımMrb kızlar...bugün şükürler olsun oğlumu sezeryan dogum ile kucacima aldım .3850 boyuda 50 cm..suan kemdimdeyim asırı degıl ama ağrım var tabi.az önce yürüyüş ıcın kaldırdılar 2 adum anca atabildim.darisi bekleyen diğer annislerimize
Cnm Allah bi avazda kurtarsın inş.cok güzel bir duygu lohusa yatağımda dualarım sizlerleMerhaba kizlar belirti yok diye diye getirttim.Aksam suyum geldi. Simdi yatisi yaptik hastandeyiz. Henuz acilma yok. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen.Allah'ım hepimizi sağlıkla kavustursun bebeklerine.
Merhaba kizlar belirti yok diye diye getirttim.Aksam suyum geldi. Simdi yatisi yaptik hastandeyiz. Henuz acilma yok. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen.Allah'ım hepimizi sağlıkla kavustursun bebeklerine.
canım bugun sen de mi hastaneye gidecektin?allah yardımcın olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?