• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Buraya yazdım mi hatırlamıyorum bile
dün kontrolde 2cm açıklık Vardı Gel çıkalım yukarı suniyle alalım bebeği dedi Dr ben istemedim kendi sancimin gelmesini bekledim aksama gelirsiniz nasıl olsa saatte bir cm açılır dedi ama dünden Beri Herkes başımda aman şansın varmı diye bekliyor iyice stres oldum
envai çeşit akrabayla konuştum herkes yasin okumak için tetikte beni bekliyor sanki sancı benim elimde
dün hafif kahverengi akıntı vardı bugün o da yok arada ani baskılar oluyor ama sancı kasılma hissetmiyorum

Canim insallah hayirlisiyla kavusursun yavruna, insallah suniye gerek kalmaz ve kendi sancinla dogum yaparsin. Hayirli haberlerini bekliyoruz. Inan cok guzrl bir duygu ilk aglamasi tum agrilara degiyo

hanimlar ben tuvalet gittim pembe damla damla akinti geldi su gibi ama benimki ne ololabilirki.

Merhaba arkadaşlar, 40 haftayı doldurdum fakat bebiş ne doğum Kanalı'na indi ne de rahim de bi açılma var. Doktor suni Sancı versek de bişey olacağı yok artık dedi ve bu gün sezeryane alacak beni, heyecan var uyuyamadım. Allah'ım hayırlısıyla sağ salim kucağıma almayı nasip etsin yavrumu. Kadın olmak , anne olmak gerçekten ne zormuş ya....

Merhaba arkadaşlar, 40 haftayı doldurdum fakat bebiş ne doğum Kanalı'na indi ne de rahim de bi açılma var. Doktor suni Sancı versek de bişey olacağı yok artık dedi ve bu gün sezeryane alacak beni, heyecan var uyuyamadım. Allah'ım hayırlısıyla sağ salim kucağıma almayı nasip etsin yavrumu. Kadın olmak , anne olmak gerçekten ne zormuş ya....
Aynı durumdayız canım yarın sağlıcakla bebeklerimize kavuşacağız inşallah. Allah doğum yapacak herkesin yardımcısı olsun

Aynı durumdayız canım yarın sağlıcakla bebeklerimize kavuşacağız inşallah. Allah doğum yapacak herkesin yardımcısı olsun
Amin canım, spinal mi olacaksın sen de canım, bebişin de uyumadı bu gece benimle birlikte, tekmeledi durdu sabaha kadar, gerginliğim ona da yansıdı haliyle.. Çok değişik bir ruh hali içindeyim. Allah sabrını verir inşallah....

Amin canım, spinal mi olacaksın sen de canım, bebişin de uyumadı bu gece benimle birlikte, tekmeledi durdu sabaha kadar, gerginliğim ona da yansıdı haliyle.. Çok değişik bir ruh hali içindeyim. Allah sabrını verir inşallah....
Allah sağlıkla kurtulmayı nasip etsin insan bu ilk günler hiç geçmesin istiyor

Günaydın anneler ve benim gibi anne olmaya hazırlananlar..şimdi son hazırlıklarımı yapıyorum..2 saate hastaneye gidicem..Allah'ın izniyle bugün saat 13 de szry ile bebişime kavuşucam inş.dualarınızı bekliyoruz..:KK68:

doğumdan sonra yapılan işitme testini kızım geçememiş ve çok üzülmüştüm. bugün tekrar teste gittik ve şükürler olsun geçti. ama şunu anladım ilk gün yapılan işitme testi çok mantıklı değilmiş. çünkü bugün yarım saat sürdü bu testin sonucunu almamız. çünkü bebeğin uyuyo olması hareket etmemesi gerekiyor. ilk gün hastanede doğanları sırayla teste sokup çok zaman ayırmadıkları için bizi tekrar çağırmışlar. ama boşuna da panik yaptırmışlar. aynı durumla karşılaşanlara örnek olsun diye yazıyorum. sakın üzmeyin kendinizi.
Benim oglumun da iki kulaginda su var dogumda kacmis iki seferdir isitme tedti yapilamiyor.Artik imi hafta falan snra gidicez ama icim rahat gobi cunku seslere tepki veriyor yuksek sesten urkuyor.Ins.bisey yoktur

gunaydin kizlar gelemiyorum hic oglusum birakmiyo :) bugun 7. gunumuz ve ben hala banyo yapmadim dikislerimden korkuyorum daha erken yapan var mi korkmama gerek varmi kizlar??

Allahh korusun nisana kalmayız yuruyuş yapıyor musun canım bi arkadaşım 40.haftasında yurudu durdu durmadan sancısı geldi doğurdu :)

yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama çok yürümekten de korkuyorum. 20 dakikalık yürüyüşler filan yapıyorum.

gunaydin kizlar gelemiyorum hic oglusum birakmiyo :) bugun 7. gunumuz ve ben hala banyo yapmadim dikislerimden korkuyorum daha erken yapan var mi korkmama gerek varmi kizlar??
Canım ben su sızdırmaz bant ile Yaptım iki sefer bugün 10. Günümüz dün Dr a kontrole gittim bantı akşam çıkartabilirsin dedi ertesi günde bantsız duş alabilirsin dedi ama dün akşam ben bantı çıkardım ve Dikiş yerim şişti doktoru Aradım gece yarın sabah gel bakalım dedi Üstünü kapat dedi gittik yeni geldim sıkıntı yokmuş normalmiş 4 gün sonra korse de kullanabilirsin dedi .. Ama hala Şişliği canımı sıkıyor

BAna sezeryanin ertesi gün şu geçirmez bant yapıştırildi Dr akşam banyo yapabilirsin ertesi gün çıkar dedi ben çıkardım ve hergün banyo yapıyorum bir sorun olmadı. Bence bu dikiş ın şekliyle alakali.Dr unuz ne diyorsa onu yapin

Back