• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin kizlar gelemiyorum hic oglusum birakmiyo :) bugun 7. gunumuz ve ben hala banyo yapmadim dikislerimden korkuyorum daha erken yapan var mi korkmama gerek varmi kizlar??

Neden ki banyo yapmiyorsun, ben de sezeryanlla doğum yaptım. Hastanede ilk gün dediler duş alabilirsin diye. Bugün 13. Günümüz ve ben nerdeyse gün de iki kez duş alıyorum. Çoook terliyorum, geceleri sırılsıklam oluyorum. Bilmiyorum ne kadar devam eder böyle, hormonlardan normal diyor doktor.

Estetik dikisi olanlara sorum var. Ben 4. Gün bantı çıkardım pansuman felan da olmadım bi daha sorun olur mu acaba dikiş yerim de acıyor ara ara doktora da gitmedim

Arada sızlamalar oluyor tabiki cnm akıntı şişme varsa doktoruna başvur

Kulaklarını tıka sen Derin çok ama çok güzel bir isim kızımın ismi Deniz göbek adı Derin :KK66:
Onun annesi sensin istediğini koyarsın... İşitme testiyle ilgilide üzülme demişler üzülme cnm... bir daha yapılıyor...

Her emmek istediğinde emzir .. benimde göğüsuçlarım çok acıyor ve sızlıyor ama emzirmekten vazgeçmem... bol bol emzirki emzikçe sütün çoğalsın... 1,5-2 saatte bir max. emiyor benim oğluşum :nazar:
Canım benim ki memeyi ben biraktirmasam kendi hiç bırakmaz memede uyuyo beyefendi :D

Estetik dikisi olanlara sorum var. Ben 4. Gün bantı çıkardım pansuman felan da olmadım bi daha sorun olur mu acaba dikiş yerim de acıyor ara ara doktora da gitmedim
ben hastanedeyken bantı cıkarıp pansuman yaptılar. sonrada ebe dediki eve gittiğinde sürekli kolonya dök yarana günde 3-4 kez yap dedi. bende döktüm 1 hafta sonra gttm dikişi aldılar kenarından gayet iyi dedi doktorum yara için. kolonya iyi geliyo yara hemen iyileşyo hala sürüyorum ben. göbeğine dök yaraya insin öylece kurusun

Benim de estetik dikisti canim ben de su gevirmez pansuman bandini 5. Gun cikardim ayni gun dr randevum vardi muayene etti sadece arada sabunlu suyla yika baska bisey yapmana gerek yok dedi. Arada szlayabilr aciyabilir akinti vs olmazsa sikinti yoktur dedi. Bugun 18. Gun hic bir problem olmadi cok sukur.

doğum yapalı 6. gün bugün. ama ben bazen çok mutlu bazen çok çok mutsuz bir anneyim. lohusalık sendromuna giriyorum galiba. doğumdan sonra hastaneden çıkmadan önce kızımın işitme testini geçemediğini öğrendim. bunun çok anlamlı olmadığını paniğe gerek olmadığını söyleselerde yıkıldım. ilk 2 gün üzüntüden ilgi bile gösteremedim ama uyuduğumda boynumda bir ağırlık hissettim hep. sanki ben uyurken bile göğsüme uzanmış beni bırakmıyodu. sonra tam toparladım derken kızımın ismini son anda karar verdik ve Derin koyduk. bu sefer insanlar o ne ya falan oldular. Çok üzüldüm. çokmu anlamsız bir isim koyduk dedim. kızıma adını söyleyemiyorum. Ve dahası... :KK43: oysaki ben onu çok istedim. sanırım ben çok güçsüzüm. insanların ne dediğini fazla önemsiyorum. sürekli kendimi sorguluyorum yanlış bir tercih mi diye :KK42::KK42::KK42:
Canım kafaya takma ya lazım sen sevdiysen gerisi boş bebeğinin keyfini çıkar yazık bu günler bi daha gelmez sana en çok ihtiyacı olduğu vakitler bunlar

Benim nugün 8.günüm bantı çıkardılar pansuman yapmadılar contratubex diye bir jel verdiler iz kalmaması ve çabuk iyileşmesi için.

Benim nugün 8.günüm bantı çıkardılar pansuman yapmadılar contratubex diye bir jel verdiler iz kalmaması ve çabuk iyileşmesi için.
Estetik Dikiş mi seninde .. Ben bandı çıkardım Şişme oldu fakat Ağrı sızı yok yani iltihap gibi bişi yok Dr normsl dedi öyle bir krem filanda önermedi bana ya ..

Bantım hala duruyor 11. Günümüz bügünde .. Çıkarsammı ki bantı artık ???

Benim oglumun da iki kulaginda su var dogumda kacmis iki seferdir isitme tedti yapilamiyor.Artik imi hafta falan snra gidicez ama icim rahat gobi cunku seslere tepki veriyor yuksek sesten urkuyor.Ins.bisey yoktur
bence de için rahat olsun. ben bebeğin evde seslere bazen irkidiğini gördüğüm hlde acaba bana mı öyle geliyor deyip stres yaptım kendime. ama boşuna üzülmüşüm. eminim bebeğin çok sağlklıdır.

Allah ım çok şükür maşallah.Nolursun bana da dua edin de benim oğlum da geçsin çok korkuyorum.Sonuçta o benim mis kokulum her haliyle kabulum başımın tacı.Ama inşallah bir sorun çıkmasın kulaklarında.
ben de öyle dedim hep. herhangi bir sorun olsa da o benim kzıım dedim ama tabiki sağlıklı olması en büyük isteğimdi. eminim sizin de sonuçlarınız güzel çıkacaktır. işitme testi benim yanımda yapıldı ve yarım saat sürdü. yapan kişi sabırlı olup beklemezse o an yanıt alınamayabilir. çünkü bebeğin hareketsiz ya da uyuyo olması lazım. bu da bizleri boşuna strese sokuyor.

Canım kafaya takma ya lazım sen sevdiysen gerisi boş bebeğinin keyfini çıkar yazık bu günler bi daha gelmez sana en çok ihtiyacı olduğu vakitler bunlar
çok haklısınız. sizlerin güzel yorumları beni kendime getirdi çok teşekkür ederim :)

Arkadaşlarim, bugün sabah suni sanci deneyiminden 10 dk sonra nst'de bebeğimizin kalp atışlari düşünce 20 dakikada acil sezeryana alindim. Ne olduğunu anlayamadan Güneş Neva'mız yanimizdaydi. Allah'im bebeklerini kucaklayanlara da bekleyenlere de bebekleriyle beraber sağlık sihhat versin.
Âmin canım hayırlı uğurlu olsun bebeğine kavuşmuşsun sende

Arkadaşlarim, bugün sabah suni sanci deneyiminden 10 dk sonra nst'de bebeğimizin kalp atışlari düşünce 20 dakikada acil sezeryana alindim. Ne olduğunu anlayamadan Güneş Neva'mız yanimizdaydi. Allah'im bebeklerini kucaklayanlara da bekleyenlere de bebekleriyle beraber sağlık sihhat versin.

Gözünaydın canım :) Bende de aynısı oldu, suni sancıyla başlayıp acil sezeryanlla son buldu serüvenim. Kalp atışları düşünce apar topar sezeryan yapıldı..
Allah analı babalı büyütsün..

Back