• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama çok yürümekten de korkuyorum. 20 dakikalık yürüyüşler filan yapıyorum.
Yuruyusten hic korkma yorulunca dinlen bol su ic hurma ye ben evde iki uc minder ust uste koydum step gibi aklima geldiice inip çıkıyorum

gunaydin kizlar gelemiyorum hic oglusum birakmiyo :) bugun 7. gunumuz ve ben hala banyo yapmadim dikislerimden korkuyorum daha erken yapan var mi korkmama gerek varmi kizlar??
Korkma canm ılık duş al ayakta ben 3.gun aldım.doktorum söyledi hergun bıle alabılırsn su dokun çok durma

gunaydin kizlar gelemiyorum hic oglusum birakmiyo :) bugun 7. gunumuz ve ben hala banyo yapmadim dikislerimden korkuyorum daha erken yapan var mi korkmama gerek varmi kizlar??
Ne dikişi sezeryan mı alttan mı ben sezeryanlıyım bende 7 günlüğüm 3-4 kere banyo yaptım çok şükür

doğumdan sonra yapılan işitme testini kızım geçememiş ve çok üzülmüştüm. bugün tekrar teste gittik ve şükürler olsun geçti. ama şunu anladım ilk gün yapılan işitme testi çok mantıklı değilmiş. çünkü bugün yarım saat sürdü bu testin sonucunu almamız. çünkü bebeğin uyuyo olması hareket etmemesi gerekiyor. ilk gün hastanede doğanları sırayla teste sokup çok zaman ayırmadıkları için bizi tekrar çağırmışlar. ama boşuna da panik yaptırmışlar. aynı durumla karşılaşanlara örnek olsun diye yazıyorum. sakın üzmeyin kendinizi.
Allah ım çok şükür maşallah.Nolursun bana da dua edin de benim oğlum da geçsin çok korkuyorum.Sonuçta o benim mis kokulum her haliyle kabulum başımın tacı.Ama inşallah bir sorun çıkmasın kulaklarında.

Kizlar bebislerin tirnaklarini he zaman keslcez
Bide sapkasini ne zaman cikaririz
20 günlüktü sanırım kestiğimde kucağımda meme emerken uyuduğunda kesiyorum.eldiven takmadığımdan yüzünü çiziyor.şapkayıda sevmiyor bizim oğlan banyodan sonra 1 2 saat zor takıyoruz.

Kızlar merhaba herkese geçmiş olsun darısı bana diyorum :) Sizlere bir sorum olacak özellikle Sezeryan yapan arkadaşlarım sezeryanınız hangi anesteziyle oldu? Genel mi Epidural mi, Spinal mi? Genel anestezi olanlarda öksürük krizi yaşanıyormuş bildiğim kadarıyla. Epidural ya da spinal olanlar böyle bir durum yaşadınız mı?? Şimdiden çook teşekkür ederimm.

Kızlar merhaba herkese geçmiş olsun darısı bana diyorum :) Sizlere bir sorum olacak özellikle Sezeryan yapan arkadaşlarım sezeryanınız hangi anesteziyle oldu? Genel mi Epidural mi, Spinal mi? Genel anestezi olanlarda öksürük krizi yaşanıyormuş bildiğim kadarıyla. Epidural ya da spinal olanlar böyle bir durum yaşadınız mı?? Şimdiden çook teşekkür ederimm.
ben spinal oldum öksürük olmasdi amaa o sirada verilen ilaclarin yan etkileti olabiliyor herkesdte degisik taabi

Merhaba
1. çocuğumu genel 2. çocuğumu spinal oldum... Genel anesteziden sonra boğazımda bir gıcık oldu... düzgün öksüremediğim için onu 3-5 gün sonra temizleyebildim boğazımdan... sorduğum herkesde olmuştu.. ama spinalde öyle bişey yaşamadım.

Kizlar bebislerin tirnaklarini he zaman keslcez
Bide sapkasini ne zaman cikaririz

Kırkına kadar kesme dedi k.walidem... şapkayıda arada çıkartıyorum... banyo günü çıkartmıyorum... gün aşırı yıkıyoruz biz. ama havalar ısınınca tamam daha

ben eve gelir gelmez ılık ve ayakda duş almıştım... su geçirmez bant takıyorlar.
Sezeryan olanlar bantı çıkarınca Dikiş yerlerinde şişlik olan varmı ?
yok bende

19 Mart günü 40+1 de kontrole gıttım nst de hıc birsey çıkmadı ultrasonla baktı birsey yoktu alttan bakıyım birde dedı bır baktı 4 cm Açıklık hemen dogumhaneye yatırdı eşim şaşkınlıklar içerısınde ne OLDUĞUNU kavramaya Çalışıyor sonra herseyımı çıkardım lavman yapıldı nst ye bağlandım Sancı olmadığı ıcın suni Sancı verildi saat 1 de saat 4 de Sancı geldı yavaş yavaş sureklı açılma Kontrolü yapıldı Açıklık 7 cm gelınce ıkınma hissi geldı tut dediler ama çok zor bas etmesı ıkınmayla Açıklık 10 cm olunca bakıldı bebek inmedı dedıler kalkmak istedım kaldırdılar Yürüdüm korıdorda daha sonra sancıyla baş edemedıgım için koluma gırıp yatağa götürdüler Sancı geldıkce kabıZ olmuşsun gibi ıkın dedıler her sancıda nefesımı tutup Cenemı göğsüme dayayıp ellerımle ayak bıleklerımsen tutup ıkındım bası göründü masaya alıyoruz dedıler bı ıgne vurdular alt tarafa sonra bı ebe karnıma bastırdı ben ıkındım 3. Ikınmada başı çıktı dedıler ve son ıkınmada melegım gozlerını Dünya'ya geldı 19:28 de içimden kayışı anlatılamaz zaten o kadar degısık bı duygu kı ılk ağlamasını duymak sonra plesanta Doğdu ve kanamam fazlaydı ıkı tampon koyuldu dil altı hap verıldı ıgne yapıldı kolumdan sonra kanama durdu dikişe başlandı iç dikişlerin sayısını bilmiyorum dışarda beş tane var bebegımı getırdıler kokladım cennet kokulumu Yanımda gıydırdıler 3820 gr 50 cm boyunda Doğdu haktanım daha sonra kanama odasına alındım Yanımda getırdıler emzir annesi dediler enzırdım kanama Odasında ıkı saat nasıl gectı bilmiyorum yarım saat gibi geldi bana odaya çıktım babası geldı oglusumuzu görmeye ertesı gün topuk Kanı alındı çıktık doğurduğum saat ve dakıkada dogum yapmamış olan arkadaslarıma kolay dogum dılerım Allahımdan

19 Mart günü 40+1 de kontrole gıttım nst de hıc birsey çıkmadı ultrasonla baktı birsey yoktu alttan bakıyım birde dedı bır baktı 4 cm Açıklık hemen dogumhaneye yatırdı eşim şaşkınlıklar içerısınde ne OLDUĞUNU kavramaya Çalışıyor sonra herseyımı çıkardım lavman yapıldı nst ye bağlandım Sancı olmadığı ıcın suni Sancı verildi saat 1 de saat 4 de Sancı geldı yavaş yavaş sureklı açılma Kontrolü yapıldı Açıklık 7 cm gelınce ıkınma hissi geldı tut dediler ama çok zor bas etmesı ıkınmayla Açıklık 10 cm olunca bakıldı bebek inmedı dedıler kalkmak istedım kaldırdılar Yürüdüm korıdorda daha sonra sancıyla baş edemedıgım için koluma gırıp yatağa götürdüler Sancı geldıkce kabıZ olmuşsun gibi ıkın dedıler her sancıda nefesımı tutup Cenemı göğsüme dayayıp ellerımle ayak bıleklerımsen tutup ıkındım bası göründü masaya alıyoruz dedıler bı ıgne vurdular alt tarafa sonra bı ebe karnıma bastırdı ben ıkındım 3. Ikınmada başı çıktı dedıler ve son ıkınmada melegım gozlerını Dünya'ya geldı 19:28 de içimden kayışı anlatılamaz zaten o kadar degısık bı duygu kı ılk ağlamasını duymak sonra plesanta Doğdu ve kanamam fazlaydı ıkı tampon koyuldu dil altı hap verıldı ıgne yapıldı kolumdan sonra kanama durdu dikişe başlandı iç dikişlerin sayısını bilmiyorum dışarda beş tane var bebegımı getırdıler kokladım cennet kokulumu Yanımda gıydırdıler 3820 gr 50 cm boyunda Doğdu haktanım daha sonra kanama odasına alındım Yanımda getırdıler emzir annesi dediler enzırdım kanama Odasında ıkı saat nasıl gectı bilmiyorum yarım saat gibi geldi bana odaya çıktım babası geldı oglusumuzu görmeye ertesı gün topuk Kanı alındı çıktık doğurduğum saat ve dakıkada dogum yapmamış olan arkadaslarıma kolay dogum dılerım Allahımdan
Çok şükür canım ikiniz de kurtulmuşsunuz. Allah'ım size sağlık versin. Hayırlı, uzun, sağlıklı, bol rızklı uzun ömürler diliyorum...:nazar::nazar:

evet galiba öyle. bende hiç belirti yok hala canım, aynı :) yarın doktora gidicem tekrar. sen nasılsın?
Benim de öyle. Dün gittik nst'de kıpırdanma var dedi inşallah harekete geçerler artık. Yarın yine nst var. Suyunda,plesentada sıkıntı yoksa cumaya kadar bekleyecek. Yarın bir sıkıntı görürse suni sancıyla doğumu başlatacak. En geç cuma doğum yani. Senin beklenen doğum ne zamandı? Benim bugün tam 40. Pazartesiye riske atamam su azalıyor dedi.

Back