19 Mart günü 40+1 de kontrole gıttım nst de hıc birsey çıkmadı ultrasonla baktı birsey yoktu alttan bakıyım birde dedı bır baktı 4 cm Açıklık hemen dogumhaneye yatırdı eşim şaşkınlıklar içerısınde ne OLDUĞUNU kavramaya Çalışıyor sonra herseyımı çıkardım lavman yapıldı nst ye bağlandım Sancı olmadığı ıcın suni Sancı verildi saat 1 de saat 4 de Sancı geldı yavaş yavaş sureklı açılma Kontrolü yapıldı Açıklık 7 cm gelınce ıkınma hissi geldı tut dediler ama çok zor bas etmesı ıkınmayla Açıklık 10 cm olunca bakıldı bebek inmedı dedıler kalkmak istedım kaldırdılar Yürüdüm korıdorda daha sonra sancıyla baş edemedıgım için koluma gırıp yatağa götürdüler Sancı geldıkce kabıZ olmuşsun gibi ıkın dedıler her sancıda nefesımı tutup Cenemı göğsüme dayayıp ellerımle ayak bıleklerımsen tutup ıkındım bası göründü masaya alıyoruz dedıler bı ıgne vurdular alt tarafa sonra bı ebe karnıma bastırdı ben ıkındım 3. Ikınmada başı çıktı dedıler ve son ıkınmada melegım gozlerını Dünya'ya geldı 19:28 de içimden kayışı anlatılamaz zaten o kadar degısık bı duygu kı ılk ağlamasını duymak sonra plesanta Doğdu ve kanamam fazlaydı ıkı tampon koyuldu dil altı hap verıldı ıgne yapıldı kolumdan sonra kanama durdu dikişe başlandı iç dikişlerin sayısını bilmiyorum dışarda beş tane var bebegımı getırdıler kokladım cennet kokulumu Yanımda gıydırdıler 3820 gr 50 cm boyunda Doğdu haktanım daha sonra kanama odasına alındım Yanımda getırdıler emzir annesi dediler enzırdım kanama Odasında ıkı saat nasıl gectı bilmiyorum yarım saat gibi geldi bana odaya çıktım babası geldı oglusumuzu görmeye ertesı gün topuk Kanı alındı çıktık doğurduğum saat ve dakıkada dogum yapmamış olan arkadaslarıma kolay dogum dılerım Allahımdan