- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
gunaydin kizlar gelemiyorum hic oglusum birakmiyo :) bugun 7. gunumuz ve ben hala banyo yapmadim dikislerimden korkuyorum daha erken yapan var mi korkmama gerek varmi kizlar??
Canim ben bir gun sonra banyo yaptim bandaj besinci gunde cikarildi hergun yapiyorum basta suyu direk oraya tutma bir skinti olmaz hatta cok rahatlarsin
Kızlar merhaba herkese geçmiş olsun darısı bana diyorum :) Sizlere bir sorum olacak özellikle Sezeryan yapan arkadaşlarım sezeryanınız hangi anesteziyle oldu? Genel mi Epidural mi, Spinal mi? Genel anestezi olanlarda öksürük krizi yaşanıyormuş bildiğim kadarıyla. Epidural ya da spinal olanlar böyle bir durum yaşadınız mı?? Şimdiden çook teşekkür ederimm.
Canim gen persembe spinal oldum 9vsaat sanci sonrasinda sezeryana alindim ve spinal yapacaz dediler ben kendimden gecmistim farketmez dedim, cok sukur rahat hecti igneden korkuyordum ana hic problem olmadi direk uyusmaya basladim ve hersey bir anda olup bitti. Ciktiktan sonra asiri titreme girdi bana belden yukaridini sabit tutamiyordum baya orttuler ustumu yavas yavas oda gecti. Birde hemen su icmeye basladim cok sukur ne bel agrim nede bas agrim olmadi. Her isimi kendim gorebiliyorum, Allah herkesin yardimcisi olsun insallah sende hayirlisiyla kavusursun yavruna