• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlarim, bugün sabah suni sanci deneyiminden 10 dk sonra nst'de bebeğimizin kalp atışlari düşünce 20 dakikada acil sezeryana alindim. Ne olduğunu anlayamadan Güneş Neva'mız yanimizdaydi. Allah'im bebeklerini kucaklayanlara da bekleyenlere de bebekleriyle beraber sağlık sihhat versin.

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Suniyle baslayip sezeryanla sonlanan dogum kervanina sende katildin, bende de suniyle baslatildi kendi sancima gectim 9 saat sonrada sezeryana alindim. Sonu guzel cok sukur beninde kizimin bugun 9.gunu

Burdayız canım bebelerle uğraşıyoruz darısı dogurmayanların basına 16 gün oldu benim büyüyor kızım şükür iş güç te bir o kadar arttı

Merhaba arkadaşlar biz de 20 günlük olduk.maalesef Bebeğimin ağzı pamukçuk oldu .mantar enfeksiyonu olduğundan göğüslerime de bulaştı .emziremiyorum dünden beri ,,acayip bir ağrı yaşıyorum.dr muz mikostatin adlı bir ilaç tavsiye etti hem bebege hem de meme ucuna bundan kullanıyoruz .inşallah çabuk iyileşiriz de bebegimi yeniden emzire bilirim. Doğum sancısı gibi Zor bu acı Allah kimseye yaşatmasin.

kızlar nişandan ne zaman sonra doğum yaptınız dun bu saatlerde nişanım geldi ama sancılarım düzenli değil doktora gitmeli miyim sizce?

kızlar nişandan ne zaman sonra doğum yaptınız dun bu saatlerde nişanım geldi ama sancılarım düzenli değil doktora gitmeli miyim sizce?

Canim benim iki hafta oncesinde gelmisti ama hic agri yasamadim zaten doguma gittigimde de sancim yoktu suyum gelmisti ve suni sanci verildi, bu durum kisiden kisiye farklilik gosterir, hakkinda hayirlisi olsun

Merhaba hanımlar fırsat bulmuşken yazayım dedim.

Perşembe günü sabah kizimi kucagima aldim :)

Çarşamba sabah kalcama giren hafif sanciyla uyandim. Öğlene doğru artmaya başladı. sürekli ama azar azar artmaya devam etti.
aksam 5 den sonra dayanilmaz bi ağrı oldu.
2 dk da bir gelen sancilar..

Sonra gece 1 de hastaneye gittik. Muayene etti ebeler. 4 cm açıklik vardı ve bebek kanalda değildi.
yatışim yapıldı. 5 saat sanci sonrası sadece 1 cm artik oldu.
ondan sonrasi dayanilmazdi. Sürekli nstye bağlıydim. bebegimin kalp atislari eşliğinde sancilari çektim. Hemşire gelip bi eliyle alt tarafa diğer eliyle karnima bastırarak bebeği kanala soktu. Sabah saat 6 gibi falan aciklik 7 cm oldu. 7 cm olunca suyum geldi.
10 cm ye ulasinca açıklik bi ikinma hissi geliyor yatağımda uzanırken gelen o ikinma hissiyle bebeği ittirdim. ama çok zor bi sey o. Ebeler sürekli muayene ediyolardi alttan. Bebek çıkışa yarim parmak uzaklıktayken beni dogum masasına aldılar.
orda da gelen ikinma hissi ve sancilarla bebeği ittirmeye devam ettim. saatler Sanci süreci beni yordugundan ittiremiyordum bebeğimi.
baska bi ebe karnima bastirirsa doğum hemen olur dediler.
o acilardan kurtulmak için kabul ettim. Son bir nefes alıp çığlık kıyamet doğurdum kızımi saat 8:30 da :))
zeynep 3.650 gr ve 50 cm minik bi Kız :)

Bir gece hastanede kaldık. Bugun evimizdeki 3. Günümüz.
Zeynebim de ben de iyiyiz :) benim dikişler zorluyor biraz..

Bizden bu kadar :)
Allah anali babali büyutsün zeynep kizi adı gibi bahtida guzel olsun annesi..çanakkalede olsam atlar gelirdim gormeye..

Kızlar bende kızımı 23 mart pazartesi sabahı 2.59 da spinal sezeryan ile dünyaya getirdim. Cumartesi nişanım gelmişti pazar gecede suyum geldi hastaneye gittiğimde nst de çok az sancı çıkıyordu açıklığımda 2 cm di 2 saat sancı sonucu normal doğum isteyen ben ağlayarak beni sezeryana alın diodum bu arada bebeğin kalp atışıda düşmüştü boynunda kordon vardı dr kabul etti ve hemen sezeryana alındım.. Bugün 5. Gün ama bana hala rüya gibi herşey evde bir curcuna ben ağrılı yorgun uykusuz cadı kızım hep ağlıyor ama yinede o kokusu herşeye bedel :) hala doğum yapmayan kaldıysa hayırlı doğumlar diliyorum ve keyfi sezeryan isteyen varsa tekrar düşünsün diyorum

kizlar iyi aksamlar oglusum sarilik oldu dun 18 di bugun 17 ye dusmus sadece dunden beri hastanedeyiz mavi isiga yatirdilar cok uzuluyorum yaa ins iyi olur

Geceden bu yana ufak sancilarim var ama bidaha gelmedi bisey pzt gidicm bakalim muhtemelen suni sanci verecekler

Canım benim dünden önceki gün nişanim geldi ama iki gündür ne ağrı ne sancı bekliyorum hâlâ :/

Canım benim dünden önceki gün nişanim geldi ama iki gündür ne ağrı ne sancı bekliyorum hâlâ :/
Senle aramizda iki gun var canim sen ne düşünüyorsun doktorun ne diyo su an bebekte problem yok o yüzden bekliyorum ben kendi sancimi ama hic gelesi yok :((

Kızlar 25 mart 8.34te kızım sezeryan ile dünyaya geldi. Sütüm cok yok sanırım yetmiyor ama mama takviyesi yapıldi hastanede bir kere uyku uyuyAmıyorum iki gundur

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Neden uyuyamiyorsun insallah bir problem yoktur. Sutunde zamanla artacaktir iyi dusun iyi olsun

Kızlar yeni konumuzun linki neydi

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-mart-bebekleri-buyuyor.805394/page-50

selamlar herkese. dun gece saat 4.30 da sanciyla uyandim. sonra suyum geldi ama yesil renkti. bebegim kakasini yapmis. hastaneye geldik hemen doktorum da geldi. 2 cm acilmam olmustu ve sancilarim sıklasiyordu. doktorum riske atmak istemedi kakasini yaptigindan dolayi genel anestesiyle oglum keremi 27 mart gunu kucagima aldim. allaha sukur iyiyiz ikimizde. allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. dogurmayanlara hayirli dogumlar insllah.

Back