- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
Buraya yazdım mi hatırlamıyorum bile
dün kontrolde 2cm açıklık Vardı Gel çıkalım yukarı suniyle alalım bebeği dedi Dr ben istemedim kendi sancimin gelmesini bekledim aksama gelirsiniz nasıl olsa saatte bir cm açılır dedi ama dünden Beri Herkes başımda aman şansın varmı diye bekliyor iyice stres oldum
envai çeşit akrabayla konuştum herkes yasin okumak için tetikte beni bekliyor sanki sancı benim elimde
dün hafif kahverengi akıntı vardı bugün o da yok arada ani baskılar oluyor ama sancı kasılma hissetmiyorum
Aynı durumdayız canım yarın sağlıcakla bebeklerimize kavuşacağız inşallah. Allah doğum yapacak herkesin yardımcısı olsunMerhaba arkadaşlar, 40 haftayı doldurdum fakat bebiş ne doğum Kanalı'na indi ne de rahim de bi açılma var. Doktor suni Sancı versek de bişey olacağı yok artık dedi ve bu gün sezeryane alacak beni, heyecan var uyuyamadım. Allah'ım hayırlısıyla sağ salim kucağıma almayı nasip etsin yavrumu. Kadın olmak , anne olmak gerçekten ne zormuş ya....
Amin canım, spinal mi olacaksın sen de canım, bebişin de uyumadı bu gece benimle birlikte, tekmeledi durdu sabaha kadar, gerginliğim ona da yansıdı haliyle.. Çok değişik bir ruh hali içindeyim. Allah sabrını verir inşallah....Aynı durumdayız canım yarın sağlıcakla bebeklerimize kavuşacağız inşallah. Allah doğum yapacak herkesin yardımcısı olsun
Benim kızım 15 günlük ben şapka takmıyorum evde ev cok sıcak zaten bebek var diye heryerin kaloriferini acıyoruz. Tırnak larına gelince cok mecbur olmadan ellemeyın derimKizlar bebislerin tirnaklarini he zaman keslcez
Bide sapkasini ne zaman cikaririz
Allah sağlıkla kurtulmayı nasip etsin insan bu ilk günler hiç geçmesin istiyorAmin canım, spinal mi olacaksın sen de canım, bebişin de uyumadı bu gece benimle birlikte, tekmeledi durdu sabaha kadar, gerginliğim ona da yansıdı haliyle.. Çok değişik bir ruh hali içindeyim. Allah sabrını verir inşallah....
Spinal mi oldun sen de canımAllah sağlıkla kurtulmayı nasip etsin insan bu ilk günler hiç geçmesin istiyor
Evet spinal oldumSpinal mi oldun sen de canım
Korkmama gerek var mı peki , biraz anlatır mısın nasıl oldu senin ki merak ediyorumEvet spinal oldum
Benim oglumun da iki kulaginda su var dogumda kacmis iki seferdir isitme tedti yapilamiyor.Artik imi hafta falan snra gidicez ama icim rahat gobi cunku seslere tepki veriyor yuksek sesten urkuyor.Ins.bisey yokturdoğumdan sonra yapılan işitme testini kızım geçememiş ve çok üzülmüştüm. bugün tekrar teste gittik ve şükürler olsun geçti. ama şunu anladım ilk gün yapılan işitme testi çok mantıklı değilmiş. çünkü bugün yarım saat sürdü bu testin sonucunu almamız. çünkü bebeğin uyuyo olması hareket etmemesi gerekiyor. ilk gün hastanede doğanları sırayla teste sokup çok zaman ayırmadıkları için bizi tekrar çağırmışlar. ama boşuna da panik yaptırmışlar. aynı durumla karşılaşanlara örnek olsun diye yazıyorum. sakın üzmeyin kendinizi.
Allahh korusun nisana kalmayız yuruyuş yapıyor musun canım bi arkadaşım 40.haftasında yurudu durdu durmadan sancısı geldi doğurdu :)günaydın herkese. bugün 40+2 olduk yine ses seda yok. bu gidişle nisanda doğurucam sanırım :))
Allahh korusun nisana kalmayız yuruyuş yapıyor musun canım bi arkadaşım 40.haftasında yurudu durdu durmadan sancısı geldi doğurdu :)
Canım ben su sızdırmaz bant ile Yaptım iki sefer bugün 10. Günümüz dün Dr a kontrole gittim bantı akşam çıkartabilirsin dedi ertesi günde bantsız duş alabilirsin dedi ama dün akşam ben bantı çıkardım ve Dikiş yerim şişti doktoru Aradım gece yarın sabah gel bakalım dedi Üstünü kapat dedi gittik yeni geldim sıkıntı yokmuş normalmiş 4 gün sonra korse de kullanabilirsin dedi .. Ama hala Şişliği canımı sıkıyorgunaydin kizlar gelemiyorum hic oglusum birakmiyo :) bugun 7. gunumuz ve ben hala banyo yapmadim dikislerimden korkuyorum daha erken yapan var mi korkmama gerek varmi kizlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?