How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhabalar arkadaşlar. Cok afedersiniz Simdi tuvalette kırmızı hafif sumuksu bi akıntı gördüm ic cakasirimda bişey yok söylemesi ayıp klozette gorum dustukten sonra nişan olabilir mi bu çok heyecanlandim ağrım sancim yok :KK17:v:mad:
Olabilir canim. Doktoruna haber ver

Gece tuvalet icin kalktigimda belime agri girdi. Sonra gecti uyudum. Sabah kalktigimda kanama basladi. Brl agrisi da. Adet agrisi gibi değil. Bele vuran bir sanci

bel agrilarim benimde var uyuyamiyorum agridan. bide alt bolgemde agri bacaklarim acamiyorum ama kanama suyum felanda yok. peki simdi nasilsin?

Kizlar ben geldim doktordan cok az acilma varmis sancim da varmis ama duzenli olmadigi icin geri gonderdiler bebek hep bi hafta onde cikardi bu sefer bi hafta geride cikti ultrasonda midesi dolu dediler

kızının ismi ence zaten çok anlamlı ve güzel insanın söyledikçe söyleyesi geliyor en pek eğendim zaten bu aralar pek popüler u isim. adıyla yaşasın inş. moralini bozma o beğenmeyenler ne koysan eğenmezdi onların beğenmeye niyeti yok bence hem ne kadar ayıp ya kafalarını kırasım geldi valla
yazdıklarınız inanın bana çok moral verdi. teşekkür ederim :)

doğumdan sonra yapılan işitme testini kızım geçememiş ve çok üzülmüştüm. bugün tekrar teste gittik ve şükürler olsun geçti. ama şunu anladım ilk gün yapılan işitme testi çok mantıklı değilmiş. çünkü bugün yarım saat sürdü bu testin sonucunu almamız. çünkü bebeğin uyuyo olması hareket etmemesi gerekiyor. ilk gün hastanede doğanları sırayla teste sokup çok zaman ayırmadıkları için bizi tekrar çağırmışlar. ama boşuna da panik yaptırmışlar. aynı durumla karşılaşanlara örnek olsun diye yazıyorum. sakın üzmeyin kendinizi.

doğumdan sonra yapılan işitme testini kızım geçememiş ve çok üzülmüştüm. bugün tekrar teste gittik ve şükürler olsun geçti. ama şunu anladım ilk gün yapılan işitme testi çok mantıklı değilmiş. çünkü bugün yarım saat sürdü bu testin sonucunu almamız. çünkü bebeğin uyuyo olması hareket etmemesi gerekiyor. ilk gün hastanede doğanları sırayla teste sokup çok zaman ayırmadıkları için bizi tekrar çağırmışlar. ama boşuna da panik yaptırmışlar. aynı durumla karşılaşanlara örnek olsun diye yazıyorum. sakın üzmeyin kendinizi.
Biz de yarin gidecez ins. O sırada ya uyumazsa

Ilk gun yapilmasi cok mantiksizdi zaten, bizimde dun yapildi 5.gunumude cok sukur iyi cikti, topuk kanida alindi kuzum cok agladi bende bittim resmen benden alsalar keske dedim

Kizlar bebislerin tirnaklarini he zaman keslcez
Bide sapkasini ne zaman cikaririz

Ben en kisa zamanda kesecem suan cok minik tutulmuyo. Sapkayida hemen cikarma cunku cocuk en cok kafadan usurmus kardesimin esi ebe o soyledi dikkat et diye, birde yedirmek icin 2 saati gecirmeki sekeri dusmesin dedi, benimkini 2 saatten fazla uyutursak uyandirmasi cok zor oluyo

Buraya yazdım mi hatırlamıyorum bile
dün kontrolde 2cm açıklık Vardı Gel çıkalım yukarı suniyle alalım bebeği dedi Dr ben istemedim kendi sancimin gelmesini bekledim aksama gelirsiniz nasıl olsa saatte bir cm açılır dedi ama dünden Beri Herkes başımda aman şansın varmı diye bekliyor iyice stres oldum
envai çeşit akrabayla konuştum herkes yasin okumak için tetikte beni bekliyor sanki sancı benim elimde
dün hafif kahverengi akıntı vardı bugün o da yok arada ani baskılar oluyor ama sancı kasılma hissetmiyorum

Back