Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet zor bir surec bizi bekliyorbebek işleri zormuş valla allah güç vwersin hepimize
Olabilir canim. Doktoruna haber verHerkese merhabalar arkadaşlar. Cok afedersiniz Simdi tuvalette kırmızı hafif sumuksu bi akıntı gördüm ic cakasirimda bişey yok söylemesi ayıp klozette gorum dustukten sonra nişan olabilir mi bu çok heyecanlandim ağrım sancim yok v
Allah kurtarsınevet canım yarınnn Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin. yarın 6,00 da hastaneye gidicem 8de sezeryan dua edin bizedeee
Agri yoktu. Bildigin adet kanamasi gibi
Gece tuvalet icin kalktigimda belime agri girdi. Sonra gecti uyudum. Sabah kalktigimda kanama basladi. Brl agrisi da. Adet agrisi gibi değil. Bele vuran bir sanci
amin canımmmAllah kurtarsın
Iyiyim cok şükür normal doğum zor ama sonrasinda hemen toparlaniuorsunbel agrilarim benimde var uyuyamiyorum agridan. bide alt bolgemde agri bacaklarim acamiyorum ama kanama suyum felanda yok. peki simdi nasilsin?
Iyiyim cok şükür normal doğum zor ama sonrasinda hemen toparlaniuorsun
yazdıklarınız inanın bana çok moral verdi. teşekkür ederim :)kızının ismi ence zaten çok anlamlı ve güzel insanın söyledikçe söyleyesi geliyor en pek eğendim zaten bu aralar pek popüler u isim. adıyla yaşasın inş. moralini bozma o beğenmeyenler ne koysan eğenmezdi onların beğenmeye niyeti yok bence hem ne kadar ayıp ya kafalarını kırasım geldi valla
Arkadasin yorumlarina aynen katılıyorumyazdıklarınız inanın bana çok moral verdi. teşekkür ederim :)
Biz de yarin gidecez ins. O sırada ya uyumazsadoğumdan sonra yapılan işitme testini kızım geçememiş ve çok üzülmüştüm. bugün tekrar teste gittik ve şükürler olsun geçti. ama şunu anladım ilk gün yapılan işitme testi çok mantıklı değilmiş. çünkü bugün yarım saat sürdü bu testin sonucunu almamız. çünkü bebeğin uyuyo olması hareket etmemesi gerekiyor. ilk gün hastanede doğanları sırayla teste sokup çok zaman ayırmadıkları için bizi tekrar çağırmışlar. ama boşuna da panik yaptırmışlar. aynı durumla karşılaşanlara örnek olsun diye yazıyorum. sakın üzmeyin kendinizi.
Annem hemrn kesilmez dedi. 1 ay sonra falan heralde.Kizlar bebislerin tirnaklarini he zaman keslcez
Bide sapkasini ne zaman cikaririz
doğumdan sonra yapılan işitme testini kızım geçememiş ve çok üzülmüştüm. bugün tekrar teste gittik ve şükürler olsun geçti. ama şunu anladım ilk gün yapılan işitme testi çok mantıklı değilmiş. çünkü bugün yarım saat sürdü bu testin sonucunu almamız. çünkü bebeğin uyuyo olması hareket etmemesi gerekiyor. ilk gün hastanede doğanları sırayla teste sokup çok zaman ayırmadıkları için bizi tekrar çağırmışlar. ama boşuna da panik yaptırmışlar. aynı durumla karşılaşanlara örnek olsun diye yazıyorum. sakın üzmeyin kendinizi.
Kizlar bebislerin tirnaklarini he zaman keslcez
Bide sapkasini ne zaman cikaririz