- 15 Ekim 2012
- 385
- 498
- 158
Günaydın canım. BekliyoruuuuzGece bile uyanıp uyanıp sancı dinliyorum. Bugün çömelerek evi sileceğim. Bi umut
Sen napıyosun? Sezeryan yarın mıydı senin?
Yok cnm bende de bişi artık yarın zorunlu tahliye yapıcaz mecburMaalesef canımcım. Yok hiçbir şey. Sende durumlar nasıl?
Ben cok egildim kalktim comeldim merdiven indim hurma yedim ama sancinin gelecegi yoksa gelmiyo nolur bana dua edin bugun kontrolum var ins acilma olmusturçömlerek ev silmek iyi fikir ben de deneyim bi umut.
Yok cnm bende de bişi artık yarın zorunlu tahliye yapıcaz mecburDr dan haber bekliyorum birazdan ameliyat saati için randevu alacak
evet canım yarınnn Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin. yarın 6,00 da hastaneye gidicem 8de sezeryan dua edin bizedeeeGünaydın canım. BekliyoruuuuzGece bile uyanıp uyanıp sancı dinliyorum. Bugün çömelerek evi sileceğim. Bi umut
Sen napıyosun? Sezeryan yarın mıydı senin?
Önceden erken gelmesinler diye dua ediyorduk , şimdi gelsinler diye yalvarıyoruz. Şapşal etti bunlar bizi şimdidençömlerek ev silmek iyi fikirmiş. ben de deneyim bi umut.
Ben cok egildim kalktim comeldim merdiven indim hurma yedim ama sancinin gelecegi yoksa gelmiyo nolur bana dua edin bugun kontrolum var ins acilma olmustur
kızlar gelmeyince gelmiyor sancı..bende 39+3 beklemedeyim.normal doğumu bekliyoruz. çok evhamlıyım. herşey gözüme batıyor, daha çocuk doğmadan lohusa depresyonuna girdim. lohusalığım çok zor geçecek eminim
evet canım yarınnn Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin. yarın 6,00 da hastaneye gidicem 8de sezeryan dua edin bizedeee
Hakkında hayırlısı cnm sağlıkla gelsinlerde miniklerimiz..biz razıyız herşeye..benimde belli oldu yarın 12 de yatış 13 de inş szrynHadi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için. Beni cumaya suni sancıyla doğuma alacak. Bugün tekrar kontrol var. Umarı bir gelişme olmuştur.
Benimde belli oldu cnm ayn gün alıyoruz nasipse kucağımıza bebişlerimizi..benimde 12 de yatış 13 szry hayırlısıylaevet canım yarınnn Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin. yarın 6,00 da hastaneye gidicem 8de sezeryan dua edin bizedeee
kızlar gelmeyince gelmiyor sancı..bende 39+3 beklemedeyim.normal doğumu bekliyoruz. çok evhamlıyım. herşey gözüme batıyor, daha çocuk doğmadan lohusa depresyonuna girdim. lohusalığım çok zor geçecek eminim
Agri yoktu. Bildigin adet kanamasi gibikan gibi yani ama.agri bbp oluyormu oyle . olunca
Kizlar sexeyandan sonr kanamaniz kac gun surdi
Gece tuvalet icin kalktigimda belime agri girdi. Sonra gecti uyudum. Sabah kalktigimda kanama basladi. Brl agrisi da. Adet agrisi gibi değil. Bele vuran bir sancikan gibi yani ama.agri bbp oluyormu oyle . olunca
Bende annem Gittiği günden beri yani dünden beri ağlıyorum.. Bebeğimi severken bile ağlayasım geliyor ...
doğum yapalı 6. gün bugün. ama ben bazen çok mutlu bazen çok çok mutsuz bir anneyim. lohusalık sendromuna giriyorum galiba. doğumdan sonra hastaneden çıkmadan önce kızımın işitme testini geçemediğini öğrendim. bunun çok anlamlı olmadığını paniğe gerek olmadığını söyleselerde yıkıldım. ilk 2 gün üzüntüden ilgi bile gösteremedim ama uyuduğumda boynumda bir ağırlık hissettim hep. sanki ben uyurken bile göğsüme uzanmış beni bırakmıyodu. sonra tam toparladım derken kızımın ismini son anda karar verdik ve Derin koyduk. bu sefer insanlar o ne ya falan oldular. Çok üzüldüm. çokmu anlamsız bir isim koyduk dedim. kızıma adını söyleyemiyorum. Ve dahası...oysaki ben onu çok istedim. sanırım ben çok güçsüzüm. insanların ne dediğini fazla önemsiyorum. sürekli kendimi sorguluyorum yanlış bir tercih mi diye
Merhaba kızlar uzun zamandır girmiyorum en son doğum hikayemi yazmıştım 6.03.2015 te doğumum gerçekleşmişti çok şükür sanırım Mart annelerinin hepsi doğum yaptı :) Allahım herkese yavrulariyla uzun omurler versin inşallah ve bol bol sabır ... kızlar benim ilk başlarda göğüslerim in ucu yara oldu ve halada birazda olsa var bi doğum sancisi bide göğüs açısından zor bişey yok .. ama çok şükür şimdi ıyim bebeğim de iyi ama sürekli emmek istiyor bu normal mi kızlar ? Sizin bebeler nasıl ne durumda?
olabilir canım... takip et kendini.. doktorunada haber ver benceHerkese merhabalar arkadaşlar. Cok afedersiniz Simdi tuvalette kırmızı hafif sumuksu bi akıntı gördüm ic cakasirimda bişey yok söylemesi ayıp klozette gorum dustukten sonra nişan olabilir mi bu çok heyecanlandim ağrım sancim yokv
Hakkında hayırlısı cnm... kolay bir doğum olur inşallahDoktorumu arıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?