2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar gelmeyince gelmiyor sancı..bende 39+3 beklemedeyim.normal doğumu bekliyoruz. çok evhamlıyım. herşey gözüme batıyor, daha çocuk doğmadan lohusa depresyonuna girdim. lohusalığım çok zor geçecek eminim

Günaydın canım. Bekliyoruuuuz Gece bile uyanıp uyanıp sancı dinliyorum. Bugün çömelerek evi sileceğim. Bi umut
Sen napıyosun? Sezeryan yarın mıydı senin?
evet canım yarınnn Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin. yarın 6,00 da hastaneye gidicem 8de sezeryan dua edin bizedeee

çömlerek ev silmek iyi fikirmiş. ben de deneyim bi umut.
Önceden erken gelmesinler diye dua ediyorduk , şimdi gelsinler diye yalvarıyoruz. Şapşal etti bunlar bizi şimdiden
Ben cok egildim kalktim comeldim merdiven indim hurma yedim ama sancinin gelecegi yoksa gelmiyo nolur bana dua edin bugun kontrolum var ins acilma olmustur

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım. Benimde bugün 3'te kontrolüm.

Böyle düşünme n'olur. İnsan öncelikle nasıl motive oluyorsa öyle devam ediyor. Benim gibi pimpirik şaziyenin hamileliği güzel geçecek diye diye güzel geçti çok şükür. Lohusalığımız da güzel geçer inşallah.

evet canım yarınnn Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin. yarın 6,00 da hastaneye gidicem 8de sezeryan dua edin bizedeee

Dualarım sizinle tatlım. Ayyy ister sezeryan ister normal yarın bu saatlerde bebeğiniz sizinle. Allah'ım ikinize de sağlık versin inşallah...

Herkese Selammm

Uykusuz her gece şarkısını bağırarak söylüyorum benim veletin hali karnımdayken belliydi... saat başı kalkıyor emmeye...
Bu arada dün yarı kırkımız çıktı Meme ucları halen sızlıyor

sizler nasılsınız arkadaşlar , ?

Öyle düşünme ... iyi düşün ki iyi olsun .. kötüyü düşünüp çekme üstüne

Kizlar sexeyandan sonr kanamaniz kac gun surdi

Benim eve geldikten sonra günde bir günlük ped kirletecek kadar oldu.. doktoruma sordum... "bu durum bizim hoşumuza gider içinin iyi temizlendiği anlamına gelir , fazla kanamadan hoşlanmayız "dedi.. 21. günümdeyim gelmiyor artık... Ama ebe kırk güne kadar arada gelir dedi...

Herkese merhabalar arkadaşlar. Cok afedersiniz Simdi tuvalette kırmızı hafif sumuksu bi akıntı gördüm ic cakasirimda bişey yok söylemesi ayıp klozette gorum dustukten sonra nişan olabilir mi bu çok heyecanlandim ağrım sancim yok v

Kulaklarını tıka sen Derin çok ama çok güzel bir isim kızımın ismi Deniz göbek adı Derin
Onun annesi sensin istediğini koyarsın... İşitme testiyle ilgilide üzülme demişler üzülme cnm... bir daha yapılıyor...

Her emmek istediğinde emzir .. benimde göğüsuçlarım çok acıyor ve sızlıyor ama emzirmekten vazgeçmem... bol bol emzirki emzikçe sütün çoğalsın... 1,5-2 saatte bir max. emiyor benim oğluşum

olabilir canım... takip et kendini.. doktorunada haber ver bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…