Bende iğnesiz tamamen normal yaptım son anlarda iğne yapılsa olmaz mı dedim:) son sancılar zordu ama kısa sürdü çok şükürgene sen epidural almıssın ben onuda almadım ınat ettım normal dogurcam dıye :) amın cnm herkesı allah bır avazda kurtarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iğnesiz tamamen normal yaptım son anlarda iğne yapılsa olmaz mı dedim:) son sancılar zordu ama kısa sürdü çok şükürgene sen epidural almıssın ben onuda almadım ınat ettım normal dogurcam dıye :) amın cnm herkesı allah bır avazda kurtarsın
amin çok teşekkür ederim. darısı başına inşallah.
Seni oyle iyi anliyorum ki stres yapmamaya calis cok zor biliyorum. Allah yardimcin olsun insallah en kisa zamanda hepimiz dogururuz hayirlisiyla
Canim benim kafana takma herseyi ismi güzel eğer senin içine sindiyse insanların ne düşündüğünü o kadar düşünme benim kızıma koyacağım isim de zeynep sena olacak inşallah hatta kayinvalidem halasi koysun ismini dedi de ben o benim ilk cocugum neden o koyacakmis dedim yani buna anca ben veya esim karar vermeli ben kimsenin düşüncesini almadım bu konuda kim ne derse desin umrumda bile olmaz 9 ay yaşıyorsun onunla neler yasiyorsundoğum yapalı 6. gün bugün. ama ben bazen çok mutlu bazen çok çok mutsuz bir anneyim. lohusalık sendromuna giriyorum galiba. doğumdan sonra hastaneden çıkmadan önce kızımın işitme testini geçemediğini öğrendim. bunun çok anlamlı olmadığını paniğe gerek olmadığını söyleselerde yıkıldım. ilk 2 gün üzüntüden ilgi bile gösteremedim ama uyuduğumda boynumda bir ağırlık hissettim hep. sanki ben uyurken bile göğsüme uzanmış beni bırakmıyodu. sonra tam toparladım derken kızımın ismini son anda karar verdik ve Derin koyduk. bu sefer insanlar o ne ya falan oldular. Çok üzüldüm. çokmu anlamsız bir isim koyduk dedim. kızıma adını söyleyemiyorum. Ve dahası... oysaki ben onu çok istedim. sanırım ben çok güçsüzüm. insanların ne dediğini fazla önemsiyorum. sürekli kendimi sorguluyorum yanlış bir tercih mi diye
pacasiz kilotlu ama karni saran korse giyiyorumNasıl korse
Nasıl korse kullanıyorsun
haklısınız sanırım.Canim benim kafana takma herseyi ismi güzel eğer senin içine sindiyse insanların ne düşündüğünü o kadar düşünme benim kızıma koyacağım isim de zeynep sena olacak inşallah hatta kayinvalidem halasi koysun ismini dedi de ben o benim ilk cocugum neden o koyacakmis dedim yani buna anca ben veya esim karar vermeli ben kimsenin düşüncesini almadım bu konuda kim ne derse desin umrumda bile olmaz 9 ay yaşıyorsun onunla neler yasiyorsun
haklısınız sanırım.
KIZLAR oğlumuz doğdu cuma akşamı normal doğumla. 2800 47 cm minik bir oğlan :) normal oldu doğum.. İsmini Oğuz Eren koyduk.
canım inş bebeğin seni çok bekletmez artk..selam kızlar. doktordan geldim yeni. bugün tam 40. haftam doldu. doktor ilk kez alttan muayene etti açılma hiç yok hatta bebegin kafası kanala girmemiş. plesentanın durumu iyi olduğundan bekliycez biraz daha. sonra duruma höre bir karar alıcaz artık hala sancım filan gelmezse.
canım inş bebeğin seni çok bekletmez artk..
ben de yarın doktora gidicm, bebeğin kafasının kanala girip girmediğine nasıl baktı geçen hafta rahimde açılma yok dedi ama bebekle ilgili bişey demedi bana
Bebgin kanala girip girmedigini ultraondan da anliyor dr. Alttan bakmasina gerek yokcanım inş bebeğin seni çok bekletmez artk..
ben de yarın doktora gidicm, bebeğin kafasının kanala girip girmediğine nasıl baktı geçen hafta rahimde açılma yok dedi ama bebekle ilgili bişey demedi bana
ne kadar güzel yazmışsın. beni ne kadar mutlu etti yorumun inanamazsın. o kadar çok duygusalım ki kızımın ismine anlam katarak beni mutlu ettim. teşekkür ederim brc06 :)bende çok beğendim isimini inş ismi gibi derin bir ruha ve akla sahip olur gerisini boşver ikinizde iyisiniz, siz şimdi ana kız neler yaparsınız mutlu ol :):):):)