- 16 Temmuz 2008
- 2.172
- 1.352
- 773
Ben dogumda cok agladim. Sonrasinda da. Psikolojim bozuldu. Simdi iyiyim şükürler olsunKizlar Ben lahusa depresyonuna girdim sanirim hic mutlu degilim surekli agliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dogumda cok agladim. Sonrasinda da. Psikolojim bozuldu. Simdi iyiyim şükürler olsunKizlar Ben lahusa depresyonuna girdim sanirim hic mutlu degilim surekli agliyorum
Dogurdugum gun sanci belimden vurduBiz yine doğmadık bugünde kızlar. Bugun bacak arama ara ara sancı giriyor ama normal mi acaba
Bende nisan değil ama sabah 7den itibaren sürekli adet kani gibi kan gEldi. 14te dogum oldu. Ama ben hastanedeye saat 11e dogru gittigimde zaten 4 cm acilmis. Suni sanci verdilerpeki nisandan sonra dogum cok suruyormu? Arkadasim cevabin icin tesekkurler.
Ben de suni sanci aldim. Korkunctu bence. Cok agladim. 1 gun sonra psikolojim duzeldibenım kadar panık benım kadar canı kıymetlı kımse yoktur.. ben bıle bayılmadıysam gerısını sız dusunun :) o sancı tarıf edılcek gıbı degıl gercekten ama suni sancıyla zor, normal dogum sancısıyla dogurmak cok daha kolaymıs
Bize de 5.gun yapılacak inşKizlar biz de isitme testini 6. Gun yaptik. Taburcu olmadan once yapilsin istedim okadar erken yapilmaz dediler. Bence endiselenecek birsey yok rahat olun...
Üzülme hiçbirşeye canım emziriyorsan sütüm gider yazık bebeğine . Benim 13. Günüm kanamam hala devam ediyor ama azaldı baya.Kizlar Ben lahusa depresyonuna girdim sanirim hic mutlu degilim surekli agliyorum
Bende nisan değil ama sabah 7den itibaren sürekli adet kani gibi kan gEldi. 14te dogum oldu. Ama ben hastanedeye saat 11e dogru gittigimde zaten 4 cm acilmis. Suni sanci verdiler
Bende annem Gittiği günden beri yani dünden beri ağlıyorum.. Bebeğimi severken bile ağlayasım geliyor ...Kizlar Ben lahusa depresyonuna girdim sanirim hic mutlu degilim surekli agliyorum
Aynı durumdayız aynı gün kavusucaz bebişlerimize canımBizde bugün Dr gittik hala kanala iniş yapmamamış. Bu saatten sonrada zor görünüyor.kanala inse bile hiç sancın yok günün doluna kadar bekliycem sonrasında szry dedi.haftasından sonra beklemek istemiyor kaka yapma riski olduğundan..cuma hazırlıklı gel dedi.o güne kadar kendiliğinden geleceğini sanmıyorum zaten dedi. Bende onun üzerine madem öyle cuma yerine Çarşamba olsun dedim yarın ameliyat haneden randevu alınacak Çarşamba miniğimize kavuşuyoruz
Hakkımızda hayırlısı artık cnm umarım kolay olur çabuk atlatırızAynı durumdayız aynı gün kavusucaz bebişlerimize canım
Amin canım inşallhHakkımızda hayırlısı artık cnm umarım kolay olur çabuk atlatırız
ne kadar güzel yazmışsın. beni ne kadar mutlu etti yorumun inanamazsın. o kadar çok duygusalım ki kızımın ismine anlam katarak beni mutlu ettim. teşekkür ederim brc06 :)
Günaydın canım. Bekliyoruuuuz Gece bile uyanıp uyanıp sancı dinliyorum. Bugün çömelerek evi sileceğim. Bi umutgünaydın kızlarrr napıosunuzz
Kızımı emziriyorum.. Cimcime kucağa baya alıştı emmesede kucakta durmak istiyor ... Sizde inşallah hayırlısıyla doğum yapar bu Duyguları yaşarsın ..günaydın kızlarrr napıosunuzz
Maalesef canımcım. Yok hiçbir şey. Sende durumlar nasıl?Günaydınnnnn....son kalannn hamişlerrrr varmı gelen gidenn