2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

peki nisandan sonra dogum cok suruyormu? Arkadasim cevabin icin tesekkurler.
Bende nisan değil ama sabah 7den itibaren sürekli adet kani gibi kan gEldi. 14te dogum oldu. Ama ben hastanedeye saat 11e dogru gittigimde zaten 4 cm acilmis. Suni sanci verdiler

Ben de suni sanci aldim. Korkunctu bence. Cok agladim. 1 gun sonra psikolojim duzeldi

Bugün Dr kontrole gittim oda açılma varmı diye baktı eve gelince benim kahverengi sıvı şeklinde nisanim geldi galiba sabahtan beri sırt ağrım var

Bende nisan değil ama sabah 7den itibaren sürekli adet kani gibi kan gEldi. 14te dogum oldu. Ama ben hastanedeye saat 11e dogru gittigimde zaten 4 cm acilmis. Suni sanci verdiler

kan gibi yani ama.agri bbp oluyormu oyle . olunca

Bizde bugün Dr gittik hala kanala iniş yapmamamış. Bu saatten sonrada zor görünüyor.kanala inse bile hiç sancın yok günün doluna kadar bekliycem sonrasında szry dedi.haftasından sonra beklemek istemiyor kaka yapma riski olduğundan..cuma hazırlıklı gel dedi.o güne kadar kendiliğinden geleceğini sanmıyorum zaten dedi. Bende onun üzerine madem öyle cuma yerine Çarşamba olsun dedim yarın ameliyat haneden randevu alınacak Çarşamba miniğimize kavuşuyoruz

Aynı durumdayız aynı gün kavusucaz bebişlerimize canım

arkadaslar ben bugun dogum yaptim normal dogum icin cok ugrasti doktor ama kismet degilmis sezaryan oldu. normal dogum icin suni sanci falan verdiler o muayeler o kadar zorluydu ki sonunda bir de sezaryana alindim simdi onunda agrisi basliyor oyle zorlu bir surecti ki benim ki allah dogum yapacaklara kolaylik versin kimse benim ki gibi zorlu bir surec yasamasin insallah

ne kadar güzel yazmışsın. beni ne kadar mutlu etti yorumun inanamazsın. o kadar çok duygusalım ki kızımın ismine anlam katarak beni mutlu ettim. teşekkür ederim brc06 :)

kızının ismi ence zaten çok anlamlı ve güzel insanın söyledikçe söyleyesi geliyor en pek eğendim zaten bu aralar pek popüler u isim. adıyla yaşasın inş. moralini bozma o beğenmeyenler ne koysan eğenmezdi onların beğenmeye niyeti yok bence hem ne kadar ayıp ya kafalarını kırasım geldi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…