2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah size acil şifalar, bebeklerinize sağlıklı, huzurlu, bol rızklı, sizlerle birlikte uzuuuuuuuun ömürler versin.

Darısı bizlere artık

Cumartesi (39+3) hiç açılmam, sancım yoktu. Üstelik muayenede rahim ağzım aşağıya bile dönmemiş dedi. Biraz masaj yaptı ama bu güne kadar bir değişiklik yok. Yarın tekrar nst'ye gideceğiz yine bir hareketlenme olmazsa cuma günü suni sancıyla deneyeceğiz. Umarım suniye gerek kalmadan kendiliğinden gelir yavrum. Yani benim için son tarih 27 mart gibi görünüyor.

Günaydınlar ... Korse kullananlara nasıl korse kullanıyor sezeryan olanlar tabi !! ?? Link yada foto atabilir mi ?

Bende 9kilo aldim kilo gitti ama gobek var.doktor fitik olursun takma dedi. Ebede ilk hamilleligin takma dedi. Herkes tak diyo
.ne yapsam bilemedim
Benim fıtık olup olmayacağım çıkar meydana 12 kilo çocuğu doğum yaptığım ertesi günü kucağıma aldım taşıdım. Ilk doğumda da taktım ben

Bende 9kilo aldim kilo gitti ama gobek var.doktor fitik olursun takma dedi. Ebede ilk hamilleligin takma dedi. Herkes tak diyo
.ne yapsam bilemedim
Ben normal yaptım ilk doğumum ben takıyorum gündüzleri gece yatarken çıkarıyorum doktor ve hemşire birşey kalmamış sende dediler kontrolde kilonun çoğunu verdim birazı var ama eski pantolonuma girebiliyorum denedim zamanla diğer kilolarda gider inş

Kizlar biz de isitme testini 6. Gun yaptik. Taburcu olmadan once yapilsin istedim okadar erken yapilmaz dediler. Bence endiselenecek birsey yok rahat olun...

Kizlar sezeyan olanlat gobekler ne durumda benm 6aylik gibi. Korse giyen varmi Ben gala hamile pant giyiyorum ne zaman kot giycez

Canim ben bugun kontrole gittim 5gunluk olduk doktorum 15 gune kadar tulbent sar sonrasinda korse kullan dedi. Kiziminda topuk kani alindi ve isitme testi yapildi cok sukur iyi haberlerle evimize geldi

Kizlar sanci basladiginda bebek hareket eder mi

maşallah bayağ uzun sürmüş ama atlatmışsın ne güzel. sanırım işi zora sokan suni sancı. doğal sancı ile daha kolay oluyor demek ki. 2 gün sonra temizlik olayı süper. 2 ay da ne ara geçmiş
evet cnm suyum azaldı ve sunı sancı ıle dogum daha da zormus.. bidahakısı sezeryan olur ınsallah kısmet olursa :)

gene sen epidural almıssın ben onuda almadım ınat ettım normal dogurcam dıye :) amın cnm herkesı allah bır avazda kurtarsın

ya bı surec aslında goze aldıktan sonra donusu yok o cocuk bı sekılde cıkıcak ordan onu dusunerek zaten o kadar acıya katlanabılıyorsun

vallahi her doğum hikayesi farkılı herkesın dogumu kendıne zor, Allah herkesı kurtarsın sımdı hastaneye falan veya ortamda hamıle gordugumde dua edıyorum allah bı avazda kurtarsın dıe uzuluyorum kendımden bıldıgım ıcın :)

amin cnm amin.. ben ısrarla sezeryan ıstedım doktor yapmadı normal olacak dedı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…