• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bana da çevremdeki insanlar ilk gün bu testin yapılması çok saçma dediler. biraz içim rahatladı gibi ama yine de doğum sonrası bunu yaşamak çok üzücüydü. tabiki nasıl sınanacağımızı bilmiyoruz. ama yine de sağlıklı olmaları tek dileğimiz.
İnşallah sağlıklılar canım çok şükür mis kokularıyla evimizi doldurdular.Rabbim kavuşmayı nasip etti hayırla büyütmeyi de nasip eder inşallah

dogum hikayemi yaziyim oglus uyuyorkrlen :) persembe sabahi hastaneye gittik nst ye girdim sancim yoktu ve uzerimi degistirdiler icimde bir korku ameliyat spinal oldugu icin hissedecegim korkusu. ama caymadim cesaretimi topladim genel olma dusuncesini attim kafamdan :)) ameliyathaneye dogru giderken esimin ve annemi uzmemek icin korkmuyo gibi yaptim ama icime sorun :) sirtimdan igne vuracaklari an cok kotuydu aciycak diye odum koptu ama sandigim gibi degilmis hemen bacaklarim uyustu ve dumduz yattim masaya. onumu kapattilar midem bulanmaya basladi tansiyonum dustugu icin ama bi igne vurdular gecti. daha sonra alt tarafim tamamen uyustu ve masa sallaniyordu ben kendi kendime daha niye baslamadilar diyordum o aciyi hissetmeyi bekliyordumki dr bi oglun oldu dedi saskinlikla ne zaman? diye sordum ve icim bi tuhaf oldu oglumu getirdiler hemen o guzel kokusunu icime cektim optum ve bi yandan beni dikiyorlar. sonra oglum aglayinca cok degisik duygular olustu bende bi an oncede bitsede ciksam dedim hemen bitti zaten. odaya gittim oglusum benden ayrilmis artik karnimda degildi hala inanamiyordum. ve 3 gun oldu dogali bugunde ilk banyosunu yaptirdik. ama sutum az :( ama onu emzirirken dunyalar benim oluyor hep kucagima alip sevesim geliyor. benimde hikayem bu biraz uzun oldu ama... :D Rabbim tum isteyenlerede tattirsin bu duyguyu.

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün ama biraz tırstım şimdi :) benimde dün sabah nişanım geldi hatta hala ara ara geliyor ama açılma yeterli değil sancılarım sıklaşmadı öle bekliyorum :)

arkadasim hayirli kolay dogum diliyorum. bu nisan nasil birsey kanlimi olmasi gerekio. sivimsimi, katimi ?

arkadasim hayirli kolay dogum diliyorum. bu nisan nasil birsey kanlimi olmasi gerekio. sivimsimi, katimi ?

Amin cümlemize inşallah :) nişan katı diyolar ya sümüksü harbi öle :) kahve veya pembemsi oluyor benden önce kahve renkte geldi ama Bayağ geliyor biraz açık olacak ama resmen çektim çıkardım düşecek şekilde değildi sonra pembemsi kanla karışık geldi sonra tuvalete gittikçe az az ara ara geliyor dr umda nişan bu dedi ama eve yolladı

Amin cümlemize inşallah :) nişan katı diyolar ya sümüksü harbi öle :) kahve veya pembemsi oluyor benden önce kahve renkte geldi ama Bayağ geliyor biraz açık olacak ama resmen çektim çıkardım düşecek şekilde değildi sonra pembemsi kanla karışık geldi sonra tuvalete gittikçe az az ara ara geliyor dr umda nişan bu dedi ama eve yolladı

dogum yakin desene. simdi sanci yada suyunu mu bekliyorsun arkadasim. Allah bi avazda kurtarsin insallah. saglikli sihatli kavusun birbirinize. insallah

dogum yakin desene. simdi sanci yada suyunu mu bekliyorsun arkadasim. Allah bi avazda kurtarsin insallah. saglikli sihatli kavusun birbirinize. insallah

Valla dün akşam bayağ ağrım vardı sonra geçti bugün öğlenden beri yine var ama artmıyor :) kızım doktor teyzesini bekliyor haftaiçi doğacak dr hastanede olacak :) gece olursa doğuma gelmesi paralı bende artı 300 tl ye acıyorum salı dr um nöbetçi o gün belki yatıracak beni duruma göre :)

Merhaba hanımlar fırsat bulmuşken yazayım dedim.

Perşembe günü sabah kizimi kucagima aldim :)

Çarşamba sabah kalcama giren hafif sanciyla uyandim. Öğlene doğru artmaya başladı. sürekli ama azar azar artmaya devam etti.
aksam 5 den sonra dayanilmaz bi ağrı oldu.
2 dk da bir gelen sancilar..

Sonra gece 1 de hastaneye gittik. Muayene etti ebeler. 4 cm açıklik vardı ve bebek kanalda değildi.
yatışim yapıldı. 5 saat sanci sonrası sadece 1 cm artik oldu.
ondan sonrasi dayanilmazdi. Sürekli nstye bağlıydim. bebegimin kalp atislari eşliğinde sancilari çektim. Hemşire gelip bi eliyle alt tarafa diğer eliyle karnima bastırarak bebeği kanala soktu. Sabah saat 6 gibi falan aciklik 7 cm oldu. 7 cm olunca suyum geldi.
10 cm ye ulasinca açıklik bi ikinma hissi geliyor yatağımda uzanırken gelen o ikinma hissiyle bebeği ittirdim. ama çok zor bi sey o. Ebeler sürekli muayene ediyolardi alttan. Bebek çıkışa yarim parmak uzaklıktayken beni dogum masasına aldılar.
orda da gelen ikinma hissi ve sancilarla bebeği ittirmeye devam ettim. saatler Sanci süreci beni yordugundan ittiremiyordum bebeğimi.
baska bi ebe karnima bastirirsa doğum hemen olur dediler.
o acilardan kurtulmak için kabul ettim. Son bir nefes alıp çığlık kıyamet doğurdum kızımi saat 8:30 da :))
zeynep 3.650 gr ve 50 cm minik bi Kız :)

Bir gece hastanede kaldık. Bugun evimizdeki 3. Günümüz.
Zeynebim de ben de iyiyiz :) benim dikişler zorluyor biraz..

Bizden bu kadar :)[/QU gozunuz aydin saglikli sihhatli buyutun insallah zeynep i. 40.hafta bittikten sonra mi dogdu?

benim de yarın son günüm ama bebeğimden hiç ses yok. ne zaman gelecek acaba. günler geçtikçe stres artıyor ister istemez.

Valla dün akşam bayağ ağrım vardı sonra geçti bugün öğlenden beri yine var ama artmıyor :) kızım doktor teyzesini bekliyor haftaiçi doğacak dr hastanede olacak :) gece olursa doğuma gelmesi paralı bende artı 300 tl ye acıyorum salı dr um nöbetçi o gün belki yatıracak beni duruma göre :)

aaa o kadar fark ediyormu insallah hersey istedigin gibi olur arkadasim. ama dayanabilionmu sancilara.

Selam kızlar doğumdan beridir giremiyorum bebişin yanında durmaktan. Bugün bebeğimin sarılık olduğunu öğrendim şimdi hastanedeyiz mavi ışığa koydular siz siz olun bebeği doğar doğmaz çok iyi besleyin her iki saatte 30 CC süt alsın minikler. Moralim çok bozuk kızlar. Benimki göğüs ucunu da yakalayamiyor artık biberonla veriyorum sağıp ne yapayım yeter ki iyi olsun. Dualarınızı bekliyorum inş :110:

Bebekler ve büyükler için örgülerimden bazıları isteyene değişik modellerde yapılır.
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php

aaa o kadar fark ediyormu insallah hersey istedigin gibi olur arkadasim. ama dayanabilionmu sancilara.

Şimdilik dayanıyorum ama bunlar nekadar normal onuda bilmiyorum keşke tecrübem olsaydı :) hastane çok yakın en kötü durumda yetişirim heralde :))

Back