Ben ilk 3ay hiç almadım 5aya kadar 2kilo fln sanırın. 6dan sonra film koptu bende :)hep derlerdi son haftalarda hızlı kilo artışı olur diye resmen haftada 1 kilo alyrm nasıl oluyr anlamyrm.. bağrsak sorunu bende de olmaya başladı.. puffffff şu kilolardan kurtlrz inşşş
son haftalar 39da falan
bizde bugün 11 günlük olduk 83 le girdim doğuma busabah 72 çıktım zaten 70 le hamile kalmıştım.ama vücudumun toparlanması ve sıkılaşması lazım tabiki.
benimde hedefim daha fazla kilo vermek zaten kilolu hamile kalmıştım.
Selam napıyosunuz
Öldü mü kaldı mı bu Çekirge hayret sesi çıkmıyo diye merak etmediniz mi
Banlamışlar beni
Aylar sonra bir derdim var bölümüne girdim iki yorum attım hop banlandım
Bi üye, 'Aplamla küsüm aplam evlenecek ablam bana şunu yapmıştı bunu yapmıştı şimdi düğününe gitsem mi' diye konu açmıştı
Bende didim 'Aplayla kardeş et ve tırnak gibidir git tabi düğüne, şimdiye kadar küstüğün hata' ban yedim
Kişiden kişiye değişir muhakkak ama bebeğinle buluştuğun andan itibaren emzirmeye başla, kendin için çay alKızlar erken sezeryandan sonra süt kaç günde gelir acaba ya kızımı emziremem diye çok korkuyorum hastalıkların tek ilacı anne sütü gelmezse napıcam
Amin canim, sende guzel haberler alirsin insallah.
Masallah mevlut zamanida gelmis ikra hanim suslenip puslenecek ee tabi annesinede ciciler lazim, hadi bakalim bizimlede paylas mevlut ayrintilarini
Aslında tövbekar olmuştum orayı okuyup sinir oluyodum diyeilahi çekrge yaafırsat buldn da oraya da mı yetiştin maşallah sana..
bende uzun zamndr sadece facete takılıyrdum aklıma geldn yazcaktm napyrsn diye sesin solğn çıkmaynca neyseki sen yazdın
biz hala doğuracaz sen mevlüt hazrlıklarına mı başladın maşallah sana..
elbise için bazı siteler var oralarada bakablrsn gerçi onlar tarznda mı olur bilmyrm ama istersen yazarm mailden..
Walla aklıma geldin dün, demek ki anne olunca girilmiyor diye düşündüm
suni sancıyla bebeği doğuma hazırlıcakmış sonra spinalSuni sancıyla denemeyecek mi normal doğumu?
Kendi sancın gelmezse direk sezeryan yani...
Estetik dikiş değil mi çekNe zaman BDV bölümüne girsem banlanıyorum burası serbest alan demek burda banlamıyolar beni
Sağ ol iyiyiz şükür halimize ama ben hergün pansuman yapıyorum hala geçmedi tam çünkü yarın kontrole gideceğiz ikimizde bakalım ne diyecekler
Size de Allah kolay doğumlar nasip etsin
Bende mevlüt için elbise baktım netten, uzun elbisem yok ta
O üşüme geçen gece bana bir vurdu nasıl sıtma tuttu dişlerim kırılacaktı neredeyse yatağın içine zor attım kendimi öok fenaydıEstetik dikiş değil mi çek
Maşallah mevlit hazırlıkları başlamış.
Ben lohusa bunalimindayim galiba.hic gece olsun istemiyorum.
Bir de bir sıcak basıyor bir üşüme geliyor hormonlardan sanırım.
Normal istemiyosun o zaman anladığım kadarıyla...suni sancıyla bebeği doğuma hazırlıcakmış sonra spinal
Ishal olmstm dogum belirtsyms megerGunaydin kizlar. Normal dogum yapan anneler sorum size. Genelde dogum yapacaginiz gun hangi belirtileri yasadiniz? Diger gunlerden farkli olarak vucudunuzda ne gibi degisiklikler oldu?
Bn de norml dogurableyim bebek iri olmasn diye muzu birakmstimben de hem korkuyorum hem diger zmaanları da etkiler diye endişeleniyorum sonraki gebelik sonraki dogumlar
ben normalde cok korkak birisiyim hala kan verirken cok geriliyorum ama normal dogum için tam bi cahil cesaretim var :)
balık hapını filan bıraktım bı kac gun once bebek daha fazla beslenmesin diye :)
cok yemek de yemiyorum ama benim kız buluyor beslenecek bişiler
insallah isteyen herkese Rabbim normal dogum nasip etsin
Bizde yavaş yavaş başladık temizliğe azar azar yapılıyor işte kurabiye Yapıcam daha kalıpları şeker hamurlarını aldım bakalım ama hala isim tam net değiltemzlk işi bitnce insan cok rahatlyo gerçekten sanki hiç kirlenmicekmiş gibi :)
Benimde bugün aşağıya doğru baskı daha çok ve arada acı oluyor nedenseİyi akşamlar anneler ve anne adaylarıiki gündür karnım daha büyüdü sanki kizimda iki gündür çok daha hareketli doğum mu yaklaştı acaba diye geliyor aklıma. Hiç böyle hisseden var mı aranızda
Doğal akışına bırakmak lazım ne çok ne az biraz büyüyünce Kızımla yürüyüş yaparız bahar havasında....bende diyet düşünmyrm ama süt yapsn diyede abartmayacam.. komposta içirrler bana şekersz içecem.. süt yoğurt da süt yaparmş onları yerim bi de bol bol yeşillk.. bir de bol bol su içmek gerekyr..
bakalım ne kadar süre sonra kilolar gidecek.. ya da gidecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?