• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar anneler ve anne adayları :KK54: iki gündür karnım daha büyüdü sanki kizimda iki gündür çok daha hareketli doğum mu yaklaştı acaba diye geliyor aklıma. Hiç böyle hisseden var mı aranızda

Bende anlamadım 1 saati geçmiştir, göbek etrafıma vurup duruyo, sürekli şişiriyor oraları, normaldede hep yapıyor ama bu sefer geçmek bilmedi, ben de korkuyorum:KK17:

bende maalesef rahat bi yapıda değilim.. takıntılıyım işte :KK43:
dün abimn eşiyle konştkta benm huyumu iyi bilir. kv kalır biraz sonra ben gelrm kalmaya dedi hem beni kovman daha kolay olur dedi bakalım öyle anlaştk şimdilik :)
o kdar özgür yaşamaya alışmşzki demekki kabullenemyrz kalabalığı.. şimdi son günlerm diye eşim yanımda birisinin kalmasını istyr korkuyr ben kimsenn peşinde iş güç yapamam dedim böyle iyiyim dedim bi de kalana hizmet derdim olur yatıp yuvarlanamam dedim..
Bende senin gibiyim canım şu işi yapda diyemem sinir ola ola kendim yaparim yapmasam içim rahat etmez. Belli bir duzenimiz varya bozulunca kabul edemiyoruz malesef

hep derlerdi son haftalarda hızlı kilo artışı olur diye resmen haftada 1 kilo alyrm nasıl oluyr anlamyrm.. bağrsak sorunu bende de olmaya başladı.. puffffff şu kilolardan kurtlrz inşşş
Her tartıya çıkışımda +1 kilo görünce bıraktım artık bende..son aya kadar o kadar az almıştım ki...hayatımda ilk defa 7li kiloları gördüm diyodum artık 8 lileri görmeye başladımmmm,şaka gibiiiiii :confused::confused:

kiminin az gitmiş kiminin çok bakalım biz ne durumda olcaz.. benm kuzenin eşi 18 kilo almştı çok şişmişti sezeryan oldu 1 ayda resmen eski fit haline döndü şok olduk ve hiç diyet yapmadı.. bizde öyle oluruz inşşşşş....
68 le doguma gittm 15 kilo almstm toplm 2 hafta oldu dogali 57 kiloyum 11 kilo gitms

Selam kızlar bız geldık dun sabah kızımı aldım kucagıma, cok guzel bır dogum oldu spınal sezeryan oldum gule oynaya.
Şimdı de evdeyız kızım yanımda uyuyor
Dogum yapan anneler kacar dak emzırıyorsunuz, benımkı her memede 9 10 dak kalıyor ondada sureklı emmıyor dınlene dınlene sonra uyumak ıstıyor

Selam kızlar bız geldık dun sabah kızımı aldım kucagıma, cok guzel bır dogum oldu spınal sezeryan oldum gule oynaya.
Dogum yapan anneler kacar dak emzırıyorsunuz, benımkı her memede 9 10 dak kalıyor ondada sureklı emmıyor dınlene dınlene sonra uyumak ıstıyor
gozun aydin cnm darisi biz dogurmayanlara insallah :)

Gözünüzaydın, Allah analı-babalı sağlıklı günlerde büyütmeyi nasip etsin:KK46::nazar: :KK51:

kizlar bugun dolaba atmak icin kurabiye yaptim bide tuzlu kurabiye dusunuyorum dogumdan sonra gormeye gelenler icin baska bisey yapmayi dusunmuyorum 40 mevlitimde yaparim sarmayi falan sizce boyle mi yapsam

kizlar bugun dolaba atmak icin kurabiye yaptim bide tuzlu kurabiye dusunuyorum dogumdan sonra gormeye gelenler icin baska bisey yapmayi dusunmuyorum 40 mevlitimde yaparim sarmayi falan sizce boyle mi yapsam

Canim ben tuzlu kurabiye yaptim borek sardim ve pogaca yapip attim, tatli kurabiyede yapacam ama sarma isine girmiycem zaten annem gelecek o halleder biseyler :KK49:

Back