• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam napıyosunuz
Öldü mü kaldı mı bu Çekirge hayret sesi çıkmıyo diye merak etmediniz mi :KK53:

Banlamışlar beni
Aylar sonra bir derdim var bölümüne girdim iki yorum attım hop banlandım

Bi üye, 'Aplamla küsüm aplam evlenecek ablam bana şunu yapmıştı bunu yapmıştı şimdi düğününe gitsem mi' diye konu açmıştı

Bende didim 'Aplayla kardeş et ve tırnak gibidir git tabi düğüne, şimdiye kadar küstüğün hata' ban yedim :KK53:

Beşiği Kraft calipso aldık.. Burdaniki üç arkadaşta bunu tercih etti ..
Arabayı da halamız Aldı gönderdi .. Massimo Rico markası
Benim bebek arabam ve araba koltuğu takım olarak baby mec aldım tüm aksesuarları var ve cok uygun , ilk olarak yanımda yatsın diye sepet aldım cok kullanışlı olda tekerlekli

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    117,6 KB · Görüntüleme: 87
  • image.jpg
    image.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 83
Canım benim gorumcem geldi.Gecmiste cok iyi deneyimlerimiz yok.Daginiktir çünkü ben arkasını toplarim vede sinir olurum.simdi 25 yaşında gerçi. Ben oğlumu okula getirip götürse yeter diyorum ama malesef elimde değil. Biraz düzen meraklisiyim yani mutfak topluyor sa biri tamamen toplamali kalan yemekler daha küçük kaplara alinip dolaba koyulmali ocak silinmeli masanin ustunde fazlalik bisey kalmamalı gibi.Ev dağınık olunca resmen psikolojim bozuluyor içimi afakanlar basiyor.simdi oda kendine kılık kıyafet bişeyler aliyo zaten baya esya getirmiş onlari koycak yer ayarladim iyi kötü de yenileri geldikce yer kalmiyo bende doğum öncesi derli toplu olsun istiyorum birde k.valide gelicek onun eşyaları of.Sagolsun gorumcem yemek falan yapıyorda işte dağınık ben arkasından birdaha topluyorum.dogumdan sonra dagada stresli olucam biliyorum birde yapamicam is birsure Allahım inşallah kimseyi kirmam ya.Keske daha rahat bir kişiliğim olsaydı.
Canım o da sana yardıma mı geliomuş alışverişe mi.. :KK20:

bende yorum yapmayım artık o zaman insanlara öyle bişi varmış demekki o konuyu okumuştum apla apla içim şişti :)

Selam napıyosunuz

Banlamışlar beni

Bi üye, 'Aplamla küsüm aplam evlenecek ablam bana şunu yapmıştı bunu yapmıştı şimdi düğününe gitsem mi' diye konu açmıştı

Bende didim 'Aplayla kardeş et ve tırnak gibidir git tabi düğüne, şimdiye kadar küstüğün hata' ban yedim :KK53:

Ilahi cekirge alemsin :KK45:
Bizde burda gun doldurmaya calisiyoruz sizin bebisler nerdeyse kirklandi biz hala bekliyoruz. Zaten yazan cok kimsede kalmadi. Ikra hanim nasil sen nasilsin alisabildinizmi birbirinize

Aynen, benim de ilk çatı muayenesi çok rahattı, hiç bişi hissetmedim. Ama 2.si çok sert geldi, öyle karnımın üstüne bastırmadı ama sanki elini soktu tamamen ve içerde gezdirdi, ilkinden daha uzun tuttu ve acı hissettim biraz. Sonrasında kanama da oldu, normal ve artabilir dedi dr, ara ara kahverengi sümüksü akıntı devam etti 2-3 gün.
Benm 2sinde de gelmedi bişi. kimse ztn o bastırmatı söylemiyor bi tek bana mı yapılıgr acaba.. rahim ağzına bakıo bastırıp yumuşamış mı açılmış mı die

Ilahi cekirge alemsin :KK45:
Bizde burda gun doldurmaya calisiyoruz sizin bebisler nerdeyse kirklandi biz hala bekliyoruz. Zaten yazan cok kimsede kalmadi. Ikra hanim nasil sen nasilsin alisabildinizmi birbirinize

Ne zaman BDV bölümüne girsem banlanıyorum burası serbest alan demek burda banlamıyolar beni :KK53:
Sağ ol iyiyiz şükür halimize ama ben hergün pansuman yapıyorum hala geçmedi tam çünkü yarın kontrole gideceğiz ikimizde bakalım ne diyecekler

Size de Allah kolay doğumlar nasip etsin
Bende mevlüt için elbise baktım netten, uzun elbisem yok ta

bendede tam tersi evde tek kalmaya alışık değilim eşim işe gidiyo butun gün evdeyim cok bunaldım
ben de 5haftadır aynı durumdayım ama ne bileyim hamilelik öncesi böyle değildim bi garip oldu. Biri bişi yaparken arkasından düZeltesm gelio. Bulaşık mak İçindeki kirlileri bile dÜzeltiyrm :)

hayır canım bebişim erkek bu senede ankaraya kar bol bol yağınca ona bu ismi taktım :D Zaten erkek üyeler akıllı oluyo nicklerini düşünüp koyuyolar :D

Ne zaman BDV bölümüne girsem banlanıyorum burası serbest alan demek burda banlamıyolar beni :KK53:
Sağ ol iyiyiz şükür halimize ama ben hergün pansuman yapıyorum hala geçmedi tam çünkü yarın kontrole gideceğiz ikimizde bakalım ne diyecekler

Size de Allah kolay doğumlar nasip etsin
Bende mevlüt için elbise baktım netten, uzun elbisem yok ta

Amin canim, sende guzel haberler alirsin insallah.
Masallah mevlut zamanida gelmis ikra hanim suslenip puslenecek ee tabi annesinede ciciler lazim, hadi bakalim bizimlede paylas mevlut ayrintilarini

çatlaklarıma alıştım ilkten çok kötü hissedyrdm kendimi ama eşim beni rahatlattı ondan başkasıda görmüyr zaten.. kendimi beğenmemk değilde o kadar çok kilo aldmki kara kara düşünyrm nasıl bu kiloları verecemde eski halime döncem diye..
small giyerdm çok zayftm ama doğmdan sonra large olcam sanrm :KK43: kıyafetlermn çoğu olmayack diye korkuyrm :KK43:
Aynen yaa nası gitcek bu kilolar 17yi buldm bnde.. evlemitken 54tüm 62yle hamile kaldım bide. O kilolar belki hamileyimdir aman şunu yiyim aman yat uzan off en azından 57-58e dönsem bile iyi. Son haftalarda çok az yememe rağmen kilo alıp duruyorum bağırsak sorunum var. Zatn o sorun hep vardı artınva kilo da olarak bana dönüodu.. oof

Selam napıyosunuz

Banlamışlar beni

ilahi çekrge yaa :D fırsat buldn da oraya da mı yetiştin maşallah sana.. :D
bende uzun zamndr sadece facete takılıyrdum aklıma geldn yazcaktm napyrsn diye sesin solğn çıkmaynca neyseki sen yazdın ;)
biz hala doğuracaz sen mevlüt hazrlıklarına mı başladın maşallah sana.. ;)
elbise için bazı siteler var oralarada bakablrsn gerçi onlar tarznda mı olur bilmyrm ama istersen yazarm mailden..

ben de 5haftadır aynı durumdayım ama ne bileyim hamilelik öncesi böyle değildim bi garip oldu. Biri bişi yaparken arkasından düZeltesm gelio. Bulaşık mak İçindeki kirlileri bile dÜzeltiyrm :)
bende yanlizim tüm gün evde esim iste disari da cikamiyorum artik eskisi gibi son gunler malum onu bekliyorum gelse deciksak biraz diye sagolsun yemek islerine o bakiyor son haftalar diyorum ya rahata alistim bakalim bebek dogdumu ne yapicaz :)) annem gelecek ins ilk haftalar toparliyana kadar rahat olurum

Aynen yaa nası gitcek bu kilolar 17yi buldm bnde.. evlemitken 54tüm 62yle hamile kaldım bide. O kilolar belki hamileyimdir aman şunu yiyim aman yat uzan off en azından 57-58e dönsem bile iyi. Son haftalarda çok az yememe rağmen kilo alıp duruyorum bağırsak sorunum var. Zatn o sorun hep vardı artınva kilo da olarak bana dönüodu.. oof
hep derlerdi son haftalarda hızlı kilo artışı olur diye resmen haftada 1 kilo alyrm nasıl oluyr anlamyrm.. bağrsak sorunu bende de olmaya başladı.. puffffff şu kilolardan kurtlrz inşşş

Kızlar erken sezeryandan sonra süt kaç günde gelir acaba ya kızımı emziremem diye çok korkuyorum hastalıkların tek ilacı anne sütü gelmezse napıcam :KK12::KK43::110::KK34:

ben de hem korkuyorum hem diger zmaanları da etkiler diye endişeleniyorum sonraki gebelik sonraki dogumlar
ben normalde cok korkak birisiyim hala kan verirken cok geriliyorum ama normal dogum için tam bi cahil cesaretim var :)
balık hapını filan bıraktım bı kac gun once bebek daha fazla beslenmesin diye :)
cok yemek de yemiyorum ama benim kız buluyor beslenecek bişiler
insallah isteyen herkese Rabbim normal dogum nasip etsin

benimde vitaminler kesileli çok oldu,doktor bebeğin çok kilo almasını istemiyor,normal doğum kolay olsun diye. bende iğneden vs. çok korkarım ama normal doğumu yaptım daha önce,yine yapacağım inş. sadece epidural almak istiyorum yine, inşallah herşey yolunda gider.

36+3 te 3200,dedi dr um 51,cm ama bana hic iri bebek fln demiyor ,cok.iyi gelisim fln diyor :)

sezeryan yapacaksan belki ondandır...

Back