• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gelmiş geçmiş olsun bebeğinizi kucağınıza almışsinız ya ne güzel : ))) darısı başimiza olsun...
Peki saçlı mı dogdu gerçekten bebek??? Öyle derler ya...
çok aşırı değil ama kel bebeklerden de değil tam kıvamında

Kizlar size bisey sorucam benim gibi kendini kotu hisseden varmi? Kotu derken aynadaki halimden bahsediyorum, sanki bir baskasina bakiyorum yuzum elim ayagim sisti, yuruyusum degisti kendimi cok cirkin hissediyorum. Rabbime sukurler olsun guzel bir donem yasiyoruz yavrumuz gelecek nasip olursa ama iste sacma dusuncelerde alip goturuyo beni :KK42: olur olmadik agliyorum esime sacma tripler atiyorum :KK43:
doğum icin neler yapiyorsunz kizlar?
oglum dogmamakta israrci 10gun içinde dogmazsa sezeryan yolu gozukuyor...

Kizlar size bisey sorucam benim gibi kendini kotu hisseden varmi? Kotu derken aynadaki halimden bahsediyorum, sanki bir baskasina bakiyorum yuzum elim ayagim sisti, yuruyusum degisti kendimi cok cirkin hissediyorum. Rabbime sukurler olsun guzel bir donem yasiyoruz yavrumuz gelecek nasip olursa ama iste sacma dusuncelerde alip goturuyo beni :KK42: olur olmadik agliyorum esime sacma tripler atiyorum :KK43:
doğum icin neler yapiyorsunz kizlar?
oglum dogmamakta israrci 10gun içinde dogmazsa sezeryan yolu gozukuyor...

bende 36+4 te gittim doktora, 51 cm ve 3150 gram kilosu..banada iri bebek olacak dedi doktor ve senin gibi normal istiyorum, doktorumda öyle, inşallah sezeryan olmam ya çok korkuyorum sezeryanden...
36+3 te 3200,dedi dr um 51,cm ama bana hic iri bebek fln demiyor ,cok.iyi gelisim fln diyor :)

Slm kızlar
forumu çok takip edemiyorum artık. Malum bebeğimiz doğdu. 9 günlük oldu bile. Sezeryan olan arkadaslara bir sorum var. Kanama durumunuz nasıl. Bende alttan çok az kan geliyor. Oda ara ara. Her zaman diil yani. Bu normal mi. Çevremdekiler alttan kanama az olursa göbek kalır diyorlar. Ondan merak ettim
bende de ilk gün yoğun kanama oldu sonraki günler genelde daha az raglinin 3. 4.günü gibi

Kilodan bahseden Kızlar ben 70 kg ile girdim doğuma.su an 60-61 arasiyim..17 günlük olduk bugün.
Super , eger bende oyle olursam inss:)
10 kg gitmis ya
Ben toplamda 13.5 kg aldim
10 kg gitse hemde 17,gune vuhu derimmm
Pazaresi dogum yapacsgim sezeryan
Senin de sezeryanmiydi?

Arkadaşlar hepinize hayırlı sorunsuz Doğumlar nasip olur inşallah:) bebek alışverişlerinizde nelere dikkat ettiniz. Hem kaliteli hem de uygun fiyata park yatak ve bebek arabası alanlar hangi markaları önerirsiniz bebeğime alışveriş yapıcam yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Beşiği Kraft calipso aldık.. Burdaniki üç arkadaşta bunu tercih etti ..
Arabayı da halamız Aldı gönderdi .. Massimo Rico markası

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    161,6 KB · Görüntüleme: 84
  • image.jpg
    image.jpg
    145,1 KB · Görüntüleme: 90
  • image.jpg
    image.jpg
    153,5 KB · Görüntüleme: 84
sende şeker varmıydı bide benm içimde hiç 4kg varmş gibi gelmiyo senin karnın büyükmüydü
gebelik şekerim biraz yüksekti ama diyetle normal çıkıyordu hep.hatta dr. kontrol etmeyi bıraktırmıştı.
bana da hiç öyle gelmiyordu sadece son 1 hafta göbeğim çok büyük geliyordu.ama bu kiloda doğacagını hiç düşünmedim en fazla 3700-3800 olur diyordum

bizde bugün 11 günlük olduk 83 le girdim doğuma busabah 72 çıktım zaten 70 le hamile kalmıştım.ama vücudumun toparlanması ve sıkılaşması lazım tabiki.
benimde hedefim daha fazla kilo vermek zaten kilolu hamile kalmıştım.

tiroid flanmı vardıki. yada şeker
yok cnm çok şükür bi rahatszlğm yokta..
hamilelek öncesi hiç düzgn beslenmezdm kahvaltım yoktu bi de sigara içerdm..
hamilelkte kahvaltılarmı düzgün yapmaya ve hep besleyici şeyler yemeye başladım birazda yedikçe iştahm arttı böylece kilolarda arttı maalesef.. bakaym doğum sonrasında nasıl olcam inş iştahm gider.. :(

Yalniz degilsin arkadasim bende 19 aldim hatta 20 bile olabilir insallah dogumda soyle 7 8 kilo gider de biraz kendimize geliriz
kiminin az gitmiş kiminin çok bakalım biz ne durumda olcaz.. benm kuzenin eşi 18 kilo almştı çok şişmişti sezeryan oldu 1 ayda resmen eski fit haline döndü şok olduk ve hiç diyet yapmadı.. bizde öyle oluruz inşşşşş....

Olsun çoğu ödem bence bu kiloların bende son ayımda deli kilo aldım,bir anda çatlamaya başladım..:confused:
evet bende şişlikte var.. çatlaklar bende de artmaya başladı daha da şişmeden ve çatlakalrm çoğalmadan doğursam diyorummm...

Back