• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar karnim tas gibi bebegim oynadikca bacaklarima dogru agri giriyor alt tarafim cok agriyor yürümekte bile cok zorlaniyorum

bizde bugün 11 günlük olduk 83 le girdim doğuma busabah 72 çıktım zaten 70 le hamile kalmıştım.ama vücudumun toparlanması ve sıkılaşması lazım tabiki.
benimde hedefim daha fazla kilo vermek zaten kilolu hamile kalmıştım.

Çok iyi vermişsin, marım istediğin kiloya ulaşırsın:KK51:

Selam napıyosunuz
Öldü mü kaldı mı bu Çekirge hayret sesi çıkmıyo diye merak etmediniz mi :KK53:

Banlamışlar beni
Aylar sonra bir derdim var bölümüne girdim iki yorum attım hop banlandım

Bi üye, 'Aplamla küsüm aplam evlenecek ablam bana şunu yapmıştı bunu yapmıştı şimdi düğününe gitsem mi' diye konu açmıştı

Bende didim 'Aplayla kardeş et ve tırnak gibidir git tabi düğüne, şimdiye kadar küstüğün hata' ban yedim :KK53:

Walla aklıma geldin dün, demek ki anne olunca girilmiyor diye düşündüm :KK9:

Kızlar erken sezeryandan sonra süt kaç günde gelir acaba ya kızımı emziremem diye çok korkuyorum hastalıkların tek ilacı anne sütü gelmezse napıcam :KK12::KK43::110::KK34:
Kişiden kişiye değişir muhakkak ama bebeğinle buluştuğun andan itibaren emzirmeye başla, kendin için çay al

Merhaba heyecanlı anneler. Heyecanlı olmakta çok haklısınız çünkü müthiş güzel duygu evet gece kalkması uykunun bölünmesi zor oluyor ama sanırım onada alışıyorum. İnanın zaman yetmiyor bana ne yapıyorsun derseniz oğlumun altını temizle emzir uyut ve bunların tekrarı neredeyse ama sanki aralıksızmış gibi :)

Bende doğuma 59 ile girdim şuan 54 kiloyum 5. Günümüz inşallah gidecek aldıklarım

Amin canim, sende guzel haberler alirsin insallah.
Masallah mevlut zamanida gelmis ikra hanim suslenip puslenecek ee tabi annesinede ciciler lazim, hadi bakalim bizimlede paylas mevlut ayrintilarini

Tamam paylaşırım inşallah, amin sağ ol
Şimdilik şunu diyim her sorana mevlüte bekleriz diyin dedim annemle eşime, aman ayrı ayrı uğraşamam madem mevlüt yapıcam toptan gelsinler bana ne :KK53:

ilahi çekrge yaa :KK70: fırsat buldn da oraya da mı yetiştin maşallah sana.. :KK70:
bende uzun zamndr sadece facete takılıyrdum aklıma geldn yazcaktm napyrsn diye sesin solğn çıkmaynca neyseki sen yazdın :KK66:
biz hala doğuracaz sen mevlüt hazrlıklarına mı başladın maşallah sana.. :KK66:
elbise için bazı siteler var oralarada bakablrsn gerçi onlar tarznda mı olur bilmyrm ama istersen yazarm mailden..
Aslında tövbekar olmuştum orayı okuyup sinir oluyodum diye
Hep buraya geliyodum
En son geçen geldim kimse yoktu burda, sonra listemdeki arkadaş aktivitelerinden başlığı gördüm aplam da aplam yazan bi başlığa yorum yapmışlar tutamadım kendimi bende yaptım günümü gördüm muhaha :KK53:
Bi tane buldum, siyah sade önden düğmeli bişey. Emzirme için düğmeli olması şart. Bende uzun elbise vardı sıfır kol belki kollar için bolero tarzı bişey uydururdum ama düğmesiz. Millet girip çıkarken hobaaa komple elbiseyi kaldıramam emzirirken :KK53: diye aldım sade düğmeli bişey , kargo gelince paylaşırım

Walla aklıma geldin dün, demek ki anne olunca girilmiyor diye düşündüm :KK9:

Ay ben anne de oldum yine gagam durmuyo bdv ye bile girdim :KK53: aman lohusayken bi yere çıkılmıyo bari nette geziniyim dedim

Merhaba iyi aksamlar kizlar. Randevumuz vardi bugun 38+2 yiz kizcem 3900 gr olmus nst ciktisi icin doktor , kitaptaki normal sorunsuz nst nin resmi olabilir dedi. Yani ne sanci ne bisi. Pazartesiye gun verdi 9mart sabahi ben de sezaryen ile kizima kavusacagim Allah nasip ederse. Arada kalmistim son zamanlarda bugun son kararimi verdim. İnsallah sag salim hepimiz meleklerimize kavusuruz.

Eşimle davetiye listesi gibi bi liste yaptık :KK53:
Mevlüt ortalama 60 kişi gibi görünüyor
O yüzden magnetlere ek yapacağım
Etiket uydurdum ama renkli yazıcı olmadığından siyah beyaz bastım
Onları da ekleyeceğim
Henüz küçük baş kaça sormadık, çok değilse birden akika kurbanını kesip onu dağıtmayı düşünüyoruz tavuk yerine mevlütte
Akika ne diyenler olabilir bende yeni yeni öğrendim çünkü, bebek doğunca durumun varsa kesmek iyiymiş yani bi kurban çeşidi
Ondan sonracıma kızıma zaten toplu alışverişte almıştım krem bi elbise ve ayakkabı, saç bandı bulamamıştım beyaz vardı bulursa ablam krem alıcak
Mevlütte bebeği karpuz gibi elden ele atmaca oluyomuş ya ben ve yeğenim başında duracaz beşiğin, vermicez kızımı :KK53:
Annem ve ablamlar da sarma sarıcakmış, mevlüt için
Başka süs püs yapmadım gerek yoktur herhalde, magnet yeter

Ne zaman BDV bölümüne girsem banlanıyorum burası serbest alan demek burda banlamıyolar beni :KK53:
Sağ ol iyiyiz şükür halimize ama ben hergün pansuman yapıyorum hala geçmedi tam çünkü yarın kontrole gideceğiz ikimizde bakalım ne diyecekler

Size de Allah kolay doğumlar nasip etsin
Bende mevlüt için elbise baktım netten, uzun elbisem yok ta
Estetik dikiş değil mi çek
Maşallah mevlit hazırlıkları başlamış.
Ben lohusa bunalimindayim galiba.hic gece olsun istemiyorum.
Bir de bir sıcak basıyor bir üşüme geliyor hormonlardan sanırım.

Estetik dikiş değil mi çek
Maşallah mevlit hazırlıkları başlamış.
Ben lohusa bunalimindayim galiba.hic gece olsun istemiyorum.
Bir de bir sıcak basıyor bir üşüme geliyor hormonlardan sanırım.
O üşüme geçen gece bana bir vurdu nasıl sıtma tuttu dişlerim kırılacaktı neredeyse yatağın içine zor attım kendimi öok fenaydı

İyi akşamlar anneler ve anne adayları :KK54: iki gündür karnım daha büyüdü sanki kizimda iki gündür çok daha hareketli doğum mu yaklaştı acaba diye geliyor aklıma. Hiç böyle hisseden var mı aranızda

ben de hem korkuyorum hem diger zmaanları da etkiler diye endişeleniyorum sonraki gebelik sonraki dogumlar
ben normalde cok korkak birisiyim hala kan verirken cok geriliyorum ama normal dogum için tam bi cahil cesaretim var :)
balık hapını filan bıraktım bı kac gun once bebek daha fazla beslenmesin diye :)
cok yemek de yemiyorum ama benim kız buluyor beslenecek bişiler
insallah isteyen herkese Rabbim normal dogum nasip etsin
Bn de norml dogurableyim bebek iri olmasn diye muzu birakmstim ;) kardesm uvey anne gbisn demsti hatta :)

temzlk işi bitnce insan cok rahatlyo gerçekten sanki hiç kirlenmicekmiş gibi :)
Bizde yavaş yavaş başladık temizliğe azar azar yapılıyor işte kurabiye Yapıcam daha kalıpları şeker hamurlarını aldım bakalım ama hala isim tam net değil :(

İyi akşamlar anneler ve anne adayları :KK54: iki gündür karnım daha büyüdü sanki kizimda iki gündür çok daha hareketli doğum mu yaklaştı acaba diye geliyor aklıma. Hiç böyle hisseden var mı aranızda
Benimde bugün aşağıya doğru baskı daha çok ve arada acı oluyor nedense

bende diyet düşünmyrm ama süt yapsn diyede abartmayacam.. komposta içirrler bana şekersz içecem.. süt yoğurt da süt yaparmş onları yerim bi de bol bol yeşillk.. bir de bol bol su içmek gerekyr..
bakalım ne kadar süre sonra kilolar gidecek.. ya da gidecek mi o_Oo_O
Doğal akışına bırakmak lazım ne çok ne az biraz büyüyünce Kızımla yürüyüş yaparız bahar havasında....

Back