• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar bız geldık dun sabah kızımı aldım kucagıma, cok guzel bır dogum oldu spınal sezeryan oldum gule oynaya.
Şimdı de evdeyız kızım yanımda uyuyor
Dogum yapan anneler kacar dak emzırıyorsunuz, benımkı her memede 9 10 dak kalıyor ondada sureklı emmıyor dınlene dınlene sonra uyumak ıstıyor
Çabuk çıkmışsın hastaneden spinal nasıl banada dokyorum spinal önerdi memnun musun.anlatırmısın nasıl geçt bebişin nasıl

kizlar bugun dolaba atmak icin kurabiye yaptim bide tuzlu kurabiye dusunuyorum dogumdan sonra gormeye gelenler icin baska bisey yapmayi dusunmuyorum 40 mevlitimde yaparim sarmayi falan sizce boyle mi yapsam
Ben gelenlere lahusa şerbeti ve gül lokumu verıcem.zaten 40dan sonra gelen olursa pasta vs yaparım . Havalar ıyıce ısınınca mevlit okutcam. Ozamanda iyi hazırlanırım.yani 40 içinde gelenlere şerbet lokum olcak :) lahusaya ziyaretin kısası makbuldür :)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar pazartesi günü oglumu kucağıma aldım. Cok sukur. Fakat dun oglum sarilik oldu :KK43: herkes çok basit sey takma kafana herkesin oluyor diyo ama ben çok üzüldüm. Dün 10 olan seviye bugün 12 olmuş üstelik. Yarin tekrar baktiricaz lütfen dua edin bize dua istiyorum sizden. Nolur arkadaşlar :KK43:

Gözünüzaydın, inşallah miniğin bir an önce sağlığına kavuşur:nazar::KK46:

Dogum yapan arkadaslar firsat buldukca "2015 mart annelrinin dogum hikayeleri" topigine dogum hikayelerini yazsalar keske

large.jpg

Bunlardan yaptırıyorum siparişlerini verdim pastaneye cumartesi çıkmış olucak sabah giderken alıp gidicez gelenlere dağıtmak için kızım gibi minnie minnie :oops:
Elimde bu tarz fikirler çok var baby shower için şeyler özellikle karar veremediğiniz şeyler varsa paylaşabilirim sizinlede :KK68:

Selam kızlar bız geldık dun sabah kızımı aldım kucagıma, cok guzel bır dogum oldu spınal sezeryan oldum gule oynaya.
Şimdı de evdeyız kızım yanımda uyuyor
Dogum yapan anneler kacar dak emzırıyorsunuz, benımkı her memede 9 10 dak kalıyor ondada sureklı emmıyor dınlene dınlene sonra uyumak ıstıyor
Canım benim ilk günlerde sütüm de olmamıştı 3 gün sonra gelmeye başladı o arada mama vermedi kuzum sarilik oldu zaten çabuk yoruluyorlar çok az emiyor lar dikkat et kuzunà gerekirse biraz mama da ver aç kalmasin

Merhaba kızlar pazartesi günü oglumu kucağıma aldım. Cok sukur. Fakat dun oglum sarilik oldu :KK43: herkes çok basit sey takma kafana herkesin oluyor diyo ama ben çok üzüldüm. Dün 10 olan seviye bugün 12 olmuş üstelik. Yarin tekrar baktiricaz lütfen dua edin bize dua istiyorum sizden. Nolur arkadaşlar :KK43:
Canım benim kızımın daha yüksekti 2 gün fototerapi aldı inşallah seninkin de gerek kalmaz ama açlıktan oluyormuş ben şimdi her meme den sonra mama takviyesi yapıyorum.

Ben gelenlere lahusa şerbeti ve gül lokumu verıcem.zaten 40dan sonra gelen olursa pasta vs yaparım . Havalar ıyıce ısınınca mevlit okutcam. Ozamanda iyi hazırlanırım.yani 40 içinde gelenlere şerbet lokum olcak :) lahusaya ziyaretin kısası makbuldür :)
evet daha iyi olur annemle kv dem gelicek lohusa serbetini soylerim bizde adet degildir ama ben istiyorum oda olmasa dedigin gibi kisa ziyaret oldugu icin cay ve kurabiye yeter 40 mevlitinde iyi hazirlarim

Doğuma ne giyip gitmeliyim sizce eşofman garez mi kaçar napsam şimdi de buna taktım :KK43:

ne giyersen giy hemen cikariyosun zaten:)onemli olan cikista ne giyecegin.ben hamile pantalonumu geceligimin altina giyinip ciktim:)kar olmasa disarda terliklerimle gelirdim eve.birde hastanede 2 gun kaldim 3 gecelik degistirdim.ayrica su kullan at ic camasirlari superdi.cok isime yaradi.sezeryan olacak arkadaslar sut hemen gelmezse kreminizi goturmeyi unutmayin yara olabiliyor.ben dogumdan once kullaniyordum ama yinede sut hemen gelmeyince yara oldu.kahve almayi unutmayin yaniniza ve 1.5 litrelik su siseniz yaninizda olsun.ilaci ne kadar cabuk atarsaniz bunyenizden o kadar iyi.bide ben normalde cok terlemezdim.ama dogumdan sonra dustan ciktigim anda bile terliyorum.hirmonlarla ilgili sanirim.bu arada ben sezeryani ozel hastanede yaptim.hasta bakicilar cok yardimci oluyorlar ve hasta bezi fln getirip odada birakmislardi yanima almama gerek yokmus.ayrica 2. gun dus aldirdi bir hastabakici.cok iyi geldi hafifliyor insan

ne giyersen giy hemen cikariyosun zaten:)onemli olan cikista ne giyecegin.ben hamile pantalonumu geceligimin altina giyinip ciktim:)kar olmasa disarda terliklerimle gelirdim eve.birde hastanede 2 gun kaldim 3 gecelik degistirdim.ayrica su kullan at ic camasirlari superdi.cok isime yaradi.sezeryan olacak arkadaslar sut hemen gelmezse kreminizi goturmeyi unutmayin yara olabiliyor.ben dogumdan once kullaniyordum ama yinede sut hemen gelmeyince yara oldu.kahve almayi unutmayin yaniniza ve 1.5 litrelik su siseniz yaninizda olsun.ilaci ne kadar cabuk atarsaniz bunyenizden o kadar iyi.bide ben normalde cok terlemezdim.ama dogumdan sonra dustan ciktigim anda bile terliyorum.hirmonlarla ilgili sanirim.bu arada ben sezeryani ozel hastanede yaptim.hasta bakicilar cok yardimci oluyorlar ve hasta bezi fln getirip odada birakmislardi yanima almama gerek yokmus.ayrica 2. gun dus aldirdi bir hastabakici.cok iyi geldi hafifliyor insan
Sağol canım bilgilerin için eşofmanla gideyim o zaman hem rahat olur zaten çıkcak sonuçta bana da umarım 2. gün duş aldırırlar pisliğe tahammül edemiyorum ben :KK43:

Back