2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızım da bugün çok hareketli bide Karnım sanki bugün biraz daha büyüdü eşimde öyle dedi acaba pozisyonuyla mi alakalı ki

Kizlar 17 martta sezeryanim var...
Zaman gecirmek icin
1-kuran okuyorum ins hatmimi yetistiririm.11 cüz kaldi.
2-arkadaslarimla gezmeye gidiyorum.
3-tv izliyorum.
4- kizimla ugrasiyorum.
Cuma gunu annem yola cikacak.ins cumartesi yanimda olur.Sonrada onunla ugrasirim :)
Tek cocuklu son 13 gunum :)

Nasıl muayene esnasında mı masaj yapıyor. O nasıl oluyor

Öyle dedi valla :) Sanırım neden bu defa sert olduğunu açıklamak için, çünkü sonrasında hafif kan da vardı elinde. Sonraki günler de ara ara kahverengi sümüksü akıntı devam etti bi süre. Aslında bu muayeneyi doğum öncesinde yapsa sadece, 2 parmağıyla açıklığa baksa, yetmez mi..

Kızlar ya bebek sekeri kapı süsü filan hallettiniz mi bunları ben doğum iznine anca ayrılcam hiç biri hazır değil. Netten siparis verebileceğim bi site önerir misiniz

Merhaba, hosgeldin!
Bildigin kucuk daha bebegin. Ciger gelistirici igne yerine neden bi kac hafta daha karninda gelismesini beklemiyorsun bir saglik problemin mi var?
Canm bebeğim daha fazla gelişmiyor doktor kordonun ince olmasından kaynaklandığını düşünüyor ve suyum azalmaya başlamış

Selam kizlar bugun doktordan geldik nst de biraz sancim cikmis doktor magnezyum kullan dedi ama bizim arkadas da magnezyumu hic kullanma sancini keser dedi bebegin gelisimi iyiymis masallah ama 40haftayi beklemezmis:)

Selam kizlar bugun doktordan geldik nst de biraz sancim cikmis doktor magnezyum kullan dedi ama bizim arkadas da magnezyumu hic kullanma sancini keser dedi bebegin gelisimi iyiymis masallah ama 40haftayi beklemezmis:)

Bence de kullanma, nemin doktorum 37. Haftadan itibaren bıraktırdı magnezyumu. Gerçekten sancıları azaltıyor çünkü, bundan sonra bilmemiz gerekli, sancıları takip etmek lazım artık. Bebeğin gelişini anlayabilmek için..

mrsyoung .!.:
Anladım canım çok sağol, peki çok fazla acı hissediyor musun acaba hiç kalçadan iğne olmadım bilmiyorum şimdi acısını
Benimde bu igneyle ilkti igne olusum sadece igne girerken aciyor sonrasnd yanma fln olmuyor

yaa banada dün 4kg olmş dedi. korktum ama kiloda iyi bişe değilki. sonra detaylıda baktı 3500 dedi bakalım kaç çıkıcak :) benimki kanala bile girmemiş sezeryan olcak haftaya
cnm benim bebiste 3224 gr olmus 36+4 gunlugum heralde doguma kadar bayagi olur :) bebisler tombik olucak galiba ne tatli olurlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…