Benimkinin de gelmeye niyeti yok,hoş ben çıksın istemiyorum karnımdaki hareketleri çok tatlıııııı,hiç ayrılmasın bendeennnngünaydın kızlar nasılsınız. doğurmayan kaç kişi kaldık acaba :)
Nasıl muayene esnasında mı masaj yapıyor. O nasıl oluyor
Kalçadan sanırım yengem yaptırmıştıCiğer geliştirici iğne olan yok mu yaNerden yapılıyor bu iğne cevap alamadım hala kalçadan mı yoksa koldan falan mı acaba
Canm bebeğim daha fazla gelişmiyor doktor kordonun ince olmasından kaynaklandığını düşünüyor ve suyum azalmaya başlamışMerhaba, hosgeldin!
Bildigin kucuk daha bebegin. Ciger gelistirici igne yerine neden bi kac hafta daha karninda gelismesini beklemiyorsun bir saglik problemin mi var?
Sanırım o yüzden evetAslinda burda igne olan arkadaslari okumustum daha once ama bebekleri dogdu icin giremiyorlardir
Sağol canım sende umarımmeraba hosgeldin cnm dogumuna cok az kalmis saglikla alirsin ins bebisini kucagina
Benim doktorumda magnezyum kullanmamı yasaklamıştı aslında aynı nedendenSelam kizlar bugun doktordan geldik nst de biraz sancim cikmis doktor magnezyum kullan dedi ama bizim arkadas da magnezyumu hic kullanma sancini keser dedi bebegin gelisimi iyiymis masallah ama 40haftayi beklemezmis:)
Canm bebeğim daha fazla gelişmiyor doktor kordonun ince olmasından kaynaklandığını düşünüyor ve suyum azalmaya başlamış
Selam kizlar bugun doktordan geldik nst de biraz sancim cikmis doktor magnezyum kullan dedi ama bizim arkadas da magnezyumu hic kullanma sancini keser dedi bebegin gelisimi iyiymis masallah ama 40haftayi beklemezmis:)
Anladım canım çok sağol, peki çok fazla acı hissediyor musun acaba hiç kalçadan iğne olmadım bilmiyorum şimdi acısınıIki sfrr olmak uzere kalcadan yapiyorlar canim igneyi ben yaptirmistim
Benimde bu igneyle ilkti igne olusum sadece igne girerken aciyor sonrasnd yanma fln olmuyormrsyoung .!.:Anladım canım çok sağol, peki çok fazla acı hissediyor musun acaba hiç kalçadan iğne olmadım bilmiyorum şimdi acısını
aynen cnm artik bekleme zamani simdidn cok heyecanliyimAy hayirlisi canim, zaman yaklastikca insan heyecan yapiyo birde burdaki dogum haberleri etkiliyo. Sende kendine dikkat et artik miniklerin keyfine kaldi gelis zamanlari
cnm benim bebiste 3224 gr olmus 36+4 gunlugum heralde doguma kadar bayagi olur :) bebisler tombik olucak galiba ne tatli olurlar :))yaa banada dün 4kg olmş dedi. korktum ama kiloda iyi bişe değilki. sonra detaylıda baktı 3500 dedi bakalım kaç çıkıcak :) benimki kanala bile girmemiş sezeryan olcak haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?