• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah senin kuzuyada, benim cift damarda da centik var ve bu gelisimini etkileyebilir diye korkuyoduk simdiye kadar masallah normal gidiyo birde doktor 3,5 kg i gecer gozumu korkuttu diyince bende sizde beni korkuyoyorsunuz dedim :KK17: insallah seninkide supriz yapip normal gelir, saglikli olsunlarda biz unuturuz o agriyi
ben normal istiyodum zaten ama dün konuşunca ikna etti gibi .bide ben zaten 9 kilo bişe aldım 4 kilosu nası bebek oluyo anlamadım gitti. bana hiç 4 gibi gelmiyo . sağlık olsunda normal sezeryan farketmez artık ben oluruna bıraktım normal diye diretmicem. birde sezeryandan önce suni sancı verip bebeği doğuma hazırlanmasını sağlıcakmış bebek o strese girmeliymiş sancıyı verip sonra sezeryana alıcak Allah hakkımızda hayırlısını versin

Canım hiç bitmeyecek o yanmalar malesef benim 36+0 berli Karnım asagida ve bebeğim kanala girmiş durumda mide yanmaları ise hala ayni durumda yani bebeğin aşağı inmesiyle bi alakası yok gözünü korkutmak gibi olmasın :)
ben beyaz ekmek hamur ve tatlı yiyince midem cok yanıyor.

merhaba arkadaslar saat 9 dan beri hastanedeydim haftaya olacak sezeryan öncesi kontol oldum kan alindi US bakildi ayrintili tekrar bir sürü form doldurdum bittim ama bende. ultrasonda bebegin kafasinda damla seklinde kan gördü dr ama olabilirmis nokta kadardi sorun yok dedi ins dedigi gibidir taktim kafaya biray neden acaba diye...bebegim 3400 olmus bu arada ins saglikla dogarda ferahlarim

36+3 te benim bebek 3050 gr dı. normal doğarsa kaç kg doğar acaba tahmini olan var mı?

36+3 te benim bebek 3050 gr dı. normal doğarsa kaç kg doğar acaba tahmini olan var mı?
valla o hiç belli olmaz bu usg cihazları avrupa standartında ölçüm yapıyomuş bebeğin bacak boyunu ölçüp otomatik hesaplama yapıyomuş. o yüzzden 500gr artı eski değişebilirmiş.

Benim de 36+3 te kontrolüm vardı, 3050gr gözüktü :) Ama doktor hep diyor zaten +- 500gr . Doğuma kadar ne kadar olur ben de bilmiyorum. 11inde, yani 38+1 de bi sonraki kontrolümüz.

Çatı muayenesi yarın yapılacak canım
Daha önce yapıldı mı peki çatı muayenesi? Bana 2 kez yapıldı, normal doğum için uygunsun dedi. İlkinde bişi hissetmemiştim, ama 2.sini sert yaptı, açılmanın kolay olması için bi masaj uyguladım dedi. Sanırım bundan sonra her kontrolde yapacak :110:

valla o hiç belli olmaz bu usg cihazları avrupa standartında ölçüm yapıyomuş bebeğin bacak boyunu ölçüp otomatik hesaplama yapıyomuş. o yüzzden 500gr artı eski değişebilirmiş.
çok kilolu olursa normal doğum zor olur diye korkuyorum :(

38+3 oldum; hala karnim burnumda, hala midem cayir cayir... Teoriye gore on gune doguracagim, ne zaman gecer bu yanma ne zaman iner bu bebek asagi hic anlamadim.
doğumdan bir gün öncesine kadar bile midem yandı kızımda hiç böyle değildi ama bu gebeliğimde çok çektim mide yanmasından doğum oldu yanma bitti

Daha önce yapıldı mı peki çatı muayenesi? Bana 2 kez yapıldı, normal doğum için uygunsun dedi. İlkinde bişi hissetmemiştim, ama 2.sini sert yaptı, açılmanın kolay olması için bi masaj uyguladım dedi. Sanırım bundan sonra her kontrolde yapacak :110:
Yok yapılmadı canım
İlk defa yapılacak yarın bakalım

E="se__vi, post: 39757054, member: 90540"]güzel bir film izledim. dün de izne çıkınca düşünüyorum şimdi evde ne yapsam diye. yemek yapıcam. sonra kitap mı okusam napsam. yalnız olunca, doğum da yaklaştıkça hep bebeği düşünüyor insan :)
Aynen napsak ki? Dun evi temizlettim. Herseyimiz hazir gibi. Yemek mi yapsam tv mi izlesem dogum videolari mi seyretsem kizimi mi dusunsem ki zaten elimde degil surekli dusunuyorum napsam bilemedim.. Sizler napiyorsunuz evde yalniz olanlar ozellikle??[/QUOTE]
Alisveris yaptım geldim. Yemek yaptım. Simdi tv karsisinda dinleniyorum. Zaten hastayım henüz iyilesemedim. Dergi aldım. Biraz onu karistiririm

hepinize hayırlı doğumlar..
ben mayıs annesi olacam ALLAH nasip ederse..
hastane çantanızı nasıl hazırladınız

Back