• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de 2948 gr canım bence normal benimkinede doktor normal. Haftasıyla uyumlu dedi 36+ 6 dayız ben çok kilolu olsun istemiyorum hem doğum için hemde kilolu bebeklerde doğum sonrası şeker filan oluyormuş
Aynen bende normal doğum istiyorum bebek kilolu olunca zaten hemen sezeryan der..

Canim bende bugun gittim benimkide 2700 olmus banada doktor gayet normal dedi, seninkide masallah ayni gidiyoruz saglikli olsunlar bu saatten sonra kilosu onemli degil
Evet bütün Gelişimini tamamlamış oluyormuş bizim bebişler... Bakalım bizler nasıl gidecez doğuma ..

Canım armut ye ve havuç suyu iç. Bol bol dinlen ve bol su iç 32. Haftafa sınırın altındaydı 34te alırız demişti böyle böyle haftalardır sınırda gidiyoruz. Bi dene bence
Canım bizim 29. haftadan beri böyle çok zor büyüdü ve sürekli tansiyonum çıkıyor çok zorlanıyoruz artık 2 haftada kilosu hiç artmadı evet yanılma payı var ama en azından az çok değişmesi lazımdı 2 haftada ama hiç değişmedi kilosu bebeğimin zaten hafta olarak öndeydi o yüzden tam şuan haftasındayken alınacak

bugün kontrolüm vardı. ben sormasam dr umun doğumdan bahsetmeye niyeti yoktu.kilosu 3900 ü bulabilir dedi,normal doğum zor mu olur dedim,kilosu normal sınırlar içinde suan ama doğum süreci uzayabilir dedi,aklımda bindebir ihtimalle bile sezeryan varsa normal doğum yapamazsın,bırakırsın kendini dedi ,beni de çocuğu da sıkıntıya sokarsın dedi :KK43: pazartesi günü tekrar çağırdı,netleştiricez ,düşünmemi söyledi sezeyana karar verirsek 10 ya da 11 mart olacağını söyledi :KK34::KK34:galiba sezeryana karar vericem
benzer durum işte benimkisi de ve benim aklımda onda bir sezeryan var. Bebeğin zora girmesi veni korkutuyor sanırım bende cuma günü sezeryan isticem

Ben ilk iki doğumumu normal yaptım hatta ikinci bebeğim 4100 Doğdu ama benden mi kaynaklandı ebelerin yanlış yönlendirmesi mi bilmem sor Doğdu kızım cok oyalandı dogum Kanalı'nda cok şükür sağlıklı Doğdu ama bende stress ve korku oluştu kolay olur cok demelerine ragmen şimdi 3. Çocuğumu Sezeryan ile doğurmaya karar verdim bir daha tehlike yasamak istemediğim icin

Canım bizim 29. haftadan beri böyle çok zor büyüdü ve sürekli tansiyonum çıkıyor çok zorlanıyoruz artık 2 haftada kilosu hiç artmadı evet yanılma payı var ama en azından az çok değişmesi lazımdı 2 haftada ama hiç değişmedi kilosu bebeğimin zaten hafta olarak öndeydi o yüzden tam şuan haftasındayken alınacak
Sağlıkla kavuşun inşallah canım. denemediysen bnde işe yaradı gibi diye yazdım. ufacık tehlileli durum bile korkutuyor çok şükür gelişimleri tamamlandı. bnm doktor 34te tüm gelişimi tamamlanır küveze girmeye bile gerek kalmayabilir demişti. Sağlıkla doğsun gelsin inşallah

Bekliyorum ama gelmıyo kılosuda fazla halıyle alıcak cok durmasıda ıyı değilmiş.bide boynuna kordon dolanmış gevşek ama dolanmş işte

Hmm anladim ,belki yazmissindir bendaha once gormedim canim ,indan sordum ,hakkinda hangidi hayirli ise o nasip olsun bebegine kavusta sag salim cok inemli degil bence dogum sekli

Ben ilk iki doğumumu normal yaptım hatta ikinci bebeğim 4100 Doğdu ama benden mi kaynaklandı ebelerin yanlış yönlendirmesi mi bilmem sor Doğdu kızım cok oyalandı dogum Kanalı'nda cok şükür sağlıklı Doğdu ama bende stress ve korku oluştu kolay olur cok demelerine ragmen şimdi 3. Çocuğumu Sezeryan ile doğurmaya karar verdim bir daha tehlike yasamak istemediğim icin
Maşaallah iyi doğurmuşsun :) onu çok kafama takıyorm bnde ve sez. mantıklı geliyor

Sağlıkla kavuşun inşallah canım. denemediysen bnde işe yaradı gibi diye yazdım. ufacık tehlileli durum bile korkutuyor çok şükür gelişimleri tamamlandı. bnm doktor 34te tüm gelişimi tamamlanır küveze girmeye bile gerek kalmayabilir demişti. Sağlıkla doğsun gelsin inşallah
İnşallah öyle olur canım tek küvezden korkuyorum zaten bana kalsa ben 40 haftada beklerim ama doktor ilerde sorun olabileceğini söylüyor dışarda daha çabuk büyür diyor ben de korkuyorum küçük daha inşallah sağlık sorunu yaşamaz minik kızım

Allah yardım etsin inşallah canım. Biran önce doğsun kuzucuk yeter. Bende yarın sezaryen ile kızıma kavusacagim inşallah. Darısı başına. Belki benden önce dogurursun
Şu saate kadar dogurmadim,sancim da var.sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah

Kızlar kafam çok karıştı..
doktor 36dayken çatıma baktı 3600 3700 doğurabilirsn demişti. dün bebişim 3700çıktı göbek ve omuz çevresi genişmiş. Ben normal istiyorm doktor da normal yanlısı. 40ı beklerse vakum ya da sezeryan demişti. Dün sancılarım vardı düzensiz ama doktorda normal yolla gelse 'doğabilir mi acaba' düşüncesi sezdim. çünkü 1 parmak açıklık var ama bebiş kanala inmemiş. Omuz çevresi geniş olduğu için inmeyebilir de dedi. Sancn kesilirse normal istediğim için 39a kadar bekleriz fln dedi. Şimdi içime kurt düştü. Sanki kendimi düşünüp bebeğimi riske atıyormuşum gibi geliyor. Normal olursa ne bileyim ıkınamazsam ya da omuz karın geniş diye kanalda oyalanır zarar görür mü diye düşünüyorum.
Normalin sonrası anne için daha rahat ama bencillik mi yapıyorm. Of ne :KK23: çok yazdımm
cnm bebegin ve senin icin hangisi dogruysa onu yap Allah korusun bebek sıkısabilir galiba hayirliisiyla kavusursun insallah. cati muayenesi zor mu bu arada cnm haftaya dr um dogum seklini faln konusuruz dedi galiba muayenede eder

cnm bebegin ve senin icin hangisi dogruysa onu yap Allah korusun bebek sıkısabilir galiba hayirliisiyla kavusursun insallah. cati muayenesi zor mu bu arada cnm haftaya dr um dogum seklini faln konusuruz dedi galiba muayenede eder
Şuan kararı verdim sez isticem zatn bu hafta gelmezse sez dick. Doktor da ık m7k edio net bişi söylemiyor. Herşey bende bitiyr gibi geliyr o yüzden sıkıntıdayım. Çatı 2kere yaptı bana sancı çıkınca. Kemik bakma kısmı zor değil iki parmağını çeviriyor ama rahim ağzına bakarken karnımın üstüne bastırdı diğer el içerdeydi :) o baya garipti ama 1dk bile sürmüyr. Normal doğumu düşüün bu ne kii diip sakin kaldım :)

Şuan kararı verdim sez isticem zatn bu hafta gelmezse sez dick. Doktor da ık m7k edio net bişi söylemiyor. Herşey bende bitiyr gibi geliyr o yüzden sıkıntıdayım. Çatı 2kere yaptı bana sancı çıkınca. Kemik bakma kısmı zor değil iki parmağını çeviriyor ama rahim ağzına bakarken karnımın üstüne bastırdı diğer el içerdeydi :) o baya garipti ama 1dk bile sürmüyr. Normal doğumu düşüün bu ne kii diip sakin kaldım :)
cnm sezeryani dusunmekle iyi etmissin Rabbim kolaylik versin hepimize. cati muayenesinden bi kokuyo gibiyim bi korkmuyo gibi. bakalim nolucak dedigin gibi normal dogumda bi bebek cikiyo ordan bunami dayanamiycam :)

Sezeryanında riskleri var bugun Sezeryan öncesi bilgilendirme aldım oda kolay degil sonucta bir nevi ameliyat ama annenin psikolojık durumu bebegın Büyüklüğü söz konusu olunca burda da yapıyorlar Allahtan . İnş Ogün gelirde sorunsuz sağlıkla doğar kızım

cnm sezeryani dusunmekle iyi etmissin Rabbim kolaylik versin hepimize. cati muayenesinden bi kokuyo gibiyim bi korkmuyo gibi. bakalim nolucak dedigin gibi normal dogumda bi bebek cikiyo ordan bunami dayanamiycam :)
Korkacak birşey yok canım ya kasmayınca rahat oluyr ben 2.de kasmadım bildiğimden daha iyiydi. Eşime namus elden gitti yine diyorum çok gülüyor :)

Sezeryanında riskleri var bugun Sezeryan öncesi bilgilendirme aldım oda kolay degil sonucta bir nevi ameliyat ama annenin psikolojık durumu bebegın Büyüklüğü söz konusu olunca burda da yapıyorlar Allahtan . İnş Ogün gelirde sorunsuz sağlıkla doğar kızım
Sezeryan için neler dediler sana canım ön bilgilendirmede

Bende dün gece yanlis alarm yasadim :( yarin dogum tarihim, cokta agirlastim sabah doktoruma gidecegim kontrole bakalim ne diyecek ,bende iki dogumumu da normal yaptim cokta uzun zaman oldu hicbirsey hatirlamiyorum daha dogrusu kolay olmustu o nedenle unuttum sanirim gerci onlarda iki gun gecikmeli geldiler off bilmiyorum stres yapmakta istemiyorum sonucta az acida ceksem cokta ceksem bebisim kollarimda olacak onu dusunmeye calisiyorum doktoruma cogu kez sordum sezeryan olabilirmiyim die hayir dedi normal olacak istege bagli oldugunu da bilmiyordum acikcasi almanyada cunku hic yok etrafimda sezeryanla dogum yapan.neyse heran tetikteyim anlayacaginiz artik rahatlamak istiyoruuuuummmm☺️

İnşallah canım. Her çıkışın bir riski ve zorluğu var önemli olan bunu minimumda atlatmak. Hayırlısıyla hepimiz şuraya doğurduum ve çok iyiyiz yazalım da..

Back