• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok kilolu olursa normal doğum zor olur diye korkuyorum :KK43:
bende 4500 doğmasından korkuyorum açıkcası sağlıklı olması önemli tabi ama kiloda iyi değilki yenidoğan için.kimiside kilolu bebek iyidir hasta olmaz diyor bende bilmiyorum valla

Son düzenleme:
doğumdan bir gün öncesine kadar bile midem yandı kızımda hiç böyle değildi ama bu gebeliğimde çok çektim mide yanmasından doğum oldu yanma bitti

Gelmiş geçmiş olsun bebeğinizi kucağınıza almışsinız ya ne güzel : ))) darısı başimiza olsun...
Peki saçlı mı dogdu gerçekten bebek??? Öyle derler ya...

Daha önce yapıldı mı peki çatı muayenesi? Bana 2 kez yapıldı, normal doğum için uygunsun dedi. İlkinde bişi hissetmemiştim, ama 2.sini sert yaptı, açılmanın kolay olması için bi masaj uyguladım dedi. Sanırım bundan sonra her kontrolde yapacak :110:

Nasıl muayene esnasında mı masaj yapıyor. O nasıl oluyor :KK51:

E="se__vi, post: 39757054, member: 90540"]güzel bir film izledim. dün de izne çıkınca düşünüyorum şimdi evde ne yapsam diye. yemek yapıcam. sonra kitap mı okusam napsam. yalnız olunca, doğum da yaklaştıkça hep bebeği düşünüyor insan :)
Aynen napsak ki? Dun evi temizlettim. Herseyimiz hazir gibi. Yemek mi yapsam tv mi izlesem dogum videolari mi seyretsem kizimi mi dusunsem ki zaten elimde degil surekli dusunuyorum napsam bilemedim.. Sizler napiyorsunuz evde yalniz olanlar ozellikle??[/QUOTE]
Ben bugün biraz dolaştım sonra çok güzel uyudum sessizlik huzur yeni anlamaya başladım izini dün doktordaydık ondan önceki günde rapor için uğraşmıştım tatil başlasın bakalım son hazırlıklarla uğraşıcam ,dinlenicem bol bol

Gelmiş geçmiş olsun bebeğinizi kucağınıza almışsinız ya ne güzel : ))) darısı başimiza olsun...
Peki saçlı mı dogdu gerçekten bebek??? Öyle derler ya...

Mide yanmasının bebeğin saçıyla alakası hiç yokmuş, yediklerimize dikkat etmek gerekiyor. Kimisine süt iyi gelirken kimisine kötü gelebilir. Akşam çok geç yememek, kafein, hamur işleri, tatlılar bunlar tetikliyor bence. Bazı arkadaşlar sodanın iyi geldiğini yazıyor burda, öğlen de içsem asitli su ölüyorum sanıyorum midem ağzıma geliyor. Yani biraz insan kendini dinlemeli, ne iyi gelip gelmediğine dair.

Kızlar soda nın veya madensuyu nun cok güzel süt arttırıcı özelliği oldugunu okudum bilginiz var mı ?

Hayırlısı olsun canım inşallahh.Benimki de iki hafta önce 2800 dü.yarın kontrol var bakalım doktor ne diyecek.Bana da böyle giderse 3,5 kiloyu geçer falan demişti.
Seninkinin kilosu önde maşallah ben dün gittim 2948 filandı

Ben 29. Haftadan beri erken doğum riskinden dolayı evde yatiyorum.38+0 olduk sancı ağrı var ama kızımın gelmeye niyeti yok.ama ben evde oturmaktan depresyona girdim şu son iki gündür ağlayıp geziyorum.....gel kuzum gel artık :KK45::KK43::mad:
Allah yardım etsin inşallah canım. Biran önce doğsun kuzucuk yeter. Bende yarın sezaryen ile kızıma kavusacagim inşallah. Darısı başına. Belki benden önce dogurursun

Back