• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nette okuduguma gore dogum belirtisi olabilir ve bende ishalde var galiba karnim gurulduyor surekli buda dogum belirtisi bakalim hayirlisi
Ayy hayırlısı olur inşallah artık gelsede güzel olur hani :) bugün karnim ekstra şiş zaten kızım desen kıpır kıpır Allah hepimize kolaylik versin

Son 3 gün kaldı iyice stres yaptım kendi kendime ya küvezde kalmaz sağlıklı doğar inşallah bebeğimm :mad:

Benim doktorumda magnezyum kullanmamı yasaklamıştı aslında aynı nedenden
Hic almayim mi o zaman ilaci arada kaldim zaten artik 37hafta bile olsa erken doguma girmiyo ki bebek uc kiloyu gectikten sonra sorun olmaz diye dusunuyorum

cnm benim bebiste 3224 gr olmus 36+4 gunlugum heralde doguma kadar bayagi olur :) bebisler tombik olucak galiba ne tatli olurlar :))
Maşallah benim 36+4 üz ... 2,710 gr dedi doktor .. Benim bebiş mi küçük acaba ? Doktor herşey normal ve güzel dedi .. Hatta bu hafta Sonu doğum olsa bebeği al desen herşeyi tamam dedi .. Ama tabi daha erken biraz daha Kalsın bebişim,,,

Maşallah benim 36+4 üz ... 2,710 gr dedi doktor .. Benim bebiş mi küçük acaba ? Doktor herşey normal ve güzel dedi .. Hatta bu hafta Sonu doğum olsa bebeği al desen herşeyi tamam dedi .. Ama tabi daha erken biraz daha Kalsın bebişim,,,
cnm yok senin bebisin haftasiyla uyumlu :nazar: benim ki biraz ondeymis o yuzden dogrusu son iki hafta muza ve sute yuklendim kilo almis bende sasirsim valla

İyi aksamlar kızlar ben yaklasik 2 haftadır ishalim ama maalesef doğum yok ortada pek guvenmeyin yani :) sancılar gelip gidiyor ama tık yok

Benimki de 2948 gr canım bence normal benimkinede doktor normal. Haftasıyla uyumlu dedi 36+ 6 dayız ben çok kilolu olsun istemiyorum hem doğum için hemde kilolu bebeklerde doğum sonrası şeker filan oluyormuş

Canim bende bugun gittim benimkide 2700 olmus banada doktor gayet normal dedi, seninkide masallah ayni gidiyoruz saglikli olsunlar bu saatten sonra kilosu onemli degil

Benimki de 2948 gr canım bence normal benimkinede doktor normal. Haftasıyla uyumlu dedi 36+ 6 dayız ben çok kilolu olsun istemiyorum hem doğum için hemde kilolu bebeklerde doğum sonrası şeker filan oluyormuş
Allah korusun cnm hepimizinkini seker olabılıcegını sımdı ogrendim

Canm bebeğim daha fazla gelişmiyor doktor kordonun ince olmasından kaynaklandığını düşünüyor ve suyum azalmaya başlamış
Canım armut ye ve havuç suyu iç. Bol bol dinlen ve bol su iç 32. Haftafa sınırın altındaydı 34te alırız demişti böyle böyle haftalardır sınırda gidiyoruz. Bi dene bence

Kızlar kafam çok karıştı..
doktor 36dayken çatıma baktı 3600 3700 doğurabilirsn demişti. dün bebişim 3700çıktı göbek ve omuz çevresi genişmiş. Ben normal istiyorm doktor da normal yanlısı. 40ı beklerse vakum ya da sezeryan demişti. Dün sancılarım vardı düzensiz ama doktorda normal yolla gelse 'doğabilir mi acaba' düşüncesi sezdim. çünkü 1 parmak açıklık var ama bebiş kanala inmemiş. Omuz çevresi geniş olduğu için inmeyebilir de dedi. Sancn kesilirse normal istediğim için 39a kadar bekleriz fln dedi. Şimdi içime kurt düştü. Sanki kendimi düşünüp bebeğimi riske atıyormuşum gibi geliyor. Normal olursa ne bileyim ıkınamazsam ya da omuz karın geniş diye kanalda oyalanır zarar görür mü diye düşünüyorum.
Normalin sonrası anne için daha rahat ama bencillik mi yapıyorm. Of ne :KK23: çok yazdımm

Kızlar kafam çok karıştı..
doktor 36dayken çatıma baktı 3600 3700 doğurabilirsn demişti. dün bebişim 3700çıktı göbek ve omuz çevresi genişmiş. Ben normal istiyorm doktor da normal yanlısı. 40ı beklerse vakum ya da sezeryan demişti. Dün sancılarım vardı düzensiz ama doktorda normal yolla gelse 'doğabilir mi acaba' düşüncesi sezdim. çünkü 1 parmak açıklık var ama bebiş kanala inmemiş. Omuz çevresi geniş olduğu için inmeyebilir de dedi. Sancn kesilirse normal istediğim için 39a kadar bekleriz fln dedi. Şimdi içime kurt düştü. Sanki kendimi düşünüp bebeğimi riske atıyormuşum gibi geliyor. Normal olursa ne bileyim ıkınamazsam ya da omuz karın geniş diye kanalda oyalanır zarar görür mü diye düşünüyorum.
Normalin sonrası anne için daha rahat ama bencillik mi yapıyorm. Of ne :KK23: çok yazdımm
Bende normal istıyorum ama diretmedim doktor ne derse o risk varsa gerek yok riske atmaya

bugün kontrolüm vardı. ben sormasam dr umun doğumdan bahsetmeye niyeti yoktu.kilosu 3900 ü bulabilir dedi,normal doğum zor mu olur dedim,kilosu normal sınırlar içinde suan ama doğum süreci uzayabilir dedi,aklımda bindebir ihtimalle bile sezeryan varsa normal doğum yapamazsın,bırakırsın kendini dedi ,beni de çocuğu da sıkıntıya sokarsın dedi :( pazartesi günü tekrar çağırdı,netleştiricez ,düşünmemi söyledi sezeyana karar verirsek 10 ya da 11 mart olacağını söyledi :KK34::KK34:galiba sezeryana karar vericem

Back