- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
bende 4500 doğmasından korkuyorum açıkcası sağlıklı olması önemli tabi ama kiloda iyi değilki yenidoğan için.kimiside kilolu bebek iyidir hasta olmaz diyor bende bilmiyorum vallaçok kilolu olursa normal doğum zor olur diye korkuyorum
Bilmiyorum ki sat 6 haziran benimBende 38+6 ama muhtemel doğum tarihlerini arasında baya bi fark var bide ben senden 1 gün öndeyim normal mi bu ?
Benim de ayni sanci cikmadiNasil cikiyor nst? Ben de bu sabah girdim; bir kere yukseldi ama genelde 20-30 civarindayd... bisey yok dediler
Canım ben suan 38+6 ve mide yanmaları hala var kişiden kişiye deisiyodur merak etmeHadi ya, boyle yana yana doguracagiz desene : (((
Evet hamur işleri daha çok yapıyoben beyaz ekmek hamur ve tatlı yiyince midem cok yanıyor.
Benimde 7 haziranBilmiyorum ki sat 6 haziran benim
doğumdan bir gün öncesine kadar bile midem yandı kızımda hiç böyle değildi ama bu gebeliğimde çok çektim mide yanmasından doğum oldu yanma bitti
bebişe alışveriş yapmaktan kendimi alamıorum kızlar biri bana dur desin :)
Geçmiş olsun.Kızım sarılık oldu hastanedeyiz
Daha önce yapıldı mı peki çatı muayenesi? Bana 2 kez yapıldı, normal doğum için uygunsun dedi. İlkinde bişi hissetmemiştim, ama 2.sini sert yaptı, açılmanın kolay olması için bi masaj uyguladım dedi. Sanırım bundan sonra her kontrolde yapacak
Bilmiyorum ki sat 6 haziran benim
Benimde 7 haziran
Aynen napsak ki? Dun evi temizlettim. Herseyimiz hazir gibi. Yemek mi yapsam tv mi izlesem dogum videolari mi seyretsem kizimi mi dusunsem ki zaten elimde degil surekli dusunuyorum napsam bilemedim.. Sizler napiyorsunuz evde yalniz olanlar ozellikle??[/QUOTE]E="se__vi, post: 39757054, member: 90540"]güzel bir film izledim. dün de izne çıkınca düşünüyorum şimdi evde ne yapsam diye. yemek yapıcam. sonra kitap mı okusam napsam. yalnız olunca, doğum da yaklaştıkça hep bebeği düşünüyor insan :)
Gelmiş geçmiş olsun bebeğinizi kucağınıza almışsinız ya ne güzel : ))) darısı başimiza olsun...
Peki saçlı mı dogdu gerçekten bebek??? Öyle derler ya...
Evet öyle kafanızı takmayalim tarihlereBenim sat 9 haziran; beklenen doğum tarihi 16 mart diyor...
Bi hata var matematiğinde ama doğru olsa ne farkeder, sadece %5 ihtimal beklenen tarihinde doğar diyolar zaten.
İşimiz olmuş beklemek...
Seninkinin kilosu önde maşallah ben dün gittim 2948 filandıHayırlısı olsun canım inşallahh.Benimki de iki hafta önce 2800 dü.yarın kontrol var bakalım doktor ne diyecek.Bana da böyle giderse 3,5 kiloyu geçer falan demişti.
Arkadaşlar tek ilacı süt,Yudum yudum..ben hala yanıyorum 38+3 deyimCanım ben suan 38+6 ve mide yanmaları hala var kişiden kişiye deisiyodur merak etme
Ya öyle mi huggies mi alsam bi tane de ... O ne oluyor Dediğin mdde ?[/QUOTEHem siviyi uzun tutsun hemde guzel koksun diye jel gibi nadde koyuyorlar canim islatip icini acarsan eline putur putur gekir zaten
Allah yardım etsin inşallah canım. Biran önce doğsun kuzucuk yeter. Bende yarın sezaryen ile kızıma kavusacagim inşallah. Darısı başına. Belki benden önce dogurursunBen 29. Haftadan beri erken doğum riskinden dolayı evde yatiyorum.38+0 olduk sancı ağrı var ama kızımın gelmeye niyeti yok.ama ben evde oturmaktan depresyona girdim şu son iki gündür ağlayıp geziyorum.....gel kuzum gel artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?