• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bende kontrole gittim bugun nst de yine sanci cikmadi evde benim cektiklerim neydi diyorum doktor guluyo :KK53: Kizim 2700 olmus basi kanala girmis ama simdilik gelmeye niyeti yokmus. Lekelenmeyi sordum devami gelirse ve agrin olursa gel gelirsin dedi ve boyle giderde gununde dogarsa 3,5 kg i gecer bu kiz dedi :KK57: gozumu korkuttu. Isin sakasi bir yana Allah hayirlisiyla kavustursun yavrularimiza
yaa banada dün 4kg olmş dedi. korktum ama kiloda iyi bişe değilki. sonra detaylıda baktı 3500 dedi bakalım kaç çıkıcak :) benimki kanala bile girmemiş sezeryan olcak haftaya

amin cnm bebisin kilosuda masallah iyi :nazar: ne guzel tombik olur korkma :)) zaten daha var gunune ama kanama varmis yaa kizin biraz erken gelicek gibi. bendede ishal olmus gibi bi durum var karnimdan sesler geliyor acaba benimkidemi yakin diye dusunuyorum

Ay hayirlisi canim, zaman yaklastikca insan heyecan yapiyo birde burdaki dogum haberleri etkiliyo. Sende kendine dikkat et artik miniklerin keyfine kaldi gelis zamanlari :KK46:

yaa banada dün 4kg olmş dedi. korktum ama kiloda iyi bişe değilki. sonra detaylıda baktı 3500 dedi bakalım kaç çıkıcak :) benimki kanala bile girmemiş sezeryan olcak haftaya

Masallah senin kuzuyada, benim cift damarda da centik var ve bu gelisimini etkileyebilir diye korkuyoduk simdiye kadar masallah normal gidiyo birde doktor 3,5 kg i gecer gozumu korkuttu diyince bende sizde beni korkuyoyorsunuz dedim :KK17: insallah seninkide supriz yapip normal gelir, saglikli olsunlarda biz unuturuz o agriyi

Gunaydin kizlar. Ben dun kizima kavustum cok sukur cok saglikli 2800 gram 48 cm pamuk gibi bir kiz. 24 saat yogun bakimda tutuluyor burda gebeler oglen normal odaya cikacam kismetse kizim Miray yanimda olacak. Turkiyeden gorumcem geldi esim ona jest olsun diye refakatci birakicak. planli olmasina ragmen kimseye haber vermedik sulale gelmesin diye :KK66:

Gözünüzaydın, Allah analı babalı büyütsün :) :nazar:

Kizlar bende kontrole gittim bugun nst de yine sanci cikmadi evde benim cektiklerim neydi diyorum doktor guluyo :KK53: Kizim 2700 olmus basi kanala girmis ama simdilik gelmeye niyeti yokmus. Lekelenmeyi sordum devami gelirse ve agrin olursa gel gelirsin dedi ve boyle giderde gununde dogarsa 3,5 kg i gecer bu kiz dedi :KK57: gozumu korkuttu. Isin sakasi bir yana Allah hayirlisiyla kavustursun yavrularimiza

Hayırlısı olsun canım inşallahh.Benimki de iki hafta önce 2800 dü.yarın kontrol var bakalım doktor ne diyecek.Bana da böyle giderse 3,5 kiloyu geçer falan demişti.

Ya kizlar bana dr 37+3 de 3650 gr dedi. Bugun 38+1 yarin randevumuz var catiya da bakicam dedi. Korkuyorum normal olmayacak sanirim:KK17:

38+3 oldum; hala karnim burnumda, hala midem cayir cayir... Teoriye gore on gune doguracagim, ne zaman gecer bu yanma ne zaman iner bu bebek asagi hic anlamadim.

Doğurasım yok derken benim doğurasım yok,bebek aşağıya doğru yardırıyo artık da ben gerilmeye başladım zaman yaklaştıkça...
Hem ilk bebek hem de normal düşündüğüm için stres oldum,bi de kafası büyük biraz, o da geriyo beni...
hayırlısı olsun çatı muayenesinde ne dedi doktor cıkması kolay olurmuymuş.

38+3 oldum; hala karnim burnumda, hala midem cayir cayir... Ne zaman gecer bu yanma ne zaman iner bu bebek asagi hic anlamadim.
Canım hiç bitmeyecek o yanmalar malesef benim 36+0 berli Karnım asagida ve bebeğim kanala girmiş durumda mide yanmaları ise hala ayni durumda yani bebeğin aşağı inmesiyle bi alakası yok gözünü korkutmak gibi olmasın :)

Back