- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
ben normal istiyodum zaten ama dün konuşunca ikna etti gibi .bide ben zaten 9 kilo bişe aldım 4 kilosu nası bebek oluyo anlamadım gitti. bana hiç 4 gibi gelmiyo . sağlık olsunda normal sezeryan farketmez artık ben oluruna bıraktım normal diye diretmicem. birde sezeryandan önce suni sancı verip bebeği doğuma hazırlanmasını sağlıcakmış bebek o strese girmeliymiş sancıyı verip sonra sezeryana alıcak Allah hakkımızda hayırlısını versinMasallah senin kuzuyada, benim cift damarda da centik var ve bu gelisimini etkileyebilir diye korkuyoduk simdiye kadar masallah normal gidiyo birde doktor 3,5 kg i gecer gozumu korkuttu diyince bende sizde beni korkuyoyorsunuz dediminsallah seninkide supriz yapip normal gelir, saglikli olsunlarda biz unuturuz o agriyi
ben beyaz ekmek hamur ve tatlı yiyince midem cok yanıyor.Canım hiç bitmeyecek o yanmalar malesef benim 36+0 berli Karnım asagida ve bebeğim kanala girmiş durumda mide yanmaları ise hala ayni durumda yani bebeğin aşağı inmesiyle bi alakası yok gözünü korkutmak gibi olmasın :)
Çatı muayenesi yarın yapılacak canımhayırlısı olsun çatı muayenesinde ne dedi doktor cıkması kolay olurmuymuş.
Su an nst deyim bizim oglusunda gelmeye niyeti yok 38+5 im
Canım hiç bitmeyecek o yanmalar malesef benim 36+0 berli Karnım asagida ve bebeğim kanala girmiş durumda mide yanmaları ise hala ayni durumda yani bebeğin aşağı inmesiyle bi alakası yok gözünü korkutmak gibi olmasın :)
36+3 te benim bebek 3050 gr dı. normal doğarsa kaç kg doğar acaba tahmini olan var mı?
valla o hiç belli olmaz bu usg cihazları avrupa standartında ölçüm yapıyomuş bebeğin bacak boyunu ölçüp otomatik hesaplama yapıyomuş. o yüzzden 500gr artı eski değişebilirmiş.36+3 te benim bebek 3050 gr dı. normal doğarsa kaç kg doğar acaba tahmini olan var mı?
benimkide gelmeye niyeti yok haftaya kadar gelmezse sezeryan yapcak
36+3 te benim bebek 3050 gr dı. normal doğarsa kaç kg doğar acaba tahmini olan var mı?
Daha önce yapıldı mı peki çatı muayenesi? Bana 2 kez yapıldı, normal doğum için uygunsun dedi. İlkinde bişi hissetmemiştim, ama 2.sini sert yaptı, açılmanın kolay olması için bi masaj uyguladım dedi. Sanırım bundan sonra her kontrolde yapacakÇatı muayenesi yarın yapılacak canım
çok kilolu olursa normal doğum zor olur diye korkuyorumvalla o hiç belli olmaz bu usg cihazları avrupa standartında ölçüm yapıyomuş bebeğin bacak boyunu ölçüp otomatik hesaplama yapıyomuş. o yüzzden 500gr artı eski değişebilirmiş.
ayy valla az kaldık sanırım hayırlı zamanda hayırlı şekilde bizler de alırız inş kucağımızagünaydın kızlar nasılsınız. doğurmayan kaç kişi kaldık acaba :)
geçmiş olsun cnm yenidoğanların çoğunda oluyor merak etme düzenli beslenme ile düzelir yada ışık verirler değeri yüksekseKızım sarılık oldu hastanedeyiz
doğumdan bir gün öncesine kadar bile midem yandı kızımda hiç böyle değildi ama bu gebeliğimde çok çektim mide yanmasından doğum oldu yanma bitti38+3 oldum; hala karnim burnumda, hala midem cayir cayir... Teoriye gore on gune doguracagim, ne zaman gecer bu yanma ne zaman iner bu bebek asagi hic anlamadim.
Yok yapılmadı canımDaha önce yapıldı mı peki çatı muayenesi? Bana 2 kez yapıldı, normal doğum için uygunsun dedi. İlkinde bişi hissetmemiştim, ama 2.sini sert yaptı, açılmanın kolay olması için bi masaj uyguladım dedi. Sanırım bundan sonra her kontrolde yapacak
Aynen napsak ki? Dun evi temizlettim. Herseyimiz hazir gibi. Yemek mi yapsam tv mi izlesem dogum videolari mi seyretsem kizimi mi dusunsem ki zaten elimde degil surekli dusunuyorum napsam bilemedim.. Sizler napiyorsunuz evde yalniz olanlar ozellikle??[/QUOTE]E="se__vi, post: 39757054, member: 90540"]güzel bir film izledim. dün de izne çıkınca düşünüyorum şimdi evde ne yapsam diye. yemek yapıcam. sonra kitap mı okusam napsam. yalnız olunca, doğum da yaklaştıkça hep bebeği düşünüyor insan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?