• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım,ağrı kesici yapıyorlar bir de antibiyotik veriyorlar.belki yan etki yapmıştır.
demediler mi henüz bişi nesi varmış tam olarak.
hala net bisey soyleyemediler canim bakiyorlar daha.. ama doktor gorunuse bakilirsa hastaligi falan yok dedi buyuk ihtimal dogum sirasinda su yuttugu icin olagan bi enfeksiyon bulasmis olabilir o yuzden antibiyotik veriyoruz dedi.. durumu gittikce iyiye gidiyo merak edilecek bisey yok dedi.. bende daha iyi gordum dun sukur icim rahat suan.. 48 saatin bitmesini bekliyoruz bakalim..

İyi olacak inşallah dualarımız seninle ve bebişle ... Küçük savaşçı bir an önce annesinin yanına gelsin inşallah iyi haberlerini bekliyoruz...
sagolun kizlar hepinizden allah razi olsun dualariniza hala ihtiyacimiz var.. rabbim hepimizin yavrusunu bizlere bagislasin..

hala net bisey soyleyemediler canim bakiyorlar daha.. ama doktor gorunuse bakilirsa hastaligi falan yok dedi buyuk ihtimal dogum sirasinda su yuttugu icin olagan bi enfeksiyon bulasmis olabilir o yuzden antibiyotik veriyoruz dedi.. durumu gittikce iyiye gidiyo merak edilecek bisey yok dedi.. bende daha iyi gordum dun sukur icim rahat suan.. 48 saatin bitmesini bekliyoruz bakalim..

sagolun kizlar hepinizden allah razi olsun dualariniza hala ihtiyacimiz var.. rabbim hepimizin yavrusunu bizlere bagislasin..
sevindim canım bu güzel habere :)

günaydin arkadaslar bayadir bakamadim buralara.. umarim herkes iyidir dogum yapanlarin gozu aydin..

dun kizimi gordum cok sukur daha iyidi.. antibiyotik veriyolar kaninda herhangi bir enfeksiyon cikmamis ama tedbir amacli yinede veriyoruz dedi doktor.. mide ve cigerlerinin rontgenini cekmisler cok sukur temiz onlarda.. buyuk ihtimal cigerlerinde su kalmis.. dun emzirdim birazdan yine yanina gidicem uyaniksa emziririm yoksa pompayla sagip goturuyorum.. allaha sukur sutum geliyo sifa olur yavruma insallah.. 48 saat gozetim altinda durcak eger iyi olursa yarin sabah tekrar yanima vercekler kizimi insallah.. ama doktor amcasi bu kiz cok inatci ve guclu durumu cabukcak iyiye gidiyo dedi.. :)

sezeryandan yana hic bir sikayetim yok cok sukur ilk aksam ayaklanabildim dunde surekli kizin yanina gidip geldim iyiyim sukur agrim cok az var..

bizde durumlar simdilik boyle kizlar insallah kizim yanima gelince tekrar haber veririm.. kendinize ve bebislerinize iyi bakin saglikla kalin
canm geçmiş olsun ne olduki bebişe erkenmi doğmuştu

E="se__vi, post: 39757054, member: 90540"]güzel bir film izledim. dün de izne çıkınca düşünüyorum şimdi evde ne yapsam diye. yemek yapıcam. sonra kitap mı okusam napsam. yalnız olunca, doğum da yaklaştıkça hep bebeği düşünüyor insan :)[/QUOTE]
Aynen napsak ki? Dun evi temizlettim. Herseyimiz hazir gibi. Yemek mi yapsam tv mi izlesem dogum videolari mi seyretsem kizimi mi dusunsem ki zaten elimde degil surekli dusunuyorum napsam bilemedim.. Sizler napiyorsunuz evde yalniz olanlar ozellikle??

Gunaydın saat ıkıden berı uyku tutmadı kızlar saat dokuzda spınal sezeryana gırecem ınsallah bı sorun cıkmaz,allah hepimizi ve yavrucuklarımızı korusun

İnşallah sağ sağlim bebeğini kucağına almışsındır.Hayırlı haberler inşallahhhh

Kizlar bende kontrole gittim bugun nst de yine sanci cikmadi evde benim cektiklerim neydi diyorum doktor guluyo :KK53: Kizim 2700 olmus basi kanala girmis ama simdilik gelmeye niyeti yokmus. Lekelenmeyi sordum devami gelirse ve agrin olursa gel gelirsin dedi ve boyle giderde gununde dogarsa 3,5 kg i gecer bu kiz dedi :KK57: gozumu korkuttu. Isin sakasi bir yana Allah hayirlisiyla kavustursun yavrularimiza

Kizlar bende kontrole gittim bugun nst de yine sanci cikmadi evde benim cektiklerim neydi diyorum doktor guluyo :KK53: Kizim 2700 olmus basi kanala girmis ama simdilik gelmeye niyeti yokmus. Lekelenmeyi sordum devami gelirse ve agrin olursa gel gelirsin dedi ve boyle giderde gununde dogarsa 3,5 kg i gecer bu kiz dedi :KK57: gozumu korkuttu. Isin sakasi bir yana Allah hayirlisiyla kavustursun yavrularimiza
amin cnm bebisin kilosuda masallah iyi :nazar: ne guzel tombik olur korkma :)) zaten daha var gunune ama kanama varmis yaa kizin biraz erken gelicek gibi. bendede ishal olmus gibi bi durum var karnimdan sesler geliyor acaba benimkidemi yakin diye dusunuyorum

Back