- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.862
- 133
yaa banada dün 4kg olmş dedi. korktum ama kiloda iyi bişe değilki. sonra detaylıda baktı 3500 dedi bakalım kaç çıkıcak :) benimki kanala bile girmemiş sezeryan olcak haftayaKizlar bende kontrole gittim bugun nst de yine sanci cikmadi evde benim cektiklerim neydi diyorum doktor guluyoKizim 2700 olmus basi kanala girmis ama simdilik gelmeye niyeti yokmus. Lekelenmeyi sordum devami gelirse ve agrin olursa gel gelirsin dedi ve boyle giderde gununde dogarsa 3,5 kg i gecer bu kiz dedi gozumu korkuttu. Isin sakasi bir yana Allah hayirlisiyla kavustursun yavrularimiza
amin cnm bebisin kilosuda masallah iyine guzel tombik olur korkma :)) zaten daha var gunune ama kanama varmis yaa kizin biraz erken gelicek gibi. bendede ishal olmus gibi bi durum var karnimdan sesler geliyor acaba benimkidemi yakin diye dusunuyorum
yaa banada dün 4kg olmş dedi. korktum ama kiloda iyi bişe değilki. sonra detaylıda baktı 3500 dedi bakalım kaç çıkıcak :) benimki kanala bile girmemiş sezeryan olcak haftaya
Gunaydin kizlar. Ben dun kizima kavustum cok sukur cok saglikli 2800 gram 48 cm pamuk gibi bir kiz. 24 saat yogun bakimda tutuluyor burda gebeler oglen normal odaya cikacam kismetse kizim Miray yanimda olacak. Turkiyeden gorumcem geldi esim ona jest olsun diye refakatci birakicak. planli olmasina ragmen kimseye haber vermedik sulale gelmesin diye
Kizlar bende kontrole gittim bugun nst de yine sanci cikmadi evde benim cektiklerim neydi diyorum doktor guluyoKizim 2700 olmus basi kanala girmis ama simdilik gelmeye niyeti yokmus. Lekelenmeyi sordum devami gelirse ve agrin olursa gel gelirsin dedi ve boyle giderde gununde dogarsa 3,5 kg i gecer bu kiz dedi gozumu korkuttu. Isin sakasi bir yana Allah hayirlisiyla kavustursun yavrularimiza
Ben varımgünaydın kızlar nasılsınız. doğurmayan kaç kişi kaldık acaba :)
bu bebişler niye gelmiyo yaaaaBen varım
Doğurasım da yok
Doğurasım yok derken benim doğurasım yok,bebek aşağıya doğru yardırıyo artık da ben gerilmeye başladım zaman yaklaştıkça...bu bebişler niye gelmiyo yaaaa
hayırlısı olsun çatı muayenesinde ne dedi doktor cıkması kolay olurmuymuş.Doğurasım yok derken benim doğurasım yok,bebek aşağıya doğru yardırıyo artık da ben gerilmeye başladım zaman yaklaştıkça...
Hem ilk bebek hem de normal düşündüğüm için stres oldum,bi de kafası büyük biraz, o da geriyo beni...
benimkide gelmeye niyeti yok haftaya kadar gelmezse sezeryan yapcak38+3 oldum; hala karnim burnumda, hala midem cayir cayir... Teoriye gore on gune doguracagim, ne zaman gecer bu yanma ne zaman iner bu bebek asagi hic anlamadim.
Canım hiç bitmeyecek o yanmalar malesef benim 36+0 berli Karnım asagida ve bebeğim kanala girmiş durumda mide yanmaları ise hala ayni durumda yani bebeğin aşağı inmesiyle bi alakası yok gözünü korkutmak gibi olmasın :)38+3 oldum; hala karnim burnumda, hala midem cayir cayir... Ne zaman gecer bu yanma ne zaman iner bu bebek asagi hic anlamadim.
Bende 38+6 ama muhtemel doğum tarihlerini arasında baya bi fark var bide ben senden 1 gün öndeyim normal mi bu ?Su an nst deyim bizim oglusunda gelmeye niyeti yok 38+5 im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?