2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa banada dün 4kg olmş dedi. korktum ama kiloda iyi bişe değilki. sonra detaylıda baktı 3500 dedi bakalım kaç çıkıcak :) benimki kanala bile girmemiş sezeryan olcak haftaya

Ay hayirlisi canim, zaman yaklastikca insan heyecan yapiyo birde burdaki dogum haberleri etkiliyo. Sende kendine dikkat et artik miniklerin keyfine kaldi gelis zamanlari

yaa banada dün 4kg olmş dedi. korktum ama kiloda iyi bişe değilki. sonra detaylıda baktı 3500 dedi bakalım kaç çıkıcak :) benimki kanala bile girmemiş sezeryan olcak haftaya

Masallah senin kuzuyada, benim cift damarda da centik var ve bu gelisimini etkileyebilir diye korkuyoduk simdiye kadar masallah normal gidiyo birde doktor 3,5 kg i gecer gozumu korkuttu diyince bende sizde beni korkuyoyorsunuz dedim insallah seninkide supriz yapip normal gelir, saglikli olsunlarda biz unuturuz o agriyi

Gözünüzaydın, Allah analı babalı büyütsün :)

Hayırlısı olsun canım inşallahh.Benimki de iki hafta önce 2800 dü.yarın kontrol var bakalım doktor ne diyecek.Bana da böyle giderse 3,5 kiloyu geçer falan demişti.

Ya kizlar bana dr 37+3 de 3650 gr dedi. Bugun 38+1 yarin randevumuz var catiya da bakicam dedi. Korkuyorum normal olmayacak sanirim

38+3 oldum; hala karnim burnumda, hala midem cayir cayir... Teoriye gore on gune doguracagim, ne zaman gecer bu yanma ne zaman iner bu bebek asagi hic anlamadim.

hayırlısı olsun çatı muayenesinde ne dedi doktor cıkması kolay olurmuymuş.

38+3 oldum; hala karnim burnumda, hala midem cayir cayir... Ne zaman gecer bu yanma ne zaman iner bu bebek asagi hic anlamadim.
Canım hiç bitmeyecek o yanmalar malesef benim 36+0 berli Karnım asagida ve bebeğim kanala girmiş durumda mide yanmaları ise hala ayni durumda yani bebeğin aşağı inmesiyle bi alakası yok gözünü korkutmak gibi olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…