- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.862
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sanırım d vitamini.bizede d vit verdi bugün başlamamızı söyledi 8 günlüğüz daha .seninkidemi d vitamini
Biz iyiyiz canım sen nasılsın kızın büyümüştür annesi. Bende bu perşembe sezaryen olacağım.selam kızlar herkes iyidir inşallah..
Kızım dün bir ayını bıtırdı canım..doktor kontrolumuz vardı 3800 kg 51 cm olmus.. gaz sıkıntımız var onun dısında bır sıkınıtımız yok sukur.. Senide Allah kurtarsın cnm bebegını saglıkla kucagına al ınsallah..Biz iyiyiz canım sen nasılsın kızın büyümüştür annesi. Bende bu perşembe sezaryen olacağım.
Cunku sezeryanin günü ve saati belli oldugu icin bilincli yönlendirme olabiliyor. Normal doğumun ne saati ne de günü belli. Uyanik olmak lazım bu konuda.Kızlar birşey sorucam doktorkarın sezeryan önermesine niye bu kadar tepkilisiniz? Ben özel hast olucm ikisine de doktor girecek. Hatta arkadaşın doğumu için tatilini fln bekletti. Normal doğm daha pahalı hastanede. Siz böyle yazdıkça doktor belki sezeryan olabilir dedikçe acaba demeye başladım. Sizlerin doğumlar fln mı farklı?
Kullanıyorum mecburen. Araba olmasa evden çıkamam. Istanbul icin konuşuyorum. Cok şükürkizlar benim gibi son gunlerinde araba kullanan var mi ?
aynen bende cikamam araba olmasa canimKullanıyorum mecburen. Araba olmasa evden çıkamam. Istanbul icin konuşuyorum. Cok şükür
bugun 37+1 oldum. hala araba kullanıyorum. bırakmayı da düşünmüyorum :))ben kullanıyom valla hatta otomatik vites falan da değil manuel kullanıyorum. bir şey olmaz heralde yani inşallah olmaz
Valla elim Ayağım araba benim debugun 37+1 oldum. hala araba kullanıyorum. bırakmayı da düşünmüyorum :))
Saatini kendi keyfi göre ayarladığı için diyosun. Bak bu aklıma gelmemiştiCunku sezeryanin günü ve saati belli oldugu icin bilincli yönlendirme olabiliyor. Normal doğumun ne saati ne de günü belli. Uyanik olmak lazım bu konuda.
Güzel bence . Burda öyle adetler yok maalesef annem bebek şekeri getirecek yaptırdı Türkiye den yetişirse hastaneye gelene vericem yetişmezse evde artık :)http://bolcikolata.com/urunler?product_id=250
kızlar bu nasıl hastaneye gelenler için. millet doğurdu bebek bezi alıyo ben hala çikolata :)
sen nerdesin ki. bunu hastaneye alıcamda mevlide magnet yaptırcamGüzel bence . Burda öyle adetler yok maalesef annem bebek şekeri getirecek yaptırdı Türkiye den yetişirse hastaneye gelene vericem yetişmezse evde artık :)
Almanya Hamburg canımsen nerdesin ki
Oda iyi fikir mevlüd cok gec mi yapmayı düşünüyorsun yoksa 40 ı içinde misen nerdesin ki. bunu hastaneye alıcamda mevlide magnet yaptırcam
40 geçsin havalr ısınsın o zaman yapıcam acele etmicemOda iyi fikir mevlüd cok gec mi yapmayı düşünüyorsun yoksa 40 ı içinde mi