2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

="havalikiz_84, post: 39716697, member: 320824"]kizlar benim gibi son gunlerinde araba kullanan var mi ?[/QUOTE]
Ben de hala kullaniyorum canim. Bazen kasiliyor karnim ama genel olarak bi sikinti yaratmadi

Biz iyiyiz canım sen nasılsın kızın büyümüştür annesi. Bende bu perşembe sezaryen olacağım.
Kızım dün bir ayını bıtırdı canım..doktor kontrolumuz vardı 3800 kg 51 cm olmus.. gaz sıkıntımız var onun dısında bır sıkınıtımız yok sukur.. Senide Allah kurtarsın cnm bebegını saglıkla kucagına al ınsallah..

Herkese merhabalar uzun zaman oldu grmedm bebeğim dönmedi 37 haftalk olduk bu saate kadar bekledi doktorum artk dönsede yeri cok dar kordon dolanabilir sıkısabilir riskli dedi normali cok istemstim ama sezeryan olucam herseyin hayırlısı tabiki haftaya cuma kavusuyoruz oğlumla

Kızlar birşey sorucam doktorkarın sezeryan önermesine niye bu kadar tepkilisiniz? Ben özel hast olucm ikisine de doktor girecek. Hatta arkadaşın doğumu için tatilini fln bekletti. Normal doğm daha pahalı hastanede. Siz böyle yazdıkça doktor belki sezeryan olabilir dedikçe acaba demeye başladım. Sizlerin doğumlar fln mı farklı?
Cunku sezeryanin günü ve saati belli oldugu icin bilincli yönlendirme olabiliyor. Normal doğumun ne saati ne de günü belli. Uyanik olmak lazım bu konuda.

Arkadaşlar Bebeğinizin güvenliği icin araba koltuğu mutlaka alın hatta şimdiden hastane çıkışı gerekecek . Cok önemli !

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    169,7 KB · Görüntüleme: 127
Back