2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhabalar uzun zaman oldu grmedm bebeğim dönmedi 37 haftalk olduk bu saate kadar bekledi doktorum artk dönsede yeri cok dar kordon dolanabilir sıkısabilir riskli dedi normali cok istemstim ama sezeryan olucam herseyin hayırlısı tabiki haftaya cuma kavusuyoruz oğlumla

Benimde oglum donmuyor.36+5 teyiz.ilk cocugum sezeryan oldugu icin bu da sezeryan olacak mecburen. Ama normal istiyorsan 39. Hafta dolana kadar bekle.sakin ol.bugun arkadasimla konustum.onunki 40 haftakikken donmustu ve 3500 kg. Saglikli bir nirmaol dogum yapti.oglu 3 yasinda simdi

Iyi akşamlar kızlar bende hala doğum yapmadım Karnım kasayı hala doktor kendini dogum hazırlıyor dedi bugun bacak aĞtım cok fazla

kizlar benim gibi son gunlerinde araba kullanan var mi ?
Ben kullanıyorum mecbur kalınca 30.haftada Dr yasaklamisti ama okula filan mecbur arabayla gidiyordum bi sorun olmuyor markete sağlık ocağına araçla gidiyorum ama risk almamak için otobana çıkıyorum hastaneye kv götürüyor

Ben kullanıyorum mecbur kalınca 30.haftada Dr yasaklamisti ama okula filan mecbur arabayla gidiyordum bi sorun olmuyor markete sağlık ocağına araçla gidiyorum ama risk almamak için otobana çıkıyorum hastaneye kv götürüyor
Otobana cikmiyorum olacakti

Bugün kontrolum vardı nst usg hersey normal ama sağlık ocağına doğumdan önce son kez kan tahlili vermiştim ptl yani trombosit degerim düşük çıktı hani geçenlerde avukat bi kadın doğumda ölmüştü bu değere dikkat etmedikleri için
kv ve eşim epey endiselendi
Dr senin yapabilcegin bişi yok diyor gıdayla duzeltilcek bişi yokmuş
bide idrarda sürekli bakteri çıkıyordu tek kullanımlık ilaç aldım bu hafta bakteriye ek olarak proklit mi ne varya işte ondan çıkmış yani iyilesecegine kötülesiyor
neyse son haftalarda amma dert oldu ya ağrım sizim yok hersey gayet iyi görünüşte
başka bi Dr goturucez tüm değerleri
inşallah bişi çıkmaz kızım 3000kg olmus

kızlar memur olan arkadaşlara soruyorum. bu 37. hafta çalışamaz raporunda rapor btiş tarihi falan yazıyor mu? yoksa sadece 37 hafta gebelik. yasal izni başlatılmıştır gibi mi yazıyor?

Bugün kontrolum vardı nst usg hersey normal ama sağlık ocağına doğumdan önce son kez kan tahlili vermiştim ptl yani trombosit degerim düşük çıktı hani geçenlerde avukat bi kadın doğumda ölmüştü bu değere dikkat etmedikleri için
kv ve eşim epey endiselendi
Dr senin yapabilcegin bişi yok diyor gıdayla duzeltilcek bişi yokmuş
bide idrarda sürekli bakteri çıkıyordu tek kullanımlık ilaç aldım bu hafta bakteriye ek olarak proklit mi ne varya işte ondan çıkmış yani iyilesecegine kötülesiyor
neyse son haftalarda amma dert oldu ya ağrım sizim yok hersey gayet iyi görünüşte
başka bi Dr goturucez tüm değerleri
inşallah bişi çıkmaz kızım 3000kg olmus
o deger ilk defa mı böyle çıktı? yoksa hep mi öyle çıkıyordu. bak şimdi içime kurt düşürdün.

İyi akşamlar kızlar.. uzun zamandır yazamıyorum izne ayrıldım şükür ama ev işi yapayım diye uğraşırken belimi dogrultamiyorum simdi:110:

bilinçsizce bişeyler yapıyoruz işte sonrasını düşünmeden. çevremdeki herkes uyarıyo zaten. biraz daha dikkat olucam inşallah :)) buarada umarım bebek ve senin için her şey yolundadır.
sarılık atlattık 2 gün hastanede yattık ama şimdi çok şükür iyiyiz.sende bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah.

kızlar memur olan arkadaşlara soruyorum. bu 37. hafta çalışamaz raporunda rapor btiş tarihi falan yazıyor mu? yoksa sadece 37 hafta gebelik. yasal izni başlatılmıştır gibi mi yazıyor?
37haftalik gebelikten dolayı çalışamaz yazıyordu bende bugün sad rapor bitiş tarihi doğumdan sonra alacağımız belgede yazacakmis

o deger ilk defa mı böyle çıktı? yoksa hep mi öyle çıkıyordu. bak şimdi içime kurt düşürdün.
Ben her ay kan verdim o değere baktık hep yükselip düşmüş ama referans değeri icindeymis ama bu ay sınırın altında
ya tedirgin etmek istemem kimseyi sadece tam Kontrol olmuyor özelde bile

37haftalik gebelikten dolayı çalışamaz yazıyordu bende bugün sad rapor bitiş tarihi doğumdan sonra alacağımız belgede yazacakmis
benim de kafamı o karıştırdı. okuldaki görevli illa rapor bitiş tarihi yazacak diyor. iyi de doğum tarihi belli değil ki. hastanede nasıl rapor verildiğine baktım. yarın rapor alıcam 37 hafta raporu. yasal izin başlamıştır yazacak. doğum yaptıktan sonra verecekleri raporda ise göreve başlama tarihim yazacak. emin olmak istedim o nedenle. sende de öyle o zaman.

benim de kafamı o karıştırdı. okuldaki görevli illa rapor bitiş tarihi yazacak diyor. iyi de doğum tarihi belli değil ki. hastanede nasıl rapor verildiğine baktım. yarın rapor alıcam 37 hafta raporu. yasal izin başlamıştır yazacak. doğum yaptıktan sonra verecekleri raporda ise göreve başlama tarihim yazacak. emin olmak istedim o nedenle. sende de öyle o zaman.
benim raporda rapor bitiş tarihi 10 mart yazıyodu. yasal süre 40 hafta olduğundan 40 haftaya göre hesaplayıp yazdı doktor.

benim raporda rapor bitiş tarihi 10 mart yazıyodu. yasal süre 40 hafta olduğundan 40 haftaya göre hesaplayıp yazdı doktor.
ama rapor 40.haftada bitmiyor ki. doğum yaptıktan sonra yasal izinlerin toplam süresi bitince bitiyor. o zamana kadar raporluyuz. işte kafamı karıştıran da o oldu. bazı yerler seninki gibi veriyor, bazı yerler benimki gibi. anlamadım gitti.

ama rapor 40.haftada bitmiyor ki. doğum yaptıktan sonra yasal izinlerin toplam süresi bitince bitiyor. o zamana kadar raporluyuz. işte kafamı karıştıran da o oldu. bazı yerler seninki gibi veriyor, bazı yerler benimki gibi. anlamadım gitti.
ben şimdi 10 marta kadar doğurmazsam 11 martta işemi gitcem yani benimkide mantıksızzki :;)

hic duymadim ben aliyorum hala

37. Haftadan itibaren magnezyum alınmaması gerekli cnm, çünkü ağrıları durduruyor bir yerde magnezyum. Artık gerçek sancıları ve bebeğin stres yapıp yapmadığını anlamak için.. Doktorumda, ebelerde bunu söylüyor sürekli..
Tabi kendi doktorunuz ne der bilemem!!!

Back