- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
masallah canim sana ben tek yürümüyorum riskli benim icin ani tansiyon düsmesi oluyor evde geziniyorum o kadar :))
Bende normalde tek basima cikmiyorum ama bugun hava cok guzel ve evde durmak istemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah canim sana ben tek yürümüyorum riskli benim icin ani tansiyon düsmesi oluyor evde geziniyorum o kadar :))
aynen saydikca gecmiyorSıkıcı bi gün pffffzaman geçmek bilmiyorum
burasi yagmur dün esimle yürüyüs yapayim dedim biz cikana kadar günlük güneslik 10 dk yürümedik dolu yagmur ne varsa yagdi sansimaBende normalde tek basima cikmiyorum ama bugun hava cok guzel ve evde durmak istemedim
benim hiç öyle akıntım olmadı gebeliğim boyunca. sadece cok az kireç gibi olur sabah saatlerinde başkada olmazidrar olabilir benimde ıslanıo çamaşırım hemen hemen hergün...
Acıklık olunca evemi gonderıyolar.sancı verip doğurtmuyolarmıBizde eşimle dün baya yürüyüş yaptık çok güzel bi parkta temiz hava alınca insan rahatliyo ama o kadar yürümeye rağmen bebek gelmiyoen son muayene gittiğimde 1 parmak açıklık vardı şimdi ne durumda bilmiyorum inşallah ilerleme vardır perşembe günü kontrolümuz var bakalım neler olacak :) inşallah iyi haberler aliriz
zamani varsa daha bekletiiyorlarAcıklık olunca evemi gonderıyolar.sancı verip doğurtmuyolarmı
Yok canım sadece 1 parmak açıklık vardı rahim artık olgunlaşma ya başlamış yani kendini hazırlıyorAcıklık olunca evemi gonderıyolar.sancı verip doğurtmuyolarmı
Canım bunu nerden temin edebiliriz ki çok beğendim
Allah şimdiden yardımcın olsun canım ne güzel yarın kavuşuyorsun oğluna... Darısı bizlere inşallah :)Herkese Selaaaaaam
Bugün doğum yapacakları yada yapanları tebrik ediyorum şimdiden.
Şafak doğan güneş, kısmetse yarın oğlumu bu saatlerde kucağıma almış olacağım
.
Herkese şimdiden sevgiler , Allah'a emanet olun. Allaha ısmarladık arkadaşlar.![]()
Evet inş ama hiç sancı çıkmıyo bende. olmazsa sezeryan olcak kısmet hayırlısı neyse o olsunse
ndenmi normal bekliyosun
ben kullanıyom valla hatta otomatik vites falan da değil manuel kullanıyorum. bir şey olmaz heralde yani inşallah olmazkizlar benim gibi son gunlerinde araba kullanan var mi ?
ne kadar güzel bir duygu di mi :) o kadar sabırsızlanıyorum ki artık sizleri okurken bile duygulanıyorum :)herkese cok cok tesekkür ederim sezeryan iyi gecti cok sükür suan elifim koynumda uyuyor darisi hepinizin basina insallah
bu arada cuma usgde 3300gr cikmisti ama kizim 3790gr ve 52cm dogdu![]()
Dişini göstrt canım hatta söyle bugn şu yemeği yapcm de çıkar tezgaha yarım bırak tansiyonum düştü de yat kocn gelene kadar. Eşin de gelnce hem senn halini hem evin halini görür o zaman bak ne güzel konuşur. Allaha şükür benm eşim gelmeyn dio. Hatta okadar uğramadılar ki ona bile laf yaptım :)ben de yüzsüz olayım yani :) bizde aslında cok gelenek var da ben hiçbişey istemedim onlardan bilezik bile takmadı eşim aldı ona onu taktı bi arkadaşım da hatayı başta yapmışın bizde gelenek şöyle böyle de onu iste bunu iste evde de yat hiçbişey yapma onun taktiği sen ona yap korkar gider dedi :))
ins canimben kullanıyom valla hatta otomatik vites falan da değil manuel kullanıyorum. bir şey olmaz heralde yani inşallah olmaz
gecmis olsun canim ve hayirli olsun bebegin kurtulmussun ins agrilarinda cabucak gecerKızlar bende bugün saat 9 da genel anestezi ile Bebeğimi dünyaya getirdim Rabbime bin şükür ikimizde iyiyiz 4.50 kg doğdu kızım yalnız ben şiddetli bi ağrı yla uyandım ve 1 saat o ağrıyı çektim çok kötüydü