2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde eşimle dün baya yürüyüş yaptık çok güzel bi parkta temiz hava alınca insan rahatliyo ama o kadar yürümeye rağmen bebek gelmiyo :D en son muayene gittiğimde 1 parmak açıklık vardı şimdi ne durumda bilmiyorum inşallah ilerleme vardır perşembe günü kontrolümuz var bakalım neler olacak :) inşallah iyi haberler aliriz

Bizde eşimle dün baya yürüyüş yaptık çok güzel bi parkta temiz hava alınca insan rahatliyo ama o kadar yürümeye rağmen bebek gelmiyo :D en son muayene gittiğimde 1 parmak açıklık vardı şimdi ne durumda bilmiyorum inşallah ilerleme vardır perşembe günü kontrolümuz var bakalım neler olacak :) inşallah iyi haberler aliriz
Acıklık olunca evemi gonderıyolar.sancı verip doğurtmuyolarmı

Kızlar benim de bugün 38. haftamın son günü. En son geçtiğimiz Perşembe kontrolüm vardı. Sancı da yok açılma da yok. Bu Perşembe de kontrol var, ama sanki bende tık yok. Sancı da hissetmiyorum. Sizleri okuyunca bende mi gariplik var diyorum.

Herkese Selaaaaaam

Bugün doğum yapacakları yada yapanları tebrik ediyorum şimdiden.

Şafak doğan güneş :KK46::nazar: , kısmetse yarın oğlumu bu saatlerde kucağıma almış olacağım :KK71:.

Herkese şimdiden sevgiler , Allah'a emanet olun. Allaha ısmarladık arkadaşlar.:KK36:
Allah şimdiden yardımcın olsun canım ne güzel yarın kavuşuyorsun oğluna... Darısı bizlere inşallah :)

herkese cok cok tesekkür ederim sezeryan iyi gecti cok sükür suan elifim koynumda uyuyor darisi hepinizin basina insallah :KK68:
bu arada cuma usgde 3300gr cikmisti ama kizim 3790gr ve 52cm dogdu :nazar:
ne kadar güzel bir duygu di mi :) o kadar sabırsızlanıyorum ki artık sizleri okurken bile duygulanıyorum :)

ben de yüzsüz olayım yani :) bizde aslında cok gelenek var da ben hiçbişey istemedim onlardan bilezik bile takmadı eşim aldı ona onu taktı bi arkadaşım da hatayı başta yapmışın bizde gelenek şöyle böyle de onu iste bunu iste evde de yat hiçbişey yapma onun taktiği sen ona yap korkar gider dedi :))
Dişini göstrt canım hatta söyle bugn şu yemeği yapcm de çıkar tezgaha yarım bırak tansiyonum düştü de yat kocn gelene kadar. Eşin de gelnce hem senn halini hem evin halini görür o zaman bak ne güzel konuşur. Allaha şükür benm eşim gelmeyn dio. Hatta okadar uğramadılar ki ona bile laf yaptım :)

Kızlar birşey sorucam doktorkarın sezeryan önermesine niye bu kadar tepkilisiniz? Ben özel hast olucm ikisine de doktor girecek. Hatta arkadaşın doğumu için tatilini fln bekletti. Normal doğm daha pahalı hastanede. Siz böyle yazdıkça doktor belki sezeryan olabilir dedikçe acaba demeye başladım. Sizlerin doğumlar fln mı farklı?

Kızlar bende bugün saat 9 da genel anestezi ile Bebeğimi dünyaya getirdim Rabbime bin şükür ikimizde iyiyiz 4.50 kg doğdu kızım yalnız ben şiddetli bi ağrı yla uyandım ve 1 saat o ağrıyı çektim çok kötüydü
gecmis olsun canim ve hayirli olsun bebegin kurtulmussun ins agrilarinda cabucak gecer

Back