- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
sen böyle yazınca son günlerim aklıma geldi oturduğum yerden kalkamıyordum.ama son 3 günde dışarı çıkmıştım o halde .
bende cıkıyom arada ama koltuğa yapışınca kalkamıom :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen böyle yazınca son günlerim aklıma geldi oturduğum yerden kalkamıyordum.ama son 3 günde dışarı çıkmıştım o halde .
ben kullaniyorum ama uzun sureli deil cunku bebegim cok rahatsiz oluyo kaburgama cok baski yapiyookizlar benim gibi son gunlerinde araba kullanan var mi ?
Hadi hayirlisi bizede nasip olsu. Kucagimizs almak insHaftaya Çarşamba Sezeryan canım inşallah
o göbekle nası kullanıyosun ben oturamıyorum koltuğa valla korkuyom. bi arkadaşım son günlerinde kazada bebeğini kaybetmişti o geliyo aklıma hastaneye giderken bile eşim kullanıyo ama ben cok korkuyorum arkadan biri çarparrsa diyekizlar benim gibi son gunlerinde araba kullanan var mi ?
Benimde cok acıttı muayenede canım aynen de kanama geldi sonra aradım normal dedi yani olabiliyor
magnezyum eksikliğinden olabilir cnm, muz ye yada doktorun ilaç yazsın. bide bana doktorum gün içinde sık sık bacaklarını havaya dikip dinlen dedi bebişler büyüyünce kan akışı yavaşlıyomuş sanırım bacaklardaMerhaba kızlar ya benim çok kötü bacaklarim ağrıyor sizliyor resmen sizce neden böyle bi bilen varmı ? Benim hamileligimin başındaki aynı böyle olmuştu ama şimdi ağridan uyuyamiyorum![]()
Ben kullanıyorum tabi mecbur kalır bir yere gitmem gerekirse ama aslında riskli evetKacamak yapip kullandigim oluyir
Ama dr sormustu esim onermiyorum drdi cunku trafik stres ortami
Hicbise olmasi anidrn sanci gelir kasilma olur fln dedi
Genel anestezi istemiyorum lokal olacak tabi Dr gerekli görmezde o anı yasamak istiyorumHadi hayirlisi bizede nasip olsu. Kucagimizs almak ins
Genel anestezimi olacaksin?
Allah korusun canım ama bazen mecbur eşim calısıyor kimsemde yok yanımda bana yardımcı olacak mecbur kaldığımda kullanıyorumo göbekle nası kullanıyosun ben oturamıyorum koltuğa valla korkuyom. bi arkadaşım son günlerinde kazada bebeğini kaybetmişti o geliyo aklıma hastaneye giderken bile eşim kullanıyo ama ben cok korkuyorum arkadan biri çarparrsa diye
Evde olmak devamlı cok bunaltıyor beni yapamıyorum da birsey fazlabende cıkıyom arada ama koltuğa yapışınca kalkamıom :)
3. Gün kesildı canım fazla sürmedi zaten az az geldı leke gibiPeki muayeneden ne kadar süre sonra geçmişti akıntın?
Az zaman kaldı. Bu 1-2 hafta içinde doğum beklemiyorum dedi Dr, 11 Mart'a gün verdi kontrol için.
Doktor/hastane değiştirsem mi kararsızım doğrusu..
benim de kızım olacak inş :) sıkılmak değil de aslında sabırsızlık diyelim ve de hamileliğin zorlukları ama hayırlısı olsun geç olsun da güç olmasınCanım seninle günlerimiz aynı Anlıyorum ki sende benim gibi sıkılmış durumdasın benim kızım olucak ALLAH izin verirse çok Nazlı olcak benim kızım sanırım en Başlarda yüzünü cinsiyetini falan epey göstermedi şimdide gelmek bilmiyor maşallah :) ama son zamanlar hiiiç Geçmiyor normal bekliyoruz bizde bakalım gelcek mi :)
ndenmi normal bekliyosunbenim de kızım olacak inş :) sıkılmak değil de aslında sabırsızlık diyelim ve de hamileliğin zorlukları ama hayırlısı olsun geç olsun da güç olmasın
Benimde oyle ins gerek olmazda genel anesteziye istedigimiz gibi doum olur :)Genel anestezi istemiyorum lokal olacak tabi Dr gerekli görmezde o anı yasamak istiyorum
insallah canimBenimde oyle ins gerek olmazda genel anesteziye istedigimiz gibi doum olur :)
masallah canim sana ben tek yürümüyorum riskli benim icin ani tansiyon düsmesi oluyor evde geziniyorum o kadar :))Ay normalde 40 dakikada iki tur attigim yolda 35 dakikada bir tur attim, tin tin yurudum geldimsimdi uzandim dinleniyorum sonrada kalkip dondurucuya birseyler daha aticam hazirliklara ek
![]()