2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar benim gibi son gunlerinde araba kullanan var mi ?
o göbekle nası kullanıyosun ben oturamıyorum koltuğa valla korkuyom. bi arkadaşım son günlerinde kazada bebeğini kaybetmişti o geliyo aklıma hastaneye giderken bile eşim kullanıyo ama ben cok korkuyorum arkadan biri çarparrsa diye

Benimde cok acıttı muayenede canım aynen de kanama geldi sonra aradım normal dedi yani olabiliyor

Peki muayeneden ne kadar süre sonra geçmişti akıntın?

Az zaman kaldı. Bu 1-2 hafta içinde doğum beklemiyorum dedi Dr, 11 Mart'a gün verdi kontrol için.
Doktor/hastane değiştirsem mi kararsızım doğrusu..

Merhaba kızlar ya benim çok kötü bacaklarim ağrıyor sizliyor resmen sizce neden böyle bi bilen varmı ? Benim hamileligimin başındaki aynı böyle olmuştu ama şimdi ağridan uyuyamiyorum
magnezyum eksikliğinden olabilir cnm, muz ye yada doktorun ilaç yazsın. bide bana doktorum gün içinde sık sık bacaklarını havaya dikip dinlen dedi bebişler büyüyünce kan akışı yavaşlıyomuş sanırım bacaklarda

Allah korusun canım ama bazen mecbur eşim calısıyor kimsemde yok yanımda bana yardımcı olacak mecbur kaldığımda kullanıyorum

Peki muayeneden ne kadar süre sonra geçmişti akıntın?

Az zaman kaldı. Bu 1-2 hafta içinde doğum beklemiyorum dedi Dr, 11 Mart'a gün verdi kontrol için.
Doktor/hastane değiştirsem mi kararsızım doğrusu..
3. Gün kesildı canım fazla sürmedi zaten az az geldı leke gibi

benim de kızım olacak inş :) sıkılmak değil de aslında sabırsızlık diyelim ve de hamileliğin zorlukları ama hayırlısı olsun geç olsun da güç olmasın

Ay normalde 40 dakikada iki tur attigim yolda 35 dakikada bir tur attim, tin tin yurudum geldim simdi uzandim dinleniyorum sonrada kalkip dondurucuya birseyler daha aticam hazirliklara ek

Ay normalde 40 dakikada iki tur attigim yolda 35 dakikada bir tur attim, tin tin yurudum geldim simdi uzandim dinleniyorum sonrada kalkip dondurucuya birseyler daha aticam hazirliklara ek
masallah canim sana ben tek yürümüyorum riskli benim icin ani tansiyon düsmesi oluyor evde geziniyorum o kadar :))

Kizlar bisey sorucam yuruyusten eve gelince farkettimki akintim esofmanima gecmis aslinda cok olmamis ama camasirimdan gecmesi beni sasirtti, cok sivi bu ne demek oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…