- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
Para güzelim parasana uzun gelmiştir cnm ya baksın işte ilgilensin . benimkide p şembe suni verip doğurtcaktı neredeyse ben istemedim. sezeryan yapalım falan dedi doktorlar sezeryan konusunda neden ısrarcı anlamıyorum normali ebeler yapıyo onlara ne oluyosa
Bende çarşamba alacam raporu 36+4 olacak o gün.. Çatı muayenesinden sonra normal yada sezeryan belli olacak.. Sezeryan olursa benimde o zamanlaraa verir sanırım .. Genelde muhtemel doğum tarihinden 10-12 gün önce oluyor sezeryan Doğumlar ...Slm kontrolden çıktım 36+1 günlük olmusuz.3 kg bebeğim sezeryan tarihi de belirledik 18 martta bebeğimi inş kucağımiza alicaz.çalışamaz raporumu da aldım. Bizden haberler bu kadar
bizimkide sormadan sölemiyoValla Perşembe Dr daydım ama benimkisi cins biraz her gittiğimde bakmıyor us kilo filan. Çarşamba günü öğrenirim ama sanırım 3 kilo veya o aralar .
Biraz daha iyi şimdi açıldı yavas yavas ovaladım aynenkramp geçti mi cnm kramp girince sakin olup hafif hafif kımıldatmak yapabiliyorsak masaj yapmak lazım bi dk ya geçer. ani hareket yapmamak lazım ve bol kalsiyumm
facede vajinal muayene yaptıklarını söylemişlerdi normal doğumda..senin dikişlerde o bölgede cnm mecbur açacak gibisin.Dogum yapan arkdslra bisey sorcm norml dogum yaptm 10 gun once yarin dr kontrlm var dikislre mi bakar ki ? Gerci bakck baska bisey de yok ama acmk istemiyrm yaa
Şimdilik sabrediyorum az kaldı diye Çocuğum doğsun degistiricem hemenbizimkide sormadan sölemiyo
Agrilarim düzenli değil ki ya panik olmak da istemiyorum ama şimdi netten baktım bi anda gelmeyebiliyormus akıntı ile karistirilabilir yaziyo iyice stres oldum Ped koydum şimdi takip edeyim bakalım inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı kolay doğumlar yapariz:)Ağrılar sıklasırsa git hemen derim ben. Pembemsi renk olabilir su ise ona dikkat et
Yok geçmemiş yatarken acımıyor biraz Yürüdüm evde dayanılacak gibi degil basamıyorum üzerinekramp geçti mi cnm kramp girince sakin olup hafif hafif kımıldatmak yapabiliyorsak masaj yapmak lazım bi dk ya geçer. ani hareket yapmamak lazım ve bol kalsiyumm
krampa süt soda falan iyi gelir diyolarYok geçmemiş yatarken acımıyor biraz Yürüdüm evde dayanılacak gibi degil basamıyorum üzerine
Tecrübeli anneler veya benim gibi acemi anneler bişi sorucam
ACD3 diye bir damla verdi mi doktorlarınız bebişe.15 günlükken başlamak gerekiyormuş.
Allah yardımcınız olsun nazarcım :)
bu konuda bende muzdaribimmAynen maalesef bazen öyle olmak gerekiyor .arkadasın dogru demiş bence canım . Ben yurtdısındayım kayınvalıdem Türkiye de ama burda olsa eminim bende aynı seyleri yasıcam öyle birileri çünkü .
dua et bol bol işi çıksın yada grip falan olsun gelemesinkızlar ya bir derdim var(
sorun gene kaynana gene kaynana..
bunca hamileliğimde hiç bi yardımı olmayan kadın gezmesini bitirmiş de doğuma kadar bizde kalacakmış güya bana yardımcı olacak, hasta kilolu yemek bile yapamaz sadece hizmet bekler, öğlen birde kalkar yatağını bile toplamıyo ortalıkta her şeyi dağıtıyo her şeye karışır laf sokar off dertsiz başıma iş çıkacak hiç de seviyorum eşim de biliyo beni anlıyo ama nasıl dicm gelme diye diyo annem sonuçta duyan ne der diyo ne yapsk sizce, gelemese bu kaynana:))
deneyeyim canim sagolkrampa süt soda falan iyi gelir diyolar
insallah canim ped koy ama mutlaka artik son zamanlar ne olur ne olmaz zatenAgrilarim düzenli değil ki ya panik olmak da istemiyorum ama şimdi netten baktım bi anda gelmeyebiliyormus akıntı ile karistirilabilir yaziyo iyice stres oldum Ped koydum şimdi takip edeyim bakalım inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı kolay doğumlar yapariz:)
sen böyle yazınca son günlerim aklıma geldi oturduğum yerden kalkamıyordum.ama son 3 günde dışarı çıkmıştım o halde .off kızlar o kadar terliyorumki havalarda ısındı. evin tozunu alayım diyorum nası zor geliyo anlatamam. oturan boğa gibiyim yapıştım kalkamıyorum duş almak bile zor bu halde doğurmasam bari
eczanelerde ped gibi bişe varmş suyun olunca renkmi değiştiriyomş öle bişe al istersen . yada bi doktoruna görünMerhaba kızlar benim günümün doğmasına 8 gün kaldı son 3 4 gündür çamaşırım devamli ıslak akıntı mi yoksa su mu geliyor azar azar bunu nasıl ayırt edebilirim fiki verebilecek olan var mı ayrıca belim bacak iclerim ve catim çok ağrıyor gece uyumak işkence gibi oldu
Sezeryanmi olacaksin sende pazartesimi? Ben nihayet ayarlayabildim birini cumaya gelecek ins bakalimAynen haftaya doğumum ve Aklım evde temizlense kuş gibi hafiflicem
Haftaya Çarşamba Sezeryan canım inşallahSezeryanmi olacaksin sende pazartesimi? Ben nihayet ayarlayabildim birini cumaya gelecek ins bakalim
Kacamak yapip kullandigim oluyirkizlar benim gibi son gunlerinde araba kullanan var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?