2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya bir derdim var :KK43:(
sorun gene kaynana gene kaynana..
bunca hamileliğimde hiç bi yardımı olmayan kadın gezmesini bitirmiş de doğuma kadar bizde kalacakmış güya bana yardımcı olacak, hasta kilolu yemek bile yapamaz sadece hizmet bekler, öğlen birde kalkar yatağını bile toplamıyo ortalıkta her şeyi dağıtıyo her şeye karışır laf sokar off dertsiz başıma iş çıkacak hiç de seviyorum eşim de biliyo beni anlıyo ama nasıl dicm gelme diye diyo annem sonuçta duyan ne der diyo ne yapsk sizce, gelemese bu kaynana:))
zor durum canim ama bence yapacagin sey hizmet edemeyecegini göstermek hamile olan sensin esin güzel bir dille diyebilir anne rahat edemeysin dogumda gel diye. yada sen göstericen yapamadigini anlasin zamet verecegini.

off kızlar o kadar terliyorumki havalarda ısındı. evin tozunu alayım diyorum nası zor geliyo anlatamam. oturan boğa gibiyim yapıştım kalkamıyorum duş almak bile zor bu halde doğurmasam bari

doktoruna sor istersen benmde kollarm uyuşuyodu kullandm baya 36dan snra bırak dedi. bebeğin kaslmaları nstde cıkmıyomuş onu kullanınca
bilmiyordum carsamba gidicem dr sorarim eisen aliyordum demir eksikligi cok vardi bende bitti vermedi bir daha onu kullanirken alma demisti bacaklarim cok uyustugunu söyledigimde bitince baslmistim bende

off kızlar o kadar terliyorumki havalarda ısındı. evin tozunu alayım diyorum nası zor geliyo anlatamam. oturan boğa gibiyim yapıştım kalkamıyorum duş almak bile zor bu halde doğurmasam bari
ayni beni anlatiyorsun sanki :) ama dus almak bana iyi geliyor hafifliyorum sanki is dersen sadece evi topluyorum camasir atiyorum o kadar maalesef

kızlar ya bir derdim var :KK43:(
sorun gene kaynana gene kaynana..
bunca hamileliğimde hiç bi yardımı olmayan kadın gezmesini bitirmiş de doğuma kadar bizde kalacakmış güya bana yardımcı olacak, hasta kilolu yemek bile yapamaz sadece hizmet bekler, öğlen birde kalkar yatağını bile toplamıyo ortalıkta her şeyi dağıtıyo her şeye karışır laf sokar off dertsiz başıma iş çıkacak hiç de seviyorum eşim de biliyo beni anlıyo ama nasıl dicm gelme diye diyo annem sonuçta duyan ne der diyo ne yapsk sizce, gelemese bu kaynana:))
Ah bu kaynanalar ah...ben hep yurtdisinda yasadim kaynana derdi nedir bilmem hic bana gelmemistir. Ama senin yerinde olsam daha kapidan girer girmez annecim ne iyi ettin de geldin yardima cok ihtiyacim vardi bircok isi yapamiyorum artik diye baslayip, bir isin ucundan tutup ay yapamiyorum deyip yaptirmak. Yuzunde hep tebessum, iyi ki geldin agizindan eksik olmasin. Bence iki gunden sonra gidecektir ;) kurnaz olmayi bilmek lazim ;)

Azcık daha dursun kızlar canım ya :))) senle aynı gibiyiz .. Daha halıları verecem . Ev temizlenecek .. Daha işim var :)))

kişisel temizliği ne zaman yapıyorsunuz ??? Çarşamba benimde kontrol var doktor çatı muayenesini 38/39 da yaparız diyordu .. Acaba bu Çarşamba yaparmı ki !! Hazırlık yapayım mı daha erken mi ki ??

Canim ben her seferinde hazirlikli gidiyorum ve hazirda bekliyorum ne olur ne ilmaz belli degil sonucta normal dogum istiyorum her an hazir olmak gerekiyo. Temizlik isini esimle halletmistik her hafta sonuda tekrardan supurup siliyoruz boyle daha rahat surekli temiz kaliyo

Nasıl oldun şimdi
dogurmadin Dimi henüz :)

Yok canim henuz dogurmadim ama gece de uyuyamadim inceden bir agri oluyo karnimda, niyeyse gunduzleri daha rahat uyuyabiliyorum yeni kalktim sayilir kahvalti yaptim biraz yuruyuse cikacam. Ama aksam o belirtiler beni hetecanlandirdi ne olur ne olmaz diye dusumu aldim oyle yattim, kontrolum carsamba gunu bakalim doktor ne diycek

Bugun sanirim 5 dogum vardi...butun hamislere simdiden gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyi haberlerini aliriz. Dualarimiz sizinle...
Yarin kurbanlik sirami ben de bekliyorum oglen vakti sezaryanim var. normali cok istiyordum simdiye kadar hic belirtim yok ama :(

sezeryan olucam ben tabi o tarihten once normal gelmezse gelme ihtimali de cok yüksek acilma var baya benim cünkü senin nasil olacak ?
kaç cm açılma var. ben normal istiyrum ama bende tık yok 5 marta kadar gelmezse suni veririz yada sezeryan dedi. son halini konuşmadım. bu h içi gidicem bakalm.açılman var sancın yokmu?

Her Dr farklı yapıyor sanırım bende garanti olsun diye kesin tarihini sordum 38 bitecek 39 un içindeyken yapıcam dedi tabi ozamana kadar süpriz olmazsa
artık cekinemiyorum ya Karnım filan çok kullandı benim bide geçen hafta birden catladi artık saldim iyice

Sat gunlerimiz ayni.bugun kontrolum vardi.haftaya pazartesi sin kontrole gidecegim ve 17 mart sali gunu sezeryana alacak doktorum.

zor durum canim ama bence yapacagin sey hizmet edemeyecegini göstermek hamile olan sensin esin güzel bir dille diyebilir anne rahat edemeysin dogumda gel diye. yada sen göstericen yapamadigini anlasin zamet verecegini.
anlamaz ki çünkü diğer eltilerime de aynısını yapıyo işi pişkinliğe vuruyo canım isterse gider kalırım oğlumun evi değil mi diyo. eğer gelirse git demek olmaz iki üç durup gideceğini bilsem gelsin derim ama doğuma kada durur.
işin komik yanı sanki sadece onda gelenek varmış gibi lohusayken gelinin yanında 40 gun durulurmuş onlarda adetmiş size gelcem dedi bana ben de szde var bizde de oyle bi adet yok maalesef sağol gerek yok dedim :) bebeğe bi zıbın bile almadı bide yüzsüz yüzsüz adet diyo :))

kaç cm açılma var. ben normal istiyrum ama bende tık yok 5 marta kadar gelmezse suni veririz yada sezeryan dedi. son halini konuşmadım. bu h içi gidicem bakalm.açılman var sancın yokmu?
Canım santim söylemedi ama işaret parmağı kadar diye gösterdi Sancı yok bekliyorum heran 10 güne kalmaz belki . Aslında gecen haftasonu icin doğabilir Demişti son kontrolde ama çıkmaya niyeti yok daha sanırım :)

anlamaz ki çünkü diğer eltilerime de aynısını yapıyo işi pişkinliğe vuruyo canım isterse gider kalırım oğlumun evi değil mi diyo. eğer gelirse git demek olmaz iki üç durup gideceğini bilsem gelsin derim ama doğuma kada durur.
işin komik yanı sanki sadece onda gelenek varmış gibi lohusayken gelinin yanında 40 gun durulurmuş onlarda adetmiş size gelcem dedi bana ben de szde var bizde de oyle bi adet yok maalesef sağol gerek yok dedim :) bebeğe bi zıbın bile almadı bide yüzsüz yüzsüz adet diyo :))
Ay cok zor bu kaynana meselesi ama en güzeli politika yapmak canım memnunmus gibi yapıp bıktırmak işleri bırak ona yapamadığını göster ağrım var vs de yemeğe hiç girme

Ay cok zor bu kaynana meselesi ama en güzeli politika yapmak canım memnunmus gibi yapıp bıktırmak işleri bırak ona yapamadığını göster ağrım var vs de yemeğe hiç girme
ben de yüzsüz olayım yani :) bizde aslında cok gelenek var da ben hiçbişey istemedim onlardan bilezik bile takmadı eşim aldı ona onu taktı bi arkadaşım da hatayı başta yapmışın bizde gelenek şöyle böyle de onu iste bunu iste evde de yat hiçbişey yapma onun taktiği sen ona yap korkar gider dedi :))

Back