- 5 Şubat 2015
- 102
- 137
- 28
- 46
yedim gitti bile
: )
Yanmiyor musun yahu gece geç vakit yemek yeyince.
yemeye korkar oldum ben...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yedim gitti bile
raporda 8+5 hafta ve üzerine de erken doğmuşsa o tarihleri hafta hafta hesaplayıp en son gün olarak mı yazmışlar? kontrol ettin mi? tarihlerin doğru mu? 5 hafta aktarılmış vs gibi bir ley de yazmıyor o zaman. rapor iş göremez raporu diye mi geçioyr? of çok sordum :)bugün aldım bende doğum raporunu.direk tarih yazmışlar şu tarihe kadar izinlidir şu tarihte çalışmaya uygundur diye.sanırım karışıklık olmaması için artık tarih belirtiyorlarmış.okuldaki memurda raporda direk tarihyazılırsa iyiolur demişti
günaydınlar. evet mart annesi olacağız inşallah :)Eveett gerçek Mart annesi olacağız kısmetse, çoğu arkadaş Şubat annesi oldu Mart'ı beklerken. Ee ama şimdi Nisan anneleri Mart annesi olur artık :)
Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah, önemli olan bu![]()
canim birara yanıyordu.bu aralar iyiyim çok şükür: )
Yanmiyor musun yahu gece geç vakit yemek yeyince.
yemeye korkar oldum ben...
Hadi bakalım allah yardimcin olsun.haberlerini bekliyoruzKızlar suyum geldi hastanedeyim sancı yok suni sancı verecekler birazdan Eğer açılma olmazsa sezeryan lütfen dua edin sağ salim kucağıma alayım kızımı
maşallah kocaman olmuşBugun kontrolumuz vardi
Bebisim 3360 olmus
Nst de sancim cikti biraz ama ben hic bise hissetmiyorum, gece sanci hissedersen gel dedi dr
9 mart sezeryan tarihim ins ogunu bekler baby :)
Bozden haberler boyle
hayırlısıyla atlatırsın inşallah ya.Kızlar suyum geldi hastanedeyim sancı yok suni sancı verecekler birazdan Eğer açılma olmazsa sezeryan lütfen dua edin sağ salim kucağıma alayım kızımı
hadi bakalim insallah bir avazda dogurursun ve minigini saglikla kucagina alirsin.. güzel haberlerini bekliyoruzzz..Kızlar suyum geldi hastanedeyim sancı yok suni sancı verecekler birazdan Eğer açılma olmazsa sezeryan lütfen dua edin sağ salim kucağıma alayım kızımı
Sağlıkla kavuşursun canım inş Kızına. Kolay geçer inş doğumundaKızlar suyum geldi hastanedeyim sancı yok suni sancı verecekler birazdan Eğer açılma olmazsa sezeryan lütfen dua edin sağ salim kucağıma alayım kızımı
maşallah kocaman olmuşsenin ne kadar az kalmış
senin benden daha az zamanın kalmış. hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım da ödemler sıkıntı olmAynı problemler bendede var canım cok ödem topladı vücudum sanırım kendimi tanıyamıyorum artık
bu durumu normal olarak değerlendirmek lazım galiba. ben normal hayatımda da ödem olabiliyorum özellikle yaz mevsiminde. hala ayağıma içi biraz geniş olan spor ayakkabılarımı giyebiliyorum. doğuma kadar daha da şişmezsem çok iyi :))Nerdeyse yaziyi ben yazdim sandim %100 ayni seyleri yasiyorum gece tuvalete kalktigimda ayaklarim cok aciyo sabah parmak acisiyla uyaniyorum![]()
canım zaten hamur işi vs süt yapmıyor hoşaf çorba süt meyve gibi şeyler süt yapıyor hem de zayıflatıyor inşbende dogumdan sonra bol yürüyüs bebekle ve hosaf tarzi süt yapan seyler icmeyi düsünüyorum fazla yemege agirlik vermeden cok kilo aldim ben hamilelikte
ay canım ya çok şükür sağsalim almışsın bebişini kucağına. inşAllah ağrıların da tez zamanda geçerKizlar cuma gunu dr randevum vardi acil sezeryana aldi dr eski dikisler acilma yapmak uzereymis eve bile gondermiyecekti 10 dk izin aldim eve geldim dusumu bile zor aldim cuma gunu 3 kg 150 gram oglum dogdu ama sanki 2500 kg gibi kucucuk sagligi iyi cok sukur
Benim agrim var dun gwce agridan agladim resmen bugun bi igne yaptirdim daha iyiym gorusuruz yine
öyle ya canım ben de günde en az 10 syf Kuran okumaya çalışıyorum huzur veriyor Allahın izniyleKizlar bu dogum hikayelerini okuya okuya zaman bana gecmiyor.... bir jaftadir hatim basladim.yaridayim.internette dogum hikayesi vs okuyup kendimi yormak ve strese sokmak yerine kafami bu şekilde dagitip allaha dua ediyorum.hayorli bir ameliyat gecirip ikinci kez anne olmanin zevkini tattirmasi icim bol bol dua ediyorum.pazartesi randevum var.bakalim ne zaman alacagiz ameliyat tarihimizi...
Allah hepimizin uar ve yardimcisi olsun.