2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar cuma gunu dr randevum vardi acil sezeryana aldi dr eski dikisler acilma yapmak uzereymis eve bile gondermiyecekti 10 dk izin aldim eve geldim dusumu bile zor aldim cuma gunu 3 kg 150 gram oglum dogdu ama sanki 2500 kg gibi kucucuk sagligi iyi cok sukur
Benim agrim var dun gwce agridan agladim resmen bugun bi igne yaptirdim daha iyiym gorusuruz yine
Rabbim anali babali buyutsun yasi uzun olsun sende atlattin sira bizlerde benimkide ayin 10 u cok heyecanliyim ve korkuyorum biran evvel bitse artik diyorum senin kac haftalik dogdu

Kizlar cuma gunu dr randevum vardi acil sezeryana aldi dr eski dikisler acilma yapmak uzereymis eve bile gondermiyecekti 10 dk izin aldim eve geldim dusumu bile zor aldim cuma gunu 3 kg 150 gram oglum dogdu ama sanki 2500 kg gibi kucucuk sagligi iyi cok sukur
Benim agrim var dun gwce agridan agladim resmen bugun bi igne yaptirdim daha iyiym gorusuruz yine
gozun aydin cnm :) gecmis olsun sanada

Canm Allah analı babalı buyutsun hayırlı olsun

hem gecmis olsun hemde hayirli olsun canim allah anali babali büyütsün..

off kizlar cok heyecanliyim buna karsi bisey tavsiye edermisiniz?? :KK17:bu gece kesin uyku yok bana :(

Slm kızlar. Yazamıyorum malum salı günü anne oldum. Bir yandan bebek, bir yandan gelen giden oluyor. Allah hepinize bebeklerinizi sağsalim kucaklamayi nasip etsin. Bu arada ogluşuma Ali fırat adını koyduk. Göbeğim 7 aylık gibi duruyor
sezeryan olan annelere sorum var. Korse kullanıyor musunuz? Alıp almamak konusunda kararsız kaldım? ??

Kızlar suyum geldi hastanedeyim sancı yok suni sancı verecekler birazdan Eğer açılma olmazsa sezeryan lütfen dua edin sağ salim kucağıma alayım kızımı

Allah yardımcın olsun canım.İnşallah hayırlı haberlerini alırız.Sağ sağlim kucağına alırsın inşallah

off kizlar cok heyecanliyim buna karsi bisey tavsiye edermisiniz?? :KK17:bu gece kesin uyku yok bana :KK43:
Yarin mi doğum canim

Slm kızlar. Yazamıyorum malum salı günü anne oldum. Bir yandan bebek, bir yandan gelen giden oluyor. Allah hepinize bebeklerinizi sağsalim kucaklamayi nasip etsin. Bu arada ogluşuma Ali fırat adını koyduk. Göbeğim 7 aylık gibi duruyor
sezeryan olan annelere sorum var. Korse kullanıyor musunuz? Alıp almamak konusunda kararsız kaldım? ??
Allah bagislasin oğlunu :)
Ben kullanmiyorum korse.
Zorlanmadim maşallah.

dogum yapan anneler... oncelikle hepinize hayırlı olsun darısı bizim basımıza insallah ilk gun telasları gecınce forumu yenidogan bakımında karsılastıgımız sorunları paylasmak icin de kullanırız
subat annelerine bakmıstım bi ara faydalı bilgiler vardı tecrübe en azından
bizde de cok az kisi kaldı dogum yapmayan forum cok pasif kalmaz insallah

Bir an önce gelsin bebekler artık sıkıldım artık Bebeğimi kucağıma almak istiyorum kızlar bide ben ishal olmuşum ya ishal doğumun habercisi diyorlar doğru mu? Bide akıntım çok oluyo bu aralar

Back