2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım Mart ın ilk annesi ben olucam :) pazartesi sabaha gün aldık minigimize kavuşmak için. Benden daha hızlı çıkmaz umarım bi unvanım olur bari bu başlığa uygun ilk üye olurum :anneadayı::KK33: sezeryan olan arkadaşlar korse kullandiniz mi ben şuan farkettim ki almadım ve sanırım ihtiyacim olur mu ? Nasıl tavsiye edersiniz ?

Selam kizlar;
Bazen burda oyle seyler okuyorum ki Allah dagina gore kis verirmis diyorum. Benim kv'nin bi kotulugu yoktur ama cok palavraci yaa yardima gelmemek icin hastayim numarasi yapiyo yemin ederim yatdim derdinde degilim yapilcak bsy kalmadi zaten ama bu samimiyetsizlgiyle oglunu kandirmasina fıttırıyorum resmen.. Bi de kalmaya gelirken musait misin diye sormuyo kafasina gore takiliyo ya Allahim deliriyorum.. Simdiden dogum icin formul bulmaya calisiyorum nasil daha az yanyana kaliriz diye.. Dogumu gectim dusundugum seylere bak.. Yemin ederim bugun is yaparken butun gun kafamda onunla kavga ettim.. Biz onun umrunda degiliz vurdumduymazligin simgesidir resmen.. Ben salak gibi kafami onunla mesgul ediyorum.. Dusunmem gereken onca guzel sey varken kadin bana varligiyla bile rahatsizlik veriyo.. Cok stresliyim!!

merhaba hanimlar, daha once bi kaç kere yazmistim buraya
saka maka derken mart annesi olucam :)
daha dogmadi bebegim, bugun 40+5 im dr a gore .. saatler kaldi , subata dogmasi mucize gibi bisey artik :)
benide alin araniza olurmu :)

nolcak peki suni sancı mı vericek dr yoksa sezeryanla mı alıcak?

ya netten normal doğum videosu izleyesim geliyo ama korkuyorumda kötü etkilenirim die
bi arkadaşım izleme dedi ben de izlemiyorum bence izleme hem herkesin süreci farlı oluyo belki seninki o videodakinden daha kolay olcak ama psikolojik olarak olumsuz düşünürsen daha zor olabilir boşver izlemek ne kazandıracak aksine kaybettirebilir

Her mart ben ayin biriyle beraber coşmaya başlıyorum. Mart sadece doğanın doğuşunu degil, benim doğumumu da müjdeliyor; sebepsiz değil mutlu oluyorum, neşe doluyorum, doğum günüme kadar; hergun yeniden doğuyorum...

Bu sene heyecanıma kat be kat heyecan var;
İlkim'i; bebeğimi bekliyorum!
Bu martta kutlanacak iki 'doğum' günüm var!

Bebeğimizin sağlıkla doğması bu seneki tek doğum günü dileğim. Ve eğer ki hamile duası tutuyorsa; her bekleyenin sağlıkla doğurmasını dilerim.

Her mart ben ayin biriyle beraber coşmaya başlıyorum. Mart sadece doğanın doğuşunu degil, benim doğumumu da müjdeliyor; sebepsiz değil mutlu oluyorum, neşe doluyorum, doğum günüme kadar; hergun yeniden doğuyorum...

Bu sene heyecanıma kat be kat heyecan var;
İlkim'i; bebeğimi bekliyorum!
Bu martta kutlanacak iki 'doğum' günüm var!

Bebeğimizin sağlıkla doğması bu seneki tek doğum günü dileğim. Ve eğer ki hamile duası tutuyorsa; her bekleyenin sağlıkla doğurmasını dilerim.

ben de bir kış günü doğurma fobisi vardı eskiden beri şükür doğum için mart a bahar a kavuştuk ben de bu yüzden dajha heyecanlı daha coşkuluyum:) ister misin senin bebiş seninle aynı gün doğsun:KK46:

Sanırım Mart ın ilk annesi ben olucam :) pazartesi sabaha gün aldık minigimize kavuşmak için. Benden daha hızlı çıkmaz umarım bi unvanım olur bari bu başlığa uygun ilk üye olurum :anneadayı::KK33: sezeryan olan arkadaşlar korse kullandiniz mi ben şuan farkettim ki almadım ve sanırım ihtiyacim olur mu ? Nasıl tavsiye edersiniz ?
bende varim canim pazartesi sabah sezeryan olacak 5 kisi olduk sanirim :)
Bugun kontrolumuz vardi
Bebisim 3360 olmus
Nst de sancim cikti biraz ama ben hic bise hissetmiyorum, gece sanci hissedersen gel dedi dr
9 mart sezeryan tarihim ins ogunu bekler baby :)
Bozden haberler boyle
masallah bebisine :nazar:

butik kurabiye yapamam almak da istemiyorm ama sıradan ikramlık da olsun istemiyorum kız bebek için hem görsel hem lezzetli hem de pratik bir önerisi olan var mı ? çok şeyi bir arada istedim ama napiim

Back